7tilføjet af

Kristne Irakere

Der har på det seneste været en del fokus på afviste irakiske asylansøgere der har været i DK i mange år. Disse mennesker har levet under meget svæ-re vilkår i lejre..
Mange af disse er kristne og det jeg tænker ofte på, at de risikerer at blive sendt tilbage til et land, hvor kristne er jaget vildt. Jeg er selv kristen…
Er der noget man kan gøre i denne sammenhæng, selvfølgelig udover at stemme på VOK partierne..??
Jeg tænker her fx på underskriftsindsamlinger osv…
tilføjet af

enhedslisten Søren et eller andet

og de andre, har udtalt, at danmark ikke skal tage forholdsvis kristne ind i landet, fra Irak.
Det forstå jeg bare ikke.
Jeg har selv mailet til ham søren, og også fået svar, at man ikke kan skeldne mellem kristne og muslimer.
Jeg skrev, at muslimerne kan flygte til et andet arabisk land, som har islam som religion, og så kan de kristne araberer komme til europa, så har vi heller ingen besvær med dem, og så er de heller ikke så krævende.
Så send emailer til alle enhedslisten medlemmer.
tilføjet af

DF eller Venstre

gør da ikke noget for asylansøgerne ... de har da skåret ned i deres penge og deres rettigheder til børnenes undervisning.
kommer selv i en kirke hvor der er mange irakere der kommer og folk fra libanon.. det er frygtelige historier de kan fortælle om flytningscenteret..
de eneste jeg har hørt der har gjort noget er kirkerne rundt omkring. politikerne gør da ikke noget.
men vil da tro at Enhedslisten godt kan mobiliseret til en aktion, men er der nogle der vil støtte dem??? håber det for vi trænger til medmenneskelige forhold her i det her land nu
anonym
tilføjet af

er det kristne Iraker og

kristne palæstinenser der kommer i kirken??
Ellers kan jeg ikke se hvad de skal i kirken for.
Vi skal være strenge, og jeg kan da godt fortælle dig, at de får mere end almindelige pensionister.
Jeg og min halvdel er ganske almindelig pensionister og får til sammen 11.000 efter skat.
Og vi har næsten hele vores liv betalt skat til det danske samfund, vi bor i almennyttig lejlighed, har ingen friværdi, da vi aldrig har haft hus.
Jeg klager ikke vi har det godt, og det bedste er, at helbredet er da også sådan da, vi er jo i reperations alder.
Hvorfor flygter muslimerne ikke til Saudi Arabien eller Kuwait, de lande hører jo til verdens rigeste, hvorfor gør de ikke det???
Men jeg siger velkommen til de kristne, men jeg kan ikke se at de har det slemt, men det er måske fordi jeg er gammel, og vant til at leve på smalpost, og 5 mennesker i ne 75 km2 lejlighed hvor vi lå i lag, men kom hinanden ved.
Bare de har tag over hovedet, og mad på bordet hver dag, så kan man ikke klage.
Er de utilfredse, så kan de frit rejse, vi holder ikke på dem.
tilføjet af

Nu var det ikke

Nu var det ikke dine personlige økonomiske forhold jeg spurgte til, men jeg vil da gerne citere biblen for dig.
"Ingen kan tjene to herrer. Han vil enten hade den ene og elske den anden eller holde sig til den ene og ringeagte den anden. I kan ikke tjene både Gud og mammon."
Jeg tror ikke det hjælper at kontagte Enhedslisten, de har jo ikke noget at skulle have sagt. Problemet er vel at DF ikke vil have nogen "sorte" ind, kristne eller ej!
tilføjet af

det var et

svar til den anomyme.
tilføjet af

og jeg svarer

jo selvfølgelig er de kristne irakere der kommer i kirken, og de får IKKE mere end jeg gør i pension, tværtimod!
Hvad er det for et land vi bor i der kalder sig kristent, er i krig i et land, for et andet land, også siger at de bare kan flytte hjem. Hver dag vises billeder af bombardementer, bilbombemænd, og man taler om at landet er i borgerkrig, og så vil man sende folk hjem. Og hvad skal man sende folk hjem til? et land som måske snart ikke respekterer kristne? eller menneskerettigheder generelt...
jeg ved heller ikke om det nytter at få lavet underskriftsindsamling, til at vække medfølelsen hos politikere fra begge fløje, men hvis vi laver en, vil jeg gerne skrive under på at vi skal behandle folk ordentligt og næstekærligt her i landet, uanset hudfarve, øjenfarve og religion!
Og ja du læste rigtigt! jeg er en af de mange kristne der elsker mine muslimske naboer, og synes vi skal behandle alle mennesker ordentligt! :-)
anonym
tilføjet af

jeg kan ikke fordrage det ord NÆSTKÆRLIGHED

, man kan altså ikke elske alle mennesker.
Nu er det måske ikke lige iraker vi skal sende hjem, men det skal de altså når der bliver mere fred, selvom de har været her i 10 år.
De skal hjem og hjælpe med at bygge deres land op igen, som vores danskerer måtte under 2verdens krig.
Men alle dem fra det tidligere Jugoslavienm SKAL sendes hjem, de var her, da der var krig, men nu SKAL de hjem og opbygge deres land, selvom de har været her i flere år.
Nogen af dem har for mange år siden fået afslag på asyl, men vil ikke hjem, de skal tvinges hjem, derfor skal de heller ingen penge have, og ingen lejlighed.
Dem som har fået asyl, SKAL vi behandle godt, men vi behøver ikke at elske dem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.