2tilføjet af

Vuelta: Andy som hjælperytter?

Så blev Bjarnes La Vuelta-hold klart. Det bliver med
Fränk Schleck som kaptajn
Andy Schleck som luksus-løjtnant
Fabian Cancellara, Gustav Erik Larsson og Stuart O'Grady til hold-enkeltstarten
Juan José Haedo til sprintetaperne
Baden Cooke, Domenik Klemme og Anders Lund som vandbærere.
Det er ihvertfald sådan, det er lagt ud fra Team Saxobanks hjemmeside. Spørgsmålet er så bare - med 5 meget skrappe etapeafslutninger opad - mon Andy så uden Contador (ref: http://feltet.dk/index.php?id_parent=262&id=276&id_nyhed=27603) kan nære sig for at splitte hele feltet ad?
Jeg tror det næppe, Fränck bliver aldrig - never - vinder af en Grand Tour, derimod har Andy her en enestående chance. Samtidig med, at han får muligheden for at teste sig ud på 2 GT'er på en sæson for at se, hvor langt han kan gå. Personligt, tror jeg Andy har mere "stamina" end Contador, når det kommer til at prøve sig i hele 3 GT'er på en sæson.
I mine øjne er Fränk kun en tænkt kaptajn, men hvad tror I? 😮
tilføjet af

Så kloge indlæg

hører ikke til her på sol-debatten. Der er alt for mange informationer og alt for meget at tage stilling til i dit indlæg. Folk her på solen vil hellere snakke om retfærdigheden af deres førtidspension, overskrifter om politiske fadæser, utroskab og fremmedhad.
Hvad der ligger derudover, er det den gemene solbruger aldeles uvedkommende. Derfor synker dit ellers gode indlæg til bunds uden svar.
Ok, jeg vil give dig et svar. Fränk bliver nr. 3 i Vueltaen og Andy kører sig ikke igennem. Haedo får et par top-3 placeringer på de få sprintetaper og Garmin vinder holdtidskørslen 😉
tilføjet af

...

Hvad får dig til at sige at Andy har mere stamina end Contador?
Andy har på trods af sine fem år som toprytter ikke engang prøvet at kære to grand tours på en sæson. Contador har de sidste fire år vundet samtlige grand tours han er stillet op i. Hallo, mand...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.