5tilføjet af

Mennesker der ikke følger dem selv

Hej
Vidste ikke lige hvor jeg skulle skrive dette indlæg, men nu skriver jeg det her.
Hvad er jeres mening om mennesker der slynger om sig med livets gode råd, og tror de ved alt, men ikke selv følger nogle af disse råd, og ikke kan se deres egne problemer? Er det virkelig så svært at gøre det man selv siger? Vil bare lige høre andres meninger.
tilføjet af

svar

Ja det må være meget svært idet min egen søster som også har svær astma lige som min søn. Hun begyndte at fortælle os hvad vi skulle og ikke skulle gøre, men hun glemte desværre at rette sig efter det selv, det har så haft den uheldige virknig at vi ikke taler sammen mere har ikke gjort det i 2 år her til jul, det er som om at hun vil straffe os da vi kan holde fast i hvad vi mener folk skal have lov til i vores hjem. Der tænker jeg på rygning og hvis de er forkølede og andre sygdomme så må de slet ikke komme i vores hjem, og kan de ikke aceptere dette ja så må de blive væk heller have en rask dreng end at skulle indlægges på intisiv hver gang, men det er jo dem som ikke kan leve op til deres eget ordvalg, men som alle andre SKAL rette sig efter.
Jane
tilføjet af

ja det er svært

hejsa Hmmm´
Noget af det aller sværste er at se ind på sig selv og ens eget liv, det er altid nemmer at være kloger på andres liv, sådan er det desvær tit, men jeg vil give dig ret i at folk skal tænke sig om inden de siger noget. det er min mening.
nanna21
tilføjet af

min grund til indlæget

Hej
Grunden til mit indlæg, er at jeg er bange for at have mistet en god ven. Jeg har nemlig sagt nogle af de ting til hende, som hun selv har sagt, men hun ikke selv følger. Det ville hun tilsyneladen ikke finde sig jeg sagde, og har nu afbrudt vores kontakt sammen.
Jeg vil bare sige, jeg har ikke samme respekt for hende som før hen, for ikke at sige jeg ikke har nogen respekt for hende. Det hun gør, går nemlig ud over hendes datter i sidste ende, hun vil bare ikke indse det, og ikke snakke med mig mere.
tilføjet af

Et godt råd!

Lyt til dem der selv følger deres egne råd, og hvor det tydeligvis går godt for dem.
Lyt ikke til dem der følger deres egne råd, men det ikke går dem godt.
Lyt ikke til de der ikke selv følger deres egne råd, for de ved næppe hvad de taler om...
tilføjet af

Tak

Det hele er baseret på en lidt længere forklaring, som kan være lige meget... men kloge ord du kom med der! Du har lige redet min dag🙂takker for rådet. Så nu håber jeg du følger dem selv *GG* pjat, det gør du jo *S*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.