5tilføjet af

drømmefyren!

jeg var i løkken i uge 29 og var sammen med en jeg blev så forelsket i og en torsk som er jeg fik jeg ikke hans nummer, er der nogle der har et forslag til hvordan man kan efterlyse en person som man bare gerne vil møde igen, kærligheden gør man mange dumme ting...
tilføjet af

Hvis han går i byen

Hvis du ved hvilken egen han kommer fra, kan det jo være han har været i byen, og at "nightleif.dk", "tagibyen.dk" eller lignede har taget et billede, og at han har en profil. jeg godt sandsynligheden er lille men måske forsøget værd.
tilføjet af

Tja... c",)

Der er sq ikk så meget du kan gøre... Andet end at gå i byen der igen og håbe på at rende ind i ham igen... Jeg kommer der meget - måske kan jeg hjælpe... Hvor gammel er han ca? - Hårfarve? Navn? Hvor kommer han fra?
tilføjet af

sludder

Selvfølgelig kan du gøre andet end at rende i byen ! tror i internettet er opfundet for sjovt❓Hvis du bare har hans navn og efternavn eller andre nyttige oplysninger kan du søge på nettet ! F.eks. www.degulesider.dk eller www.krak.dk jeg har fundet utrolig mange den vej! go girl det styrer ! girlpower Lol....
tilføjet af

drømmefyren!

Hvad med at se om han har en fb profil, ellers kan du vel kontakte udlejeren af den hytte han boede i og høre om hun vil formidle kontakt videre ?
tilføjet af

drømmefyren!??? (Opkast ikon)

kan det ikke være ligemeget??..Forholdet var alligevel gået i stykker efter et par uger..
I unge skifter partner som vi andre skifter underbukser.. 😖 [:X] [:X]
Fjols!!!.. "drømmefyren" eksisterer ikke.. 😃 😃 Kun i din teenagefantasi [(:]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.