2tilføjet af

Hun elsker mig ikke

Hej alle jer derude.
Jeg har været på date med en pige, i snart 8 måneder. vi har stort set lavet alt sammen, fra sport aktiviteter,fester,dybe samtaler til at være romantisk. Vi har haft det rigtig godt! vi kan godt kalde os selv for kærester uden titel.
For at gøre min historie rigtig kort. Her for et par dage siden. vil jeg gerne vide, hvor jeg stod i forhold til hende. Det er som om, hun blokker mig lidt, det som om hun er bange for at åbne sig helt op for kærligheden til mig. Hun siger hun ikke er forelsket i mig. Hun kan ikke selv forstå hvorfor hun ikke følger noget? Jeg sagde så til hende, at hun burde følge et eller andet, siden hun holder fast på mig og ikke kan finde ud af om hun skal gå eller ej?
Jeg gav hende 2 dages tænke pause, og derefter spurt hende om hvad hun ville med mig? Hun var stille i lang tid og kunne ikke finde ud af det.
Vi har så aftalt, at hun skal ringe mig op, når hun har fundet et svar.
Jeg elsker hende selv og kan ikke forstå, at selv om alle faktorende passer til at være det perfekte forhold, og så alligevel kan den ene ikke blive forelsket.
Nu er jeg selv helt restløs og ved ikke hvad jeg skal gøre, eller hvad jeg skal tænke.
kan hun have nogle følelser for mig, men måske ikke er selv klar over det? siden hun ikke kan give slip?
Jeg er selv rigtig bange for, at vide hvad der vil ske. og tænker om jeg skal prøve at sætte hende i det fad hvor hun følger hun er ved at miste mig? så kan det være hun kan finde ud af om hun rent faktisk har følelser for mig eller ej? typisk er der mange der ikke ved hvad de har, før de har mistet det og hun ved jo godt, at hun bare skal vinke og så er jeg der til at tage imod.
Jeg beklager hvis der er nogle stavefejl eller grammatiske fejl. Er desværre født med ordblindhed.
tilføjet af

Hun elsker mig ikke

Jeg skrev med en pige i ca 3 månender og hun vidste ikke om hun kunne lide mig, så sagde hvis hun ikke vidste det endnu måtte hun finde ud af det. Fandt så kvinden jeg lever og har barn med nu. Så kom videre er mit råd, hvis hun vil have dig må hun efterhånden komme igang
tilføjet af

Hun elsker mig ikke

Hej du!
Jeg kan godt forstå, at du er mega forvirret. Og jeg kan godt forstå, at du er ked af det.
Hvis jeg var dig, så havde jeg nok ikke ladet som om at hun var ved at miste dig, hvis det ikke er sandt. Det er en farlig leg. Lige nu ville jeg, hvis jeg var dig - vente. Vente og se, hvad hun beslutter sig til. Det kan være, at hun beslutter, at du er the-one-and-only og så kan i leve lykkeligt sammen. Hvis hun på den anden side beslutter, at I ikke skal være sammen så har hun jo mistet dig (ligesom du prøvede at vise hende). Hvis det er tilfældet så må du prøve at komme over hende eller overveje, hvad du skal gøre hvis hun kommer tilbage. Men lige nu ville jeg vente. Jeg ved et er hårdt, men hvis du virkelig vil hende, så må du også finde ud af, hvad det er hun vil. Så så længe din tålmodighed holder til det ville jeg vente. Men må jeg spørge: er der noget du kan gøre for at kæmpe for hende? Er der noget du kan gøre for at ændre hendes følelser og vise hende, hvor meget du holder af hende? Nogle gange kan piger nemlig godt lide at føle, at de bliver kæmpet for, og at de er specielle 🙂
Mange hilsner Sofie
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.