8tilføjet af

WOW - hjælp

Hej.
Jeg er en komplet uvidende mor til en 15 årig, som har problemer med World of Warcraft. Jeg vil forsøge at forklare problemet med mine "egne" ord - har som sagt ikke meget forstand på computere..... (men på meget andet!!!!)
Min søn vil gerne spille on-line, men bliver smidt af serveren hele tiden. Jeg har fået checket om der er noget i vejen med vores internet adgang, men den kører fint (20/20 - siger det jer noget?) Vi har fået checket at det ikke er vores firewall som blokerer - heller ikke.
Hvis han spiller "single-player" er der ingen problemer (spilles det også on-line) og hvis han tager sin computer med til en kammerat er der heller ingen problemer. Jeg kan forstå på ham, at der ofte er problemer - også når han spiller andre spil på Steam.
Jeg vil naturligvis gerne hjælpe knægten, men det er dælme svært når man er computer-blind.....
Kan du/I hjælpe med forslag til, hvad der kan være galt???
På forhånd tak
tilføjet af

hmm

firewall eller router opsætning der må drille? vil jeg mene
tilføjet af

Vil mene

At det er en fejl på serveren 74a formentlig, Tjek firewall og booze c drevet, hvis det ikke virker. Tjek opsætningen og cdk drevet. Håber det hjælper
tilføjet af

Yagga Jolli

Tjek hdi kombinationen på computeren derefter gendan og sykronisere det. Håber det hjalp lidt på det
tilføjet af

"Smidt af"

må vel betyde, at de kan spille med mellemrum, og så er firewall og router ude af billedet som problemvolderen.
Internet-hastigheden er også fin, så der burde heller ikke være noget.
Er I på en fælles forbindelse sammen med en antenneforening eller lignende, så der måske er andre der trækker en masse båndbredde, så I får ventetider ?
Eller er der forskel på tidspunktet på dagen - OK om eftermiddagen, svært om aftenen eller noget som helst af den slags ?
tilføjet af

Tak...

Tja, han kan komme på men bliver smidt af efter noget tid - han snakker også om, at når han kommer til de steder i spillet, hvor han skal vælge "noget andet" kan han ikke....??? Vi har trådløst netværk i huset -jeg ved fra min egen, at der ikke er helt så meget forbindelse i den ende af huset. Kan det mon være det? og kan de løses?
Men tusind tak for jeres svar - jeg vil finde en, som har mere forstand på jeres forslag end mig selv og se hvor langt det rækker. (så kan man måske få en teenager med et smil igen!!🙂)
tilføjet af

Trådløst kan være problemet

og det kan passe med, at det er skiftende grad af problem.
Det kan dog godt løses på forskellige måder.
F.eks. kan I skaffe en "forstærker" - en kraftigere trådløs forbindelse som denne her:
http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=150548
eller - hvis I kan - så placer den trådløse router I har i dag mere gunstigt i forhold til podens værelse. Etageadskillelser især kan være svære at trænge igennem.
Egentlig skulle du kunne se på den PC der har mest behov, hvor godt signalet er, og om det er konstant eller svingende.
tilføjet af

hjælpen

Jeg kommer gerne og undersøger problemet og afhjælper det når fejlen er fundet. men det kan meget vel være din egen trådløse router, prøv at give ham direkte adgang med et pathcable på routeren
tilføjet af

havde selv samme problem

problemmet opstår hvis han burger addons, af en eller anden grund kan wifi ikke klare de mange forskellig data til the samme ting på en gang. jeg spille selv WoW(World of Warcraft) hvor fx gear score lade min routers wifi ned være gang. også ventmix lade den ned sært nok. spille også en del shadowrun online, kunne jeg heller ikke bruge addons til.
I skal bare slette addons også skulle I køre igen. der efter kan I ligge dem ind igen en efter en for at se efter hvad det er for en eller flere der giver problemmer.
held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.