4tilføjet af

kunne godt bruge et råd...!!!!

heii...
jeg er en pige på 16 år. jeg har kæreste på, og er meget glad for ham.... der er bare en lille trist ting vi bor meget langt fra hinanden.... vi har været sammen i 7 uger nu og har kun været sammen 2 dag.... og det var de vidunderligste dage i mit liv... og om en uge skal jeg over til ham.... og det glæder jeg mig helt vildt til.... jeg vil gerne gøre noget for ham.... har i nogle gode råd til hvad jeg kan gøre....??? har tænkt på at give ham et blowjob.... og er også klar til det.... men hvad skal jeg gøre og smager det ikke vildt dårligt når han kommer....????
det falder også sammen med at han har føsdag..!! så syntes jeg vil give ham en gave.... men er hel tom.... hvad kan jeg give ham...???? hvad forventer i drenge...??? håber at jeg får et godt svar.... for er meget i tvivl om hvad jeg skal gøre..... og kunne også godt tænke mig, at vide hvis i har oplevet noget vildt romantisk som i kunne tænke jer at sige vidre... så jeg måske kunne bruge.....!!!! ;0)
knuZZer den fortvivlede pige.....
tilføjet af

mange tak

mange tak... det havde jeg slet ikke tænkt på.... altså det med at stoppe før... og det med at de nok er helt udkørt bagefter.... så mange tak.... er jo lide en nybegynder....
tilføjet af

kunne godt bruge flere svar

mange tak for det gode råd.... men syntes ikke jeg har fået helt svar på det hele.....!!!! hvad skal jeg gøre.... hvordan giver man det bedste blowjob...???? hvad skal jeg gøre....???? og det med om der var noget nogle ville give videre....!!!! også som andre kan bruge det ;0)
krammer den fortvivlede pige
tilføjet af

mange mange tak

Heii....
det var lidt af en smøre at komme igennem.... men det var lige det jeg ledte efter... det var bare så fedt at læse.... nu er slet ikke i tvivl....hehe ;0)
det lydder lide som om at du har prøvet det mange gange før... hehe...
så nu er det jo bare op til mig selv at komme igang.... hehe... er slet nervøs for at komme over til ham nu.... hehe... mange tak for det rigtig gode svar....!!!!
krammer moi ;0)
tilføjet af

Uhada, ja...*SF*

Ja, der er en hel del... hehe...
Herligt at kunne hjælpe... *SSS*
Jeg må lige indrømme at det ikke er mine opskrifter allesammen, som sagt en del af al den positive respons på mit eget spørgsmål(fra feb.) Såå... men ja, det er heligt med lidt inspiration... *SF*
Rigtig meget held og lykke til dig og din kæreste!!!
QnUzZzZeR!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.