4tilføjet af

Hvad tæner fyre på?

Hvad tænder fyre på?? det ved jeg nemlig flere piger tænker meget over...
Så det kunne være dejligt lige at få mange synpunkter...
PÅ forhånd tak..
Håber også i andre piger kan bruge de svar der kommer.. :-)
tilføjet af

Det der

Alt der er godt for øjet, både for og bag, og ikke mindst Jeres udstråling det er faktisk det helt afgørende, men kønne øjne er da dejlig, jeg personlig kan bedst lide I ikke er alt for tynde, men gerne har former,så der meget at holde om.
Hilsen Gunn.
tilføjet af

Den bedste

hvis du er en pige med masser af selvtillid, fanger du hurtigt fyrenes opmærksomhed. Du skal tro på dig selv og at du kan opnå alt det du vil, selvfølgelig skal du ikke overreagere!!!
held og lykke
tilføjet af

Man skal "turde"

Nu ved jeg ikke om det du søger er svar på, hvad de tænder på i eller udenfor sengen. Men hvis det er i sengen du mener, er min erfaring bestemt, at noget der kan tænde fyren helt af, er en kvinde/pige, der tør sige hvad hun ønsker af ham, og tør "give sig selv hen" til ham. Altså, en pige uden hæmninger, og så er det fløjtende ligemeget hvorvidt brysterne hænger lidt, eller måzen er blevet lidt bred.
Go lyst!!!
tilføjet af

Det tænder mig

Det er tænder på hos en pige er hvordan hun er hun sød, rar og dejlig at være sammen med både i og udenfor sengen. Ja så gør det ikke mig så meget om hun har store eller små bryster om hendes ende er for bred eller smal. Bare man har det godt med hinanden så er resten lige meget *SS*
KH Fyr23
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.