6tilføjet af

Kender I en der kan lave hjemmesider?

Hej
Jeg og en kammerat står med en forretningsidè som kræver en hjemmeside. Det er en relativt enkel hjemmeside der skal konstrueres. Den skal ikke "kunne" særlig meget eller indeholde nogle vilde ting. Jeg er ikke selv IT-kyndig, men jeg estimerer måske 20-30 arbejdstimer i den (en simpel CMS-funktion til tekst og nogle bruger-profiler).
Vi kunne derfor godt tænke os at få siden lavet af en enkeltperson som vi kan betale, istedetfor at køre et stort firma i stilling til en opgave som de måske ikke gider løse.
Nogen der kender nogle potentielle IT-gutter som kunne være mand for denne opgave?
Mail mig på soerennielsen_@hotmail.com
:)
tilføjet af

jov da

hvis du syndes om den her... så kender jeg ham der har lavet den..http://mobildisko.dk/
tilføjet af

har sendt...

... dig en mail :)
tilføjet af

hjemmeside.

hej zone-go jeg har en stor erfaring med hjemmesider. jeg har lavet 5, og nr. 5 er klart den bedste. jeg vil gerne lave jeres hjemmeside. du kan self kontakte mig her eller på min email: rasmus.eldrup@gmail.com eller du kan tilføje min msn. rasmus.eldrup@hotmail.com håber du vælger mig ;)
tilføjet af

5 hjemmeside = stor erfaring :)?

Naah den holder da vist ikke men lad os da se dem du har lavet ;).
Det zone-go skal have lavet er et community site med både almindelige medlemmer og VIP medlemmer, og tror ikke rigtig han vil betale for det =/..
tilføjet af

Det har jeg.. :)

det må du meget gerne men de kører ikke mere. jeg har lavet hjemmesiderne til Counter Strike Source claner, og de er alle sammen lukket nu.. desværre, men jeg går snart i gang med et nyt projekt, og det må du meget gerne se ;)
tilføjet af

Kender et sted:

Jeg kender et sted, hvor man kan lave sin helt ejen hjemmeside, Gratis😉 Det eneste reklame der er, er noget med nogle Googlesøgner, som passer til det på siden. Hjemmesiden hedder: http://www.zoomshare.com/ . Du/I får også en mail med i det, så folk kan skrive til jer.. Håber I kan bruge den. God fornøjelse ellers..😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.