11tilføjet af

Hun leger med ilden

Min kvinde og jeg har været sammen i fire år og har et på næsten alle måder helstøbt forhold. Fantastisk sex, dyb fortrolighed, samme glade humor, masser af snakke om alt mellem himmel og jord og det derimellem.
Hun er en lidenskabelig kvinde, og det nyder jeg bestemt rigtig meget godt af. Og jeg ved at hun elsker mig.
Derfor forstår jeg ikke, at hun ind imellem overtræder mine grænser: Hun har haft en kysseaffære med en kollega omkring en firmafrokost. Hun har storflirtet med en anden mand igennem en hel uge, mens vi begge var på et kursus. En af mine "venner" har overfor mig gentagne gange fortalt mig, hvor dejlig hun er, hvor smuk hun er og hvor sexet hun er. Til sidst blev det for meget og jeg sagde, han skulle koncentrere sig om sin egen kvinde.
Jeg refererede det til kæresten, og hver gang hun derefter har set ham kan jeg se, at hendes åndedræt skyder helt op i halsen og hendes hjerte hamrer. De søger tit hinanden til fester, og i aften skal jeg til fest, hvor "vennen" er.
Jeg, der aldrig har været jaloux før, kan godt mærke, det her gør noget ved mig. Er der nogle herinde, der kan forklare, hvorfor en kvinde på den måde leger med ilden, når hun samtidigt elsker mig og anser det, vi har sammen, for yderst dyrebart. Det ved jeg helt sikkert, hun gør.
tilføjet af

for mig at se

kan det kun dreje sig om 2 ting enten mangler hun bekræftelse eller også
elsker hun dig ikke så højt som du tror.
prøv at fortælle hende hvordan du har det med det hun gør.
tilføjet af

Tja Bronco

Jeg ved jo ikke hvordan jeres omgangstone den er, men det lyder ikke særlig pænt at du omtaler hende, som "min kvinde", det lyder lidt som om du snakkede om "min kat", eller måske "min bil", altså lidt respektløst, det havde været pænere at kalde hende "min kæreste" eller måske "min kone".
Hvis det er sådan at jeres forhold er præget af den tone, som man måske kan fornemme i din omtale af pigen, så kunne det være muligt at det er det hun langsomt er ved at vende sig imod og søge noget andet ?
tilføjet af

Spørgsmål.

Hvor gammel er hun og hvor gammel er du selv.?
tilføjet af

Alder

Hvor gamle er I. ?
tilføjet af

alder

Vi er omkring de fyrre. Og vi har altså et meget ligeværdigt forhold med en varm omgangstone.
tilføjet af

Ja sådan

har en del kvinder det de vil og skal bekræftes ikke bare af og til men hele tiden og spændingen da du jagtede hende er nok væk, men prøv at give igen af samme skuffe, dans tæt med din vens kvinde/kone/kæreste forsvind med hende en halv time tid måske det kan få hende til at vågne og vide hvor hun høre til (og jeg er sq ligeglad om man kalder hende sin kvinde eller hvad, når man bor sammen eller har været sammen i lang tid så "ejer" man hinanden og deler kun med andre hvis man er enige)😃
tilføjet af

Tværtimod

synes jeg det er smukt du kalder hende "din kvinde".. det er modent, dybt og inderligt. Det signalerer at hun er hende du har valgt - din kvinde. Og det lyder rigtigt at hun leger med ilden..... at hun satser det unikke i har sammen, ved at føle sig tiltrukket af andre mænd.. Måske afprøver hun grænser, både dine og hendes.. ser hvor langt hun kan gå før du reagerer, måske.. det sgu ikk til at sige hvad der får hende til det, når alt kommer til alt.. du nødt til at spørge hende. 🙂
tilføjet af

Bekræftelse.

Hun lyder som om, hun har et enormt behov for at blive bekræftet af andre mænd. Sådan er der mange kvinder der har det.
Konfronter hende med det. Spørg hvorfor hun har så stort et behov for bekræftelse.
Det kan måske få hende til at tænke lidt, og ihvertfald finde ud af, at du er opmærksom på det.
Hvis hun til festen i aften flirter med din "ven", så flirt med vennens kone.
Gad vide om det ikke vil være en øjenåbner for hende.
tilføjet af

Du er en Hanjrej.

Du skal f.....sige til hende at den slags opførsel hun udviser over for andre mænd,skal bare stoppe,for du føler dig gjort total til grin af hende.Tænk,at du vil finde dig i det.Hvis du selv gjorde det samme over for andre kvinder,ville hun føle sig til grin.
Gu'v hvad hun er ude på.Måske et fremmed knald,måske bare hendes natur at være på,i så fald må hun lave om på sig selv.Hun kan da umulig få respekt hos andre med den opførsel hun lægger for dagen i andres påsyn.Sådan en kvinde havde jeg nu smidt af h.....til for lang tid siden😮.Tag dig sammen og få sagt noget til hende,for så længe du tier samtykker du til hendes opførsel.
tilføjet af

måske

måske er din ven bare dominerende og du bliver nødt til at sætte ham på plads foran din kæreste hvis du vil have det til at stoppe. Du kan også bare nyde det og se til, det kan tænde en af😉
tilføjet af

Smukke ord - Min kvinde

Bare det var mig, der havde sådan en mand.
PRØV LIDT OMVENDT PSYKOLOGI- KIG LIDT RIGELIGT TIL EN AF DE ANDRE KVINDER----
SÅ SKAL DU BARE SE 🙁😮
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.