2tilføjet af

Ja, skattefrie ekstra penge til pensionisterne.

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=468202/
Mange pensionister har en meget lille indtægt , giv dem et rimeligt liv , lidt ekstra til dem burde der være enighed om politisk.
Mange mennesker der nu er på arbejdsmarkedet har pensions ordninger , de får et rimeligt senior liv.
Hvem siger ikke , når jeg bliver gammel vil jeg ud og rejse . Der er mange andre ønsker , som burde kunne lade sig gøre.
Vi skal behandle seniorerne på en rimelig måde også økonomisk , med frynsegoder og en spændende senior tilværelse.
tilføjet af

pjat

Ærlig talt så synes jeg det er noget pjat at rejser, biografture, en bil og mode tøj skal betragtes som en naturlig menneskerettighed her i DK.
Der er så mange andre steder hvor der også kunne bruges en sjat penge, så hvorfor skulle pensionister så have mere. De får jo langt mere end hvad man må leve for med SU og et lille ekstra job (som de fleste studerende jo fint lever for)
vh jacob
tilføjet af

pjat ?

Er det noget pjat at vi på vores gamle eller ældre dage ikke skulle have råd til at nyde livet lidt ??. Vi har i vores arbejdsliv knoklet for det og betalt høje skatter. Jeg er enlig pensionist og bor til leje, har 3000 tilbage når alt er betalt , har en lille bil som jeg snart ikke har råd til mere at køre i , hvorfor skal vi betale skat og så er det dobbelt bogholderi de giver og tager.Men I der er unge eller yngre idag må hellere begynde at spare til pensionen for til den tid er der ikke noget til jer, så kan det jo være du tænker tilbage på din artikel om at det er pjat. Lykke til.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.