3tilføjet af

Ang. halve sandheder,- hvorfor?

Jeg tænker og har erfaret.
Hvordan kan det være, at mange mænd er utrolige gode til, at holde ansigtet i rette folder og ikke fortrække en mine, når de skal fortælle eller forklare en "lodret løgn", som allerede, fra kvindens side, er opdaget og måske endda beviselig.
Hvordan kan de vedholde, at "det passer så sandelig ikke"? Der er så sandelig noget "man/kvinden" har helt misforstået. Og "motiverne" til det skete. Jamen, de har slet ikke været der eller under overvejelse på noget plan.
Det var ligesom "bare noget, der dukkede op", som han/partneren, ikke kunne sige nej til?
Andre der har oplevet noget lignende?
Rigtig mange mere eller mindre gode/dårlige undskyldninger for, at man ikke lige kunne afslå?
Personligt har jeg bare efterhånden oplevet for mange mærkværdige "undskyldninger" eller en mund klæbet sammen med tape. Hvordan tolker man lige det?
Kommentarer fra andre der har oplevet lignende modtages gerne. For jeg er selv meget åben - men vedr. mænd, - ofte et stort ???
tilføjet af

Ja........

Du har så evigt ret. At flere skulle huske, til stadighed, at forelske sig - i sin partner.
Mit problem - har jeg nok ikke defineret tydeligt nok i mit indlæg.
Jeg har oplevet, at min mand over nogle måneder, syntes, at det åbenbart gav lidt spænding, at sidde, at chatte hemmeligt, med en anden kvinde. (En som er mig bekendt, over messenger og ikke andre chatrooms.)
Dit svar er fint og ok og jeg er også enig med dig i nogle af dine betragtninger, med at der er noget der halter i baglandet.
Det føler jeg så bare ikke, at der har været i min situation. Han fik bare en "mailinvitation" om dette chathalløj, som han ikke kunne finde ud af, afslå.
Og det jeg til dels, vedr. dette, som jeg har oplevet,- og som har givet anledning til en del spørgsmål og "kan vi så ikke lige finde frem til en årsag og hvorfor",- har jeg bare aldrig fået noget som helst ud af. (Jeg mener, det var jo noget, der skulle skjules for mig,- og blev det til jeg selv opdagede det).
Jeg forstår bare ikke mænd i den henseende. Og det uskyldige, undskyld udtrykket, "pokerfjæs" og total mangel på empati, mange kan diske op med. Og som jeg skrev i mit indlæg,- uden at fortrække en mine.
Det er muligt, at det er mig. Men jeg kan bare ikke gøre noget lignende.
Men igen tak for dine ord.
og KH
tilføjet af

Du glemmer

at kvinder er på samme måde.
Årsagen til, at det oftest er mænd der afsløres i utroskab er, at de lyver dårligere end kvinder.
Der er faktisk lavet undersøgelser (undskyld, men jeg har ingen links e.l.) der viser at kvinder er langt mere opfindsomme og langt bedre til at skjule utroskab.
Jeg forstår godt din indfaldsvinkel til at det er mænd, for det er jo netop din mand det her drejer sig om, men det tynger mig lidt, at det her i debatten oftest er mænd der hænges ud.
Kunne det tænkes, at du selv har overset nogle signaler fra din mand? Du føler ikke der er noget galt i jeres forhold, men hvornår har I sidst talt sammen om hvordan I har det?
Vidst I alle sammen herinde, at det første der ryger i dagligdagen og parforholdet er det intime kys? Jeps, det er det. Kom selv til at se det for flere år siden hvorefter vi genoptog det som en fast bestandel af vores afskedskys, vores godnatkys, vores et-eller-andet kys. Det bringer en nærmere igen. Helt sikkert. Et hedt tungekys behøver ikke altid partou at skulle ende i sex. Men det giver lige det sug i maven. Det giver ømheden og omsorgen.
Husk da på, at man skal kæmpe for sin kærlighed, den må aldrig blive en vane, forholdet må aldrig blive en vane. Lykken er en livslang kamp, men præmien er også det højst opnåelige i et liv.
Åbenhed, hengivenhed og respekt. Men vi glemmer det, vi skarn. Vi ser hvordan "man bør leve" i diverse film og serier, så sidder vi og tænker på, at Hugo eller Anette(hvad partneren nu end hedder) da bestemt ikke lige er i den kategori og lige det der kunne han/hun godt have gjort osv. osv. Vi forsøger dermed at leve et liv der vises som værende ægte, men som er kunstigt skabt.
Hvis livet og kærligheden var så let, at den blot kunne køre som et rutineprogram i baggrunden, så ville der nok være langt flere lykkelige mennesker og langt færre skilsmissebørn. Hvem har nogensinde sagt at det skulle være så let som det fremstilles i blade og i TV? Ingen!!!
Så kæmp, find hinanden, elsk hinanden OG TAL med hinanden. Sluk fjernsynet og brug tiden sammen.
(Sidste halvdel var ikke myntet på nogen bestemt og slet ikke på opretteren af denne tråd, det var bare noget der lige skulle ud :o))
tilføjet af

løgnene er de værste

hej...
Om det er mænd eller kvinder der er utro er løgnene de værste. jeg vil også gerne hvide hvordan de bare kan sidde og lyve om det.
Hvordan kan de holde ud at se på sig selv bagefter?
Og undskyldningen om at der er noget galt i forholdet den holder bare ikke.
hvis det er så galt så kom sq da og fortæl det inden i går ud og er utro det er nemlig ikke handlingen der såre det er benægtelserne og det er det at den der har gjort det ikke bare har afsluttet forholdet inden.
hvorfor lyve og såre endnu mere?
Det gør skide ondt at blive såret på den måde.
knus en der er blevet såret utroligt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.