7tilføjet af

Skattestop - en narresut

Jeg bliver så forarget når jeg læser om stigning i priser på den kollektive trafik og om priserne på institutioner for vores børn.
Klart at regeringen kan tale om et skattestop, men det lader til at udgifterne til borgerne bare lægges andre steder. Så kan regeringen få regnestykket til at gå op, og har en fin statistik at fremlægge når der er valg næste gang.
Jeg måtte lige have luft!
Har jeg glemt noget?
Mange hilsner fra Hans Blak
tilføjet af

Du glemmer

... at vi faktisk er ved at omstille samfundet fra et stift industrialiseret samfund med faste rammer til: et fleksibelt, dynamisk samfund hvor der er handelmulighed for alle.
Og så må der ske ændringer med prisstruktur, herunder trafik og institutioner. Eksempelvis den kunstige opretholdelse af kollektiv trafik (med de mange halvtomme busser til følge). At der så i en overgnagsperiode sker "uretfærdigheder" for enkelte grupper i befolkningen betyder ikke, at regeringen manipulerer med fakta, som du antyder.
Man skal altid se det lidt fra oven!
tilføjet af

Lidt luft

Hvad havde du forventet af skattestoppet. At vi skulle betale mindre og alt var som før???
Er "det nye" ikke bare det, vi kalder brugerbetaling!
tilføjet af

du glemmer noget

Du siger du bliver forarget når priserne på institutionerne for børn stiger, der er noget du glemmer. Det kan ikke være fair at folk der passer deres børn hjemme, skal betale for at andre mennesker ikke gider passe deres egne børn, og derfor sætter dem i alle de institutioner for børn de kan, så de ikke selv skal passe dem. Hvis man får børn må man sku også passe dem selv, og ikke får andre til at betale for at de bliver passet.
tilføjet af

ENIG

ER fuldstændig enig i din betragtning af skattestoppet. Kommunerne har ikke færre udgifter, det bliver bare nogle bestemte befolkningsgrupper der kommer til at betale.
tilføjet af

det falske offer

Nu er det jo så ikke regeringen der fastsætter de priser (jeg antager det er prisstigningen i hovedstadens offentlige traffik) som du brokker dig over. Sagens kerne er at den forrige regering gav et tilskud for at man skulle sætte priserne ned....de blev ikke sat ned, derfor fjernede den nye regering dette tilskud. Det blev så brugt som en undskyldning for at sætte prisen op. Efter at medierne havde præsenteret deres ensidede dækning af sagen, kom der et lille notits på tekst-tv om at man havde regnet efter og det viste sig at regeringens fjernede tilskud kun kunne udgøre max 12% af prisstigningen....men er der jo ingen der er interreserede i at høre.
tilføjet af

Jamen dog.

Hvad har du fået galt i halsen??? Skal man selv passe sine børn?? jamen det er da helt ok. Hvad nu hvis du kommer galt afsted, skal på skadestuen og behandles for et eller andet. der er ingen FALCK-folk til at hente dig; der er ingen sygeplejeske til at modtage dig; der er ingen læge til at behandle dig, du kan bare passe dig selv; og hvorfor??? Jo, de er allesammen hjemme for at passe deres egne børn. Kan du se komikken?? I et samfund må vi nødvendigvis hjælpe hinanden, støtte hinanden og lade folk bruge de evner de nu en gang har..?? Hvad er dine evner??
tilføjet af

Skattetrykket

Det var jo Anker Jørgensen regeringen, der i sin tid startede med at plyndre den danske befolkning for skatter og afgifter. Det er så forsat op igennem tiden senest med regeringen Nyrup. det var jo under regeringen Nyrup, at den helt ukontrolable indvandring i danmark startede, det medførte stadig større udgifter, derfor steg skatten yderligere. nu har vi alså fået en regering der har lavet skattestop, og nu nedsætter skatten. Man kan altid diskuterer hvem der for mest ud af skattelettelserne, og om det er fordelt rigtigt, men det går helt sikkert den rigtige vej, nu mangler vi bare af de fjerner registreringsafgiften på nye biler som er på 180% så er den ved at være der .
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.