4tilføjet af

Hjemmelavet leverposteg

Er der ikke nogen som kan hjælpe mig med en RIGTIG god opskrift på hjemmelavet leverposteg?
tilføjet af

God leverpostej

Prøv denne:
Luksuspostej
1/2 kg lever
400 g spæk
150 g mørbrad (magert svin)
1 lille løg
3 ansjoser
2 spsk mel
2 tsk salt
1/2 tsk peber
2 æg
3 1/2 dl fløde
1/2 dl sherry

Hak lever, kød, løg og ansjoser 2 gange, sidste gang sammen med spækket. Rør mel, æg, krydderier, fløde og sherry i. Kommes i forme og bages i 1 time ved 160 grader.
tilføjet af

leverpostej

Hej.
Der er en rigtig god leverpostej her på sol, der hedder "Bamses leverpostej" den er nem og rigtig god, også når den er kold
tilføjet af

leverpostej

1kg lever 1kg spæk 3/4l sødmælk(eller så meget at der er små bobler i den færdige masse) 2 æg 1 stort løg 1/2 tesk sukker 1håndfuld mel 1 sp.kartoffelmel ca 50gr.salt 2,1/2sp. 1 tesk pepper .skyl lever og spæk i noget varmt vand.hak det sammen løget.varm sødmælken pas på den ikke koger fast.bland alle indgreinserne i og rør mens der tilsættes varm mælk. kom så meget i at det bobler hæld det i forme ,og lad det stå så der kommer en hinde på .(den bliver pænere når den er bagt af det) bages i vandbad ca 200gr. til den er mellem brun.god fornøjelse arbejdstid ca.4 til 8 minutter.
tilføjet af

bedre leverpostej

alle opskrifter man ser,indeholder enten vand eller mælk.hvilket er et stort smags spild.prøv istedet at koge spækken sammen med løgne,og brug afkoget som væde,støre smag og helt gratis.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.