5tilføjet af

Hurtigere optøning af kød:

Hvis du gør overfladen større på det hakkekød, der skal fryses ned, så er det hurtigere at tø op. Du kan for eksempel gøre kødet bredere ved at trykke på det, men du kan også udhule kødet i midten, således at der kommer et "hul" i kødet.
Jeg putter kødet i plastposer og banker det fladt til ca. ½ cm. tykkelse. Har man kun brug for ½ pakke kød, kan man lave en rille med en lineal midt på pakken. Så deles kødet let til det ønskede stykke. Det virker perfekt ved optøning, som kun kræver 1/4 tid. Og det sparer plads i fryseren.
tilføjet af

Optøning uden temperament

Jeg ku' gi' med et nydeligt motion
tilføjet af

men ikke kun med motion

også med en ramme. I saltet findes det
tilføjet af

Juridisk set er

inkompatible
tilføjet af

så kører den nok igen.....

hva'
tilføjet af

For sent

Det skulle jeg have vidst, er sulten nu, og der er en kæmpe klump hakket oksekød jeg godt ville lave bøf af :(
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.