4tilføjet af

Minoritetspartiet

Minoritetspartiet er opstillingsberettiget til et kommende folketingsvalg. Men det har vælgermålingerne i den skrevne og elektroniske presse ikke opdaget - eller vil ikke opdage? Det til trods for, at de medtager Fremskridtspartiet, der Ikke er opstillingsberettiget, og sikkert heller ikke bliver det. Det er vigtigt for Minoritetspartiet at blive kendt, derfor vil jeg indanke TV2 og DR for pressenævnet for at undlade at medtage Liste M i de meget læste vælgerundersøgelser. Jeg er af den opfattelse, at TV2 og DR er i strid med grundloven.
Freddy Bay-Wedel
folketingskandidat for Minoritetsparetiet
www.bay-wedel.dk
tilføjet af

Tror lige...

Hej.
Jeg tror lige du har øget kendskabet til Minoritetspartiet i befolkningen med sådan ca. 100% ;-)
Hvis det er dig der står for partiet, er det så ikke også lidt din opgave at udbrede kendskabet til det? Ellers kan du vel også selv anklages for ikke at delagtiggøre resten af befolkningen i din viden:-)
Held og lykke med partiet, selvom jeg ikke aner hvad det står for!
tilføjet af

ikke flere partier

vi har i forevejen alt for mange partier i lille dk udlænninge skal ik ind i folketinget da de kun kan se tingene ud fra eget synspunkt.. udlæningene i dk gøre ikke nok for SELV for at komme ind i det danske samfund .jeg har selv boet i udlandet så jeg hved noget om det.. udlæninge må hellere melle sig ind i de gamle partier ....
tilføjet af

Hvad er...

...meningen med at stifte minoritetspartiet? Hvad er jeres agenda?
tilføjet af

minoritetspartiet

minoritetspartiet stinker
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.