9tilføjet af

Det er et problem for mig

Heysa.
Mig og min kæreste har nu været sammen i lidt over 7 måneder. Da jeg mødte hende var jeg jomfru og det var hun ikke. Hun hade været sammen med fem før mig og en af dem hade hun som kæreste i et halvt år. Og den tanke om at hun har været i seng med fem før mig er ved at rive mig i stykker. Jeg kan bare ikke klare tanken om at fem andre har været sammen med hende. vi har snakket lidt om det men det hjælper mig ikke. Jeg ved at hun elsker mig og at jeg elsker hende ufatteligt højt. Hun siger at det skal jeg ikke ska la mig gå på af det. Jeg kan bare ikke få tanken ud af hovedet. Please hjælp mig vis i kan.
Jeg har brug for det.
På forhånd tak.
tilføjet af

jalousi!!!

Lige hurtigt. Sygeplejerske måske du burde lade være med at prøve at hjælpe nogen. Har læst dine posteringer, og synes overhovedet ikke, at du viser hensyn eller er hjælpsom.
Ud fra mit synspunkt virker det som om, at du er en person der meget nemt kan blive jalou. Dette okay men kan blive et problem, hvis det er for meget. Unikken i at du før var jomfru til du mødte hende, og derved klart at du nære disse høje følelser for hende, og føler ubehag ved at andre nu har været sammen med hende før dig.
Egentlig tænker jeg... jammen sådan er virkeigheden. Der er jo ikke så meget du kan gøre ved det, og burde give slip på de tanker. Men kan også følge dig i, at det kan være svært at hun nu har været det mere aktiv.
Mit gode råd ville nok være. Prøv at slippe tankerne, og vær glad for at I har hinanden. Lev i nuet. Hun elsker dig, elsk hende som hun er, og ikke for hvad hun har gjort..
Held og lykke.
tilføjet af

Den følelse kender man alle

Hej skytten, tror du har et problem med jalousi. Det ligger sku i os alle, har den dejligste pige i mit liv.Men mange gange hvor hun snakker om hendes fortids eks, for jeg kvalme, og det sku forkert. Hun har et barn med en anden mand, tro mig, der har man meget at tackle.Men fordi jeg elsker hende, og ikke vil miste hende, gør jeg alt for at acceptere det. Hende du kommer sammen med har jo haft et liv før dig, og det må man sku live med. Mit bedste råd ville være at tage snakken med hende, om hun ikke kunne lade være med at påminde dig om hendes fortid, og håber ikke hun hele tiden gør det. Der er intet være ind en pige som spiller kostbar, og køre et spil med hendes fyr. Det jeg prøver at sige, er at man er sku 2 i et forhold, og for at få det til at fungere, burde du tage en snak med hende om dit problem. Hvis i ikke kan blive enige, må du være manden og banke i bordet, og fortælle hende hvor meget det går dig på, men du burde også give slip på det i længden. Tænk dig om før du mister det hele, man skal give sig selv og omvent. Jo ældre du bliver jo svære får du ved at finde en, som ikke min. har et barn, eller har været i seng med mange. Lev dit liv og prøv ikke at kun se de små negative ting, men heleheden i dit forhold.
Held og lykke.
tilføjet af

kærsten

det kan han ikke forstå det det er for alvor
du er en sød pigen
hvis han gå i seng med dig så er det godt for jer
to

kærlig hilsen mette borch nilesen
tilføjet af

Hun har ret!!!

Jeg ville bare fortælle dig at din kæreste har helt ret!!!
Du tænker for meget på fortiden, det er ikke sundt!! Du kan alligevel ikke ændre den!!! Sådan er livet nu engang...
Du må prøve at leve i nuet!! Det er det eneste du med sikkerhed kan præge, og du får også et meget større overskud til at nyde din tilværesle, og din kæreste!!!
knuzz
tilføjet af

tro på din pige

hej.
jeg vil give din pige ret, vi har alle en fortid, nogle værre end andre
hvis du virkelig elsker hende, så glem hvad hun har lavet.
der findes ikke mange i dagens danmark, der ikke har sovet med mere end en.
du er simpelthen nød til at få det ud af hovedet, ellers ødelægger du jeres forhold.held og lykke med kærligheden..
tilføjet af

Hjælp

Jeg hjælper på de områder her i debatten, hvor der er hjælp behov, mens det kniber med medlidenheden, når drenge forelsker sig håbløst i damer, hvis skeder er blevet til hvermandseje.
tilføjet af

Stop!!!

Du bliver nødt til at stoppe dine negative tanker om din kærestes fortid!!!
Ellers ødelægger du ikke bare jeres forhold, men også dig selv!!!
Held og lykke!!!
tilføjet af

ved hvordan du har det..

jeg ved PRÆCIS hvordan du har det. jeg har haft en kæreste der havde været i seng med 4 før mig. det gik mig meget på at jeg ikke var den første.. jeg tænkte en hel del over det og jeg følte nærmest at tanken åd mig op indefra. men jeg fandt senere ud af at så længe vi bare elskede hinanden så var det hun havde lavet i sin fortid fuldstændigt ligegyldigt. din kæreste og dig elsker hinanden NU, og det er det vigtigste. det går over når du har indset det og det vil du også komme til, bare giv dig selv lidt mere tid...
tilføjet af

Hvad så næste gang?

Du siger du elsker din kæreste. Så ville du også kunne acceptere hun har været sammen med andre. Kan godt forstå det er et problem for dig, men det er noget du må lære at leve med. For det vil ske igen og igen. Man kan jo ikke forvente, at pigen er jomfru.
Måske lyder det lidt hårdt, men du er nødt til, at komme vidre - for at gå og være bitter vil ikke gøre hende til en jomfru igen. Accepter hende og hendes baggrund.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.