20tilføjet af

Villy skal klare 50 minutter mod Løkke

Så bliver det spændende at se hvor mange hospitaler Slick Villy har besøgt - hvis ellers han kan huske det 😃
http://www.berlingske.dk/politik/loekke-og-soevndal-toerner-sammen-mandag
http://www.youtube.com/watch?v=TIjVnT1p3Ho
tilføjet af

Et er sikkert....

Løkke har en lorte sag.
Vil du f.eks selv betale 500.000 kr for en bil der er reelt er 100.000 værd?
Skal skatteyderne betale 10 milliarder for meget fordi Venstre ønsker privathospitaler?
tilføjet af

Du glemte syntes de røde

Vi andre kan godt se, at når regionsformændene går ud og siger de vil betale 0 kr for servicen på et privathospital, så måtte Løkke lægge sig i midten af p-hospitalernes krav op mod regionen.
Selvfølgelig kan det lægges ud som overbetaling.
Men glæd dig da over du har masser af ligesinde der vil stemme på ABØF der har meldt ud de fjerner behandlingsgarantien.
Det spare 300 mio, så får folk lov til at kratte af mens de venter på behandling, fuldstændig lige som under Nyrup/Jelved.
Kun eliten der kan betale for behandling kan benytte privathospitalet, dig og dine kan vente i årevis.
Det er rødt, det er anstændigt.🙁
tilføjet af

Løkke tværer Søvndal ud

Søvndal er jo ligeså ubegavet og dum som dig.
Kan du så se hvorfor Søvndal ikke turde gå 30 minutter uden også at tale om skoler - fordi han er så uintelligent som dig.
10 mia. - er det tallet for hvor meget de offentlige sygehuse spilder af skatteydernes penge❓
Dumrian ! 😃
tilføjet af

Skatteyderne har sparet millioner på de private

Alle opereationer er foregået til takster der ligger under de offentliges.
Men de røde vil hellere have at patienterne venter på lister, istedet for at de bliver behandlet.
Sådan et kynisk menneskesyn !
Føj for pokker.
tilføjet af

Ja.

På Græsted bodega, de skal spille skomagerpot, fra 60 og ned a, fadbamsen for 20 forud, da han er langt bag ud på point, og kampen ender med Willy sejr, da fadbamsen, har så mange lig i lasten, at selv en bedemand, ville betakke sig, måske kan Willy, udforder og provokerer fadbamsen, til allerrede at udskrive til januar, det ville blive en lykke for landet, efter 10 års borgerlig styre, de borgelige tror vel virklig ikke, at det er deres politik Danskerne vil have, nej det var kun en prop, i indvandrings bølgen, og ikke deres fattigdom uddeling til alm Dansker, vi skal ikke se børn, med hul i skoene, og til at stoppe strømper, og fattiggården og skudsmålsbogen indført igen, så de velbjergede, igen kan skylle campagne og kaviar ned af libitum, og få trynet til at knokle døgnet rundt, for disse gullasbaroner.
tilføjet af

Kan det ikke være ligemeget

Hvor mange sygehuse "Willy" har besøgt, de sygehuse har "lille lars" jo lukket, så hvis Willy har besøgt nogle sygehuse er det nogle i gamle dage, og dengang duer ikke i dag.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Hvad fabler du om din sinke'??

Hvor lang tid ventede du på din galdestensoperation?
1 måned?
I 98 var ventetiden 8 mnd på forundersøgelsen🙁
tilføjet af

Hvis du trækker 75% fra

så har du det rigtige antal.
F.eks. hvis Villy siger: Jeg har besøgt 20 plejehjem, så har han besøgt 20 - 75% = 20*(1-0,75) = 5
Altså har han besøgt 5 plejehjem!
tilføjet af

Ser du! der tager du fejl så det kan blive til noget

For fra jeg fik symptomerne og til jeg fik fjernet mig galdeblære, ja det gik faktisk 1 3/4år, jeg ved udemærket godt at jeg sagtens kunne havde henvendt mig på et "privat"hospital, men hvor og hvem skulle betale det, og nu var det de samme læger der opererede mig, det at det tog så lang tid var Pga min journal var blever væk😮, alle mine journaler bliver enten væk eller også tager "borte" dem bare.
Men!, nu var det forresten ikke en galdestens operation, men en fjernelse af selve galdeblæren, og det hele tog Ca 20-25 minuter, Inc bedøvelse og lige til jeg fik min første kop kaffe, så lægen sov saftsusemene ikke i timen, han var sgu hurtig, og dygtig, jeg har kun et lille ar lige over min navle un efter det, så!.
Også skulle du havde haft set "SYGEPLEJERSKENS"!, er du helt vimmer, det var de sødeste piger på hele Lolland de havde skrabet sammen der, der har mange andre sygehuse noget at lære af Nykøbingsygehus, men i guder, bare man kunne havde været blevet indlagt, de var søde de sygeplejesker og læger.
Men OK, havde det nu været noget "akut", ja så havde jeg nok ikke siddet her nu, for 1-3/4år det er lang tid at vendte, så på mange måder var jeg heldig, dennegang, det er ellers noget jeg ellers ikke plejer at være, men selv en blind høne kan finde et korn.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Villy

Villy skal nok sætte lille Lars på plads
tilføjet af

Og de 5

Plejehjem kar "lille lars" straks lukket, er det der du vil hen😃, nej jeg leger bare med tanken, for måske har han det, hvem ved.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
PSs: og må du og dine bekendte havde en god jul[l]
tilføjet af

Uanset politikken, så er det 2 taber

Der kæmper om at blive den mindst tabene, som jeg uhyggeligt mange gange har sagt, vi har en regering sammensat af tabere, for det er langt fra de bedste i Dansk politik, for de bedste politikker gemmer sig, de vil ikke være med i dette CIRKUS, som vi kalder en regering.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Han joker sig bare igennem

Det er jo det han har vundet flest stemmer ved. Hans politik er jo ligegyldig og indholdsløs... det er så derfor han begynder at mister stemmerne igen. Folk bliver træt af stand-up uden substans, og dropper stille og roligt væk fra SF igen.
tilføjet af

Husk lige

... at årsagen til at privathospitalerne overhovedet kom på banen, var et behov for at nedbringe ventelister, noget de offentlige sygehuse ikke havde formået, på trods at massive økonomiske tilskud.
Og selvfølgelig koster det at etablere et nyt hospital, så priserne for privatbehandlingerne har været dyrere end i det offentlige.
Det offentlige har haft alle muligheder for at beholde patienterne i eget regi - de kunne bare have overholdt ventelistegarantien.
tilføjet af

Glæder mig!

Bliver en spændene duel;)
tilføjet af

Virkelig

Spændende.Haha!.. Det bliver sikkert også aftalt spil ligesom mellem Pia og Helle.. 😮😕
tilføjet af

"Santa-Claus Hjort " - Din dokumentation !?

Den kom vist ikke, hvilket blot udstiller dig som en løgner og inkompentent person.
Til din oplysning har den samlede omsætning på privtahospitalerne været 3,5 mia. fra 2001 til 2008, så din påstand om 10 mia. i "overbetaling" siger alt om dine manglenge matematikkundskaber og at du i bund og grund er en dum person.
tilføjet af

Jeg synes det er værre

Fradraget på sundhedsforsikringerne koster staten omkring 700 mio. kr. om året i tabt skatteprovenu.
Det vil sige, at DF'ere, og andre lavtlønnede uden sundhedsforsikring betaler ekstra meget i skat, for at de vellønnede kommer foran dem i køen.
Det værste er selvfølgelig, at vi har set en række udsendelser med kræftramte patienter som er i livsfare fordi de har brugt privatklinikker.
Alle har betalt for meget i skat på grund af overbetalingen.
Først fortalte Rigsrevisionen og eksperter hos Dansk Sundhedsinstitut at der er foregået overbetaling, så erkendte De Konservative, at der skulle skrues ned med 25 pct. for til privathospitalerne. Så erkendte også Dansk Folkeparti, at der var sket en overbetaling.
Og endelig har Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen indrømmet, at en overbetaling kan have fundet sted.
Der er tale om magtmisbrug, når rigsrevisoren blev nægtet adgang til en central rapport i Sundhedsministeriet, og når der blev slettet mails om rapporten i to ministerier.
Den sag stinker lang væk.
tilføjet af

Man er godt klar over at du er totalitær

Det betyder blandt andet at du ikke kan skelne mellem dit og andres, ligesom staten og de offentlige pampere.
Socialister som dig er afstumpede magtmennesker, er der i mangel af evner og kompetencer blot kan hævde sig gennem magtanvendelse og undertrykkelse af borgerne.
Dette har man set gennem årtier, igennem de socialdemokratisk dominerede amter, hvor patienterne fik lov at vente eller dø på ventelisterne.
Der var ingen konkurrence og patienterne kunne ikke selv vælge hvor de ville behandles, selvom det var deres liv og deres penge som staten havde stjålet fra dem igennem skatterne.
Dette gjorde V og K op med det frie sygehusevalg, hvor patienterne fik valget mellem først offentlige og så private sygehuse til stor utilfredshed med pamperne i S og SF.
Seneste har man set hvor Region Sjælland nægter at lade kvinder med æggestokkræft behandle uden for amtet, selvom dette er ulovligt.
Din påstand om at der er blevet "slettet" mails er usand, hvilket blot udstiller din manglende viden og indsigt.
I øvrigt kan du godt vænne dig til at de private udbydere vil få større andel af markedet i fremtiden.
Dette drives af borgernes krav, herunder fremtidige krav fra EU 😃
tilføjet af

Du er selv snot dum..

Hvis det er niveauet så kan du selv være dum, men 10 milliader var ikke det rigtige tal. Jeg er enig med dig i at overbetalingen kun er 3,5 milliarder!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.