8tilføjet af

Julen Sucks

Julen er jo bare fo latterlig ,!
Fyldt med gaver og hygge . !
Bvadr!
godt råd, hold jer fra den!
tilføjet af

Ja da

Selvfølgelig skal man holde sig fra julen.. Det er jo virkeligt slemt at glæde andre.. eller noget.
tilføjet af

Bare se lyst på det

Der er nogle der nyder julen.
GOD JUL :o) :o)
tilføjet af

Livet og julen er hvad du gør det til...

Hyggen er ok, men du kan jo også
hygge resten af året.
Gaverne og juletræet er for børn.
tilføjet af

Nix

Jeg er ikke et barn, og jeg får stadig julelys i øjnene over juletræer og gaver :D
tilføjet af

Du har ret

Nogle mennesker bliver aldrig voksne, hellere
ikke de små nisser. ;-)
tilføjet af

Julen er det rene POP!

Jeg har INTET imod at hygge, spise god mad, og give gaver...eller få gaver....det er sgu da fedt! ELSKER fest....
Men der er ingen, der ingen der skal give mig ordrer til det eller have nagt til at beordre en permanent tilbagevendende begivenhed! Hygge kommer IKKE på denne tyranniske facon.
Julegaveræs, nissepis, juletræspynt, julestjerner, juleknas, jesusbarn...kan SAGTENS klare mig uden! Tror ikke på det, det siger mig ikke noget, og jeg MANGLER altså ikke noget, fordi jeg ikke har det i mit hus.
Gavehysteriet er sgu da ikke godt for nogen. Børn bliver IKKE lykkeligere af det...de små børn får bare dårlig mave af forventningshelvedet...og det de husker når de bliver store...det er alle smilene, varmen, og hyggen....som voksne har de HELT glemt gaverne og hvem de var fra. At forestille sig, vi gør dem GLADE, og de får en GOD JUL ved at dække dem til med gaver er en totalt opreklameret misforståelse.
Og jeg er ikke BITTER...jeg er vred over at det så massivt er lykkedes forretningsverdnen at skrue dette helvede op til selvmordtruende højder! Det er ENE kommercielle interesser...det KAN jeg ikke være bitter over, at have sat mig udenfor....men jeg kan blive bitter over, at folk mener, jeg skader min børn, ved ikke at hoppe med på vognen!
Jeg synes, det er et helt utroligt hysteri, der er omkring julen. Jeg har mere end een gang protesteret over det der crap, med at vi skal være søde og rare ved hinanden i julen. Jeg synes det skal være omvendt!
ALLE andre tidspunkter af året skal vi være søde og rare ved hinanden...juleaften skal vi KUN tænke på os selv!...Jeg tror forskellen vil være ENORM....
tilføjet af

Enig, enig, enig....

Kunne ikke være mere enig. Men får lige lyst til at kommentere dine slutsætninger. Det er jo ren poesi og knaldhamrende rigtigt.
Go Jul.
tilføjet af

fuck julen

fuck julen og det meste af december : det er pisse koldt, man bruger penge, alt er fuckd up, et lille + maden, og hyggen er da også god nok. men ellers er der jo ik noget ved den
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.