8tilføjet af

Sættekartofler

Det er mange år siden jeg sidst har sat kartofler. Nu hvor jeg er arbejdsløs er det nødvendigt at spare. OG nu griner i højt- for jeg kan ikke huske om spiren skal vende op eller nedad!!!!!
tilføjet af

for tidlig endnu

det er lige meget. om den vender på den ene måde eller den anden.
tilføjet af

Kun EN spire..??

De fleste af mine kartofler er fyldt med spirer...har lige set efter.🙁 En del vender op og andre ned....Så, bare kast knolden i jorden, så må den squ da selv finde vej. Det er slet ikke noget en arbejdsløs skal beskæftige sig med. De skal søge job, så skriv du en ansøgning istædet for. Det burde være forbudtr for arbejdsløse at dyrke deres egen mad, det tager jo jobbet fra andre....som så bliver arbejdsløse, osv...så pas lige dit arbejde som arbejdsløs!
🙁
tilføjet af

bare gå i gang

tag chancen, men førdt når du hat ladet kartoflerne forspire, sær den lunt og mørkt indtil de virkeligt er begyndt at spire, dvs. spirer på min. en cm. derefter sæt dem frem i lyset et par uger indtil spirerne er tykke, derefter sæt dem i jorden når jordtemperaturen er ca. 7 grader, hvis jorden er grubet og godt gennemarbejdet og vejret holder kan du have kartofler ca. 30 dage efter du har sat dem i jorden.
normalt venter jeg til der er kommet blomst.
jeg har haft nye kartofler medio maj, ( en gang )ellers alm først i juni.
Held og lykke
tilføjet af

Mange tak

for dit alt ialt gode råd. Gjorde som du skrev. kartoflerne ligger mørkt og lunt på 3. uge og nu er der de flotteste spirer. Vil hive dem op af kassen i morgen og sætte dem frem i lyset.
tilføjet af

Ja ja ja

Du er godt nok en sjover, der ikke fik sat ordentlig spire i tidernes morgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Min spire.....

Sidder hvor den skal og vender den rigtige vej 😉
Hva så....har du fået vendt knoldene rigtigt, af en arbejdsløs er du godt nok længe om at svare din debat.😖
Men nu er der jo [f][f] og [s] i vente!
🙂
tilføjet af

ligegyldigt

det er komplet ligegyldigt om spiren vender op eller ned du skal nok få kartofler ud af dine læggekartofler alligevel og tiden der går vil du ikke opdage nogen forskel på alligevel. Du vil kun mærke forskel på tiden hvis du lægger både spirede og uspirede læggekartofler, da vil de uspirede komme ca. en uge senere
tilføjet af

Husk at

du skal udover almindelige kartofler også lægge pomfrites og franske kartofler og babecue kartofler
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.