7tilføjet af

Hun ignoerer mig

Hey allesammen !! Jeg startede på gymnasiet efter sommerferien , og der er den pige som går på min parallel klasse.. Til introfesten fik jeg hendes opmærksomhed og siden da har vi to været på 5 dates .. Meget romantiske dates faktisk . Vores seneste date var i Lørdages , i lyngby, tæt på en sø og fantastisk vejre.. Vi havde madpakker , vin og hele baduljen!!
Vi snakker sindsygt godt sammen og vi er begge single , men problemet er at vi ikke har lavet noget som helst sammen.. Jeg er egentlig ret ligeglade med det, da jeg elsker hende som person og håber på at vi kommer i et forhold !! men desværre ved jeg ikke hvad hun føler..
Siden søndages har vi ikke skrevet nogle søde ting til hinanden , så derfor tog jeg skridtet og begyndte at skrive søde ting til hende, såsom vi diskuterede noget om rummet og universet, hvor jeg kom med en sjov bemærkning om at jeg havde en stjerne deroppe og har tænkt mig at kalde det for hendes navn.. Grunden til at jeg gøre det, er fordi hun er noget særligt og ingen kan måle sig med hende og mit stjerne fortjener det bedste og derfor er det oplagt at kalde det efter hende..
Jeg fik ingen reaktion på det.. Idag til frokost havde mig, hende og nogle af hendes veninder diskuteret om nogle skuespiller, reklamer og hvordan de lokker folk til deres produkter osv.. Jeg skrev til hende at ingen kunne opnå det hun har, hun er naturligt køn samtidig med at hun er vildt oprigtgt. hvor hun skiftede fuldstændigt emne og spurgte til et opgave.

Hvorfor gøre hun det❓er jeg endt i vennezonen❓isåfald vil man da takke eller sige noget om det.. Hun skifter FULDSTÆNDIGT emne og som om at ingen ting er sket. ej heller med et tak !!
Jeg syntes det virker meget besynderligt 😕
tilføjet af

hmmm..

Jeg har ikke rigtig noget andet bud end,at hun enten "leger kostbar" eller at du bare er en ven for hende. Nu er jeg noget ældre end dig, og har en del lignende erfaringer med kvinder.
Du skal både være spradebasse og flink fyr - mest spradebasse! Sådan er det, for mange kvinder gider ikke en stille og rolig fyr som de kan stole på.
Det er aldrig lykkes mig at få en kæreste for ingen kvinde har set mig som kærestepotentiale - kun vennepotentiale!
Når jeg endelig har fået god kontakt med en kvinde og vi har en god kemi, hvor vi også kan grine sammen, ja så drejer de om på hælen, fra den ene dag til den anden. Og det vel at mærke uden nogen forklaring på, hvad jeg evt har gjort eller sagt forkert. Så lærer man jo aldrig af sine fejl!
I har sikkert haft en hyggelig picnic ved den smukke Lyngby Sø🙂
Men du bliver jo nok nødt til at indse, at det nok ikke vil være sidste gang, at en kvinde opfører sig sådan..[:*(]
Så derfor: spørg hende ud om hvad hun føler, for du får nok ikke et svar på det herinde.
Mvh
Esox🙂
tilføjet af

spørg hende direkte

ansigt til ansigt - ikke over sms eller facebook..
tilføjet af

Esox

Tak for dit svar !
Jeg skal nok spørger hende ansigt til ansigt .. Men syntes bare det virkede besynderligt , for kvinder ELSKER komplimenter , uanset om de ser os som ven eller ej . Derfor syntes jeg bare at virkede mærkeligt at hun gider at snakke om dem, sige tak eller spørger mig noget til det ..

De er trods alt nogle søde ting jeg siger til hende , uden at virke FOR desperat , men derimod under nogle samtaler osv..
tilføjet af

en svær balancegang

Det er det... For som du selv skriver så skal man ikke virke for desperat! Komplimenter skal helst ikke komme ud i flokke. Et kompliment på et passende tidspunkt og uden at kære mere i det, burde være nok!
Men det er jo svært at være mand og være den der tager inintiativet og fyrer op under kvinderne - på den RIGTIGE måde, ellers bliver man dumpet..[:*(]
Det bliver spændende hvad hun siger, hende du var på date med.
Bare skriv her når du har talt med hende, og forhåbentlig fået afklaret, hvad der er årsagen til "kulden".
Mvh
Esox🙂
tilføjet af

svært at sige

Jeg er en pige på 22, så er lidt ældre end jer.. men kan da prøve.
For det første bliver jeg nødt til at sige at de søde ting du siger til hende er lidt for søde, eller hvad man kan sige. det lyder lidt som scorereplikker, som du ikke mener. og hvis du mener det, er det måske lidt tidligt at sige sådan noget. Men jeg ved ikke om hun bare spiller kostbar, eller om hun ikke er interesseret, der bliver du sgu nok nødt til at spørge hende. Men mht til de søde ting du siger til hende, så ville de nok afskrække mig lidt, fordi du virker lidt for desperat. Men jeg vil så også mene at 5 dates uden der er sket noget, er lidt meget. Men ja, spørg hende. Du kan ikke få noget at vide af os herinde.
tilføjet af

Hmmm...

Mange kvinder ELSKER da en stille og rolig fyr, som de kan stole på....JEG gør i hvert fald.
tilføjet af

......................

Piger er da selvfølgelig glade for at få at vide, at de er kønne osv., men skal du nå længere, skal du tilbringe mere almindelig tid sammen med hende og snakke om almindelige ting, for man kan som pige også blive lidt for forlegen, når man møder pladderromantik. Undskyld jeg kalder det for dét, men det er den slags romantik, du giver hende ved at snakke om stjerner osv. på den måde. Rigtig romantik kommer ved, at I laver noget sammen, griner sammen, oplever noget sammen - ikke ved at komme med scorereplikker eller plukke blomster til hende. Nogle piger kan godt lide pladderromantik, men andre bliver forlegne og irriterede over det.
Endvidere noget af det vigtigste: Lad være med at tro, at du skal føre an, når I er sammen; I skal begge skiftes til at føre an. Ellers ender det bare med, at hun glider lige så stille ud af jeres forhold, fordi hun ikke får sin plads i det...Måske er det dét, der allerede ér sket?
Og så til det bedste i ethvert forhold; hvis man ikke er sikker på, hvorfor forholdet går, som det gør, så spørger man om det i stedet for at gætte sig til en helt masse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.