9tilføjet af

centrumdemokraterne!!!!

CD vil gerne ind i varmen igen som politisk parti i Folketinget. Men hvordan skal man bære sig ad med det, når man som politisk parti ikke selv rigtig har noget at byde på - og når der ikke er nok blandt vælgerne, som bryder sig om ens parti?
Jo, det er da let nok: Man starter bare en smædekampagne mod et af de partier, der ER inde i varmen hos vælgerne. Det er meget lettere, og kan være ganske effektivt.
Men er det udtryk for demokratisk sindelag? Når man som Mimi Jacobsen udtaler, at DF ikke skal have “lov til” at bestemme noget i dansk politik eller “have lov at ødelægge Danmark", er dét så egentlig ikke det samme som at sige, at selv om 12-13% af danskerne stemmer på DF, så bør vi ignorere disse stemmer, idet disse vælgere er for dumme til at have stemmeret, modsat CD og Marianne Jelved, som TRODS vælgernes dom er selvskrevne til at regere dette land og “redde” det fra de nuværende skumle regeringspartier?
CD indleder kampagne mod DF: CD vil starte en folkekampagne mod Dansk Folkeparti. En fordømmelse af Dansk Folkeparti skal bringe partiet ind i Folketinget igen, lyder det fra Landsmødet.
CD vil indlede en såkaldt folkekampagne mod Dansk Folkeparti. CD’s formand, Mimi Jakobsen, præsenterede lørdag ved starten af sit partis landsmøde i Fredericia, en ny hjemmeside, hvor danskere skal kunne melde sig som modstandere af Dansk Folkeparti. Hjemmesiden får adressen www.danskfolkepartiskalikkeregeredanmark.dk
- Dansk Folkepartis mandater er selvfølgelig lige så gode som alle andres. Men Dansk Folkeparti er igang med at ødelægge Danmark på en række områder, sagde Mimi Jakobsen, der beskrev CD som Dansk Folkepartis “hovedmodstander” i den kommende valgkamp.
Mimi Jakobsen brugte samtidig sin timelange tale til at lange ud efter Dansk Folkeparti og VK-regeringens stramninger af udlændingeloven. Stramninger, som har indskrænket borgerrettighederne, sagde partiformanden.
CD peger på den Radikale gruppeformand, Marianne Jelved, som Danmarks næste statsminister. CD’s formand, Mimi Jakobsen, siger, at hendes “drømmeregering” består af de tre små midterpartier, samt Socialdemokraterne og Det Konservative Folkeparti.
tilføjet af

Det ene valggrundlag....

.. er vel lige så godt som et andet. Men det bliver da spændende at se hvordan den danske befolkning reagerer ved næste folketingsvalg, og om de er ved at have fået nok af stramninger der ikke virker efter hensigten.....
tilføjet af

røvslikker

Er lille latterlig perker røvslikker parti som CD kommer heldigvis ikke i folketinget til næste valg, de har jo absolut intet andet at byde på end perker røvslikning.
tilføjet af

Hvilke stramninger?

Hvad er det for nogle stramninger, der ikke virker efter hensigten?
tilføjet af

Så må vi jo håbe....

... at de stemmer for yderligere opstramninger (der virker, når du nu mener, at dem, som er lavet, ikke virker godt nok). Det hjælper s'gu' da ikke at slappe.
tilføjet af

F. eks....

Loven der skulle begrænse muslimske familiesammenføringer. mange danskere blev også ramt, og det var vidst ikke det der var hensigten.
En del vil jo nok påstå at det er ligegyldigt, men efter min mening har kærligheden ingen grænser, altså udover i Danmark.....
tilføjet af

ÅHNEJ

Jeg fik den tanke : himmel, skal vi nu til at trækkes med HENDE igen ! Som om Jelved ikke var nok.
Optikken jeg vil anvende for at udholde dette kvindemenneske må blive at se på hende + partiet som et underholdende indslag i dagens Danmark. Mere er der ikke at sige om hende ud over jeg virkelig håber hun har skudt sig selv i foden med hendes bebudede jagt på DF.
tilføjet af

Husk

At der er mange 2+3 generations der skal stemme for første gang så hun får sikkert et par. for jeg håber da ikke der er nogen DKer der tror på hendes floskler:
tilføjet af

Ja nu er Erhard der jo ikke mere.....

... så ham kan hun ikke trække op af hatten igen.
Mimi burde indse, at hun alene er skyld i at CD er en parentes i dansk politik.
tilføjet af

Loven virker

Loven har sat en bremse på de muslimske familiesammenføringer. Desværre har den nogle utlisigtede bivirkninger, men sådan går det når man ikke foretager sig noget i tide.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.