4tilføjet af

Bombarder Ritt

med mails, gør hende det klart, at der må ske noget nu.. ritt@kk.dk
tilføjet af

Og hvad skulle budskabet være

i bombardementet.
Har du et bud.
vh
Tom
tilføjet af

Det er da nemt nok

Nu hvor politiets indsatsstyrke på bedste og dygtigste vis fik sat de autonome voldsidioter ud af spillet, er der jo masser brosten, molotovcocktais, jernrør ect. tilovers - så hvorfor bombardere Ritt med mails - vi kan jo bare bruge det som enhedslistens ungdomsafd ikke nåede at bruge mod politiet
tilføjet af

Spis brød til og think us a little about

Menneskerne i Ungdomshuset med deres mange gode og anderledes aktiviteter er unikt. Som samfund overlever vi ikke hvis vi dræber alle illusioner om et "bedre liv", hvor vi selv tager ansvar for vores liv, hverdag, håb og drømme. Mange politikerne og borgere er nu med til at disse drømme, erfaringer slagtes. Medierne har generelt været med til at de unge på Jagtvej er uglesete og jeg tror ikke at de unge tørster efter anerkendelse og sympati, men at de bare gerne vil beholde et fællesskab hvor der er visioner og en hjælp til andre unge mennesker der ser et sygt samfund og ønsker at opbygge et alternativ.
Næsten alle grundlæggende forandringer i et samfund er sket imod den gældende lov og er derfor blevet kriminaliseret. Pressen og privat personer karakteriserer da også de unge mennesker som en gruppe af voldsbøller, venstre orienterede, men disse kritikere ved ikke meget om de reelle forhold ang. historien om de unge på Jagtvej og deres oplevelser med diverse politikere. Jeg håber de unge vinder "kampen" for en bedre verden.
Huset blev solgt til Ruth E., der dækker over en religiøs og uhyggelig sekt der igen har drevet mange (måske 72 eller flere) mennesker ud i psykiske problemer. Hvordan kan kommunen sælge en bygning til nogle der er så ødelæggende for vores samfund❓Hvad mener du iøvrigt om religiøse fanatikere ?
Ion, (jeg) er en gl. mand der håber det bedste og fri os for forrykte kommentarer fra Lene Espersen, Ritt Bjerregard og alt det slæng.
tilføjet af

Det står enhver frit for

at lave et alternativt samfund, hvis det er det, man ønsker. Det er ikke et problem i sig selv.
Det danske samfund er jo netop et frit samfund med plads til forskellige subkulturer og grupper. Det er bare ikke indlysende, at det offentlige skal betale.
Hvad enten man kan lide Faderhuset eller ej, er det ubestrideligt, at de med egne midler har købt Ungdomshuset.
Ungdomshuset stod til salg i halvandet år fra Borgerrepræsentationens afgørelse i maj 1999, til det endelig blev solgt i november 2000, og da antallet af brugere af Ungdomshuset langt overgår medlemstallet i Faderhuset, burde en sådan gruppe af aktive unge, der tror på deres sag, vel selv kunne have rejst midler og have købt huset.
Hvis det faktiske engagement imidlertid ikke lever op til de gode intentioner, hvorfor skal andre så over skatterne bære en byrde, man ikke vil bære selv?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.