4tilføjet af

Børnene bliver ofrene

Cstine gav mig en ide til indlæg!
De fleste børn ved jo ikke hvad der er godt kost for dem, de følger blot deres forældre.
Så tænkte, kunne man ikke i husgerning gøre mere for at informere og lære børnene hvilken kost de burde spise!Give faget 2 ekstra timer om ugen, køre helseuger!
tilføjet af

Måske hun..

Trængger til mentalundersøgelse, pga, brugte penge på Kost vare .som MARKIS
tilføjet af

Budskabet fejler ikke noget.

Først kunne man sige at det er forældrenes pligt og ansvar, - og ikke skolernes. Lige så vel som det ikke er skolernes pligt at opdrage eleverne i almindelig dannelse, opførsel og respekt.
Næste problem er besparelser på skolerne, - i såfald kunne man nok finde på noget bedre at bruge de ekstra penge på.
Men ja, der jo tema/feature uger mm. på de fleste skoler, der kunne man passende lave sådanne emner.
Dernæst ved de fleste børn nok, hvad der er godt og sundt, - eller ihvertfald hvad man skal indtage mindre af i forhold til andet.
Og det er jo ikke ensbetydende med, at de spiser rigtigt af den grund, selvom de ved, hvad der er sundest. Kan jeg tale af erfaring, hehe, - nu sidder der 110 - 20 kg på dunken. Til trods for jeg altid, indtil jeg var 17 - 18 år (vejede det samme den gang, omend ikke mere), har dyrket en del sport.
Men har stadig har indtaget, hvad jeg lystede, selvom man ikke havde godt af det, - og udemærket vidste det. dermed ikke sagt det var spis til man flækkede.
Så gør nu ikke børn "dummere" end de er, giv dem derimod et større ansvar, omkring kosten i hjemmet. Idet mindste til hjælp når de flytter hjemmefra.
tilføjet af

Det gør man allerede

I københavn, men som før skrevet i andet indlæg ( børn og fedme) så glemmer skolerne at få forældrene med.
Som jeg flere gange har skrevet så er det fedt at der er så meget fokus på børn og deres mad og motionsvaner, men hvis forældrene ikke bakker op omkring det så hjælper det ikke så meget.
tilføjet af

Hvis nu

Du læste de forskellige indlæg og kom med konstruktive indlæg istedet for, at komme med udtalelser du ikke har baggrund for, så ville vi måske kunne bruge det til noget...
Med venlig hilsen
Moderatoren på helse og sundhed.
Cstine
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.