2tilføjet af

Et spørgsmål til jer piger

Kunne I finde på at komme sammen med en mand som er så ynkelig at ligegyldigt hvad i beder ham om ville han adlyde. Samtidig med at han ofrer alle sine kammerater. Tør ikke fortælle dem om det da han er bange for deres reaktion (hun er ret lækker og har store store bryster).
Samtidig sidder han og sender dræberblikke hver eneste gang en anden fyr snakker med hende (paranoid?), enten det er en fremmede eller en af hendes gymnasievenner.
Håber virkelig ikke at de er kvaliteter der er i højsædet.
Vær søde at svare for det undrer mig virkeligt. Især med tanke på at hun kan få hem som helst.
tilføjet af

Kedeligt

Tro mig -jeg har været der; det holder ikke i længden. De første par måneder er det jo meget hyggeligt at blive feteret og klappet på skulderen, men i det øjeblik at man ser det store fremtidsperspektiv: Måske resten af ens liv sammen med en 'skødehund', der ikke tænker en selvstændig tanke i angst for at være uenig med dig - så løber man skrigende væk. Vi må håbe, hun snart indser, at hun ikke har fået en ligeværdig partner men blot en marionetdukke - men det er vist som regel omverdenen der først opdager, hvor grotesk situationen er!!
tilføjet af

hvad går din frustration ud på`???

Det lyder lidt som den med rønnebærene... hvis de to nu har det godt, så er der vel ingen grund til at du er frustreret?? Eller er det fordi du er lidt misundelig fordi hun er lækker og han ikke er og du er??? Ja, jeg forstår altså ikke helt hvad dit indlæg går ud på? Men måske var det også bedre at spørge hende?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.