9tilføjet af

Vil væk fra alt...

Jeg vil ikke mere,jeg kan ikke klare mere, jeg vil bare væk herfra,væk fra alt det onde. Jeg kan ikke holde mere ud. Vil bare gerne dø, har prøvet mange gange, uden held. Straffer mig selv, ved at stikke mig selv med en kniv,men smerten kan ikke længere mærkes, så jeg vil straffe mig selv endnu hårdere, så det kan overinde smerten indeni!!!!!
Er 19år, pige og "Pernille", er ikke mit rigtige navn.
tilføjet af

Jamen

Pernille dog.
Hvorfor har du det så skidt at du gøre skade på dig selv?
Er der slet ikke nogen ting i dit liv som er positivt?
Du er jo ikke så gammel og har hele livet foran dig, prøv at finde de positive ting frem, en ting hver dag som gør dig glad, ingen har lovet at tilværelsen skulle være nem, men finder man de positive ting frem så går det lidt nemmere.
Find en du kan tale med evt. din læge eller en anden du føler dig tryg ved, du kan også kontakte røde kors ungdom, de har en telefonlinie for unge der har brug for at tale http://redcrosslokal.inforce.dk/sw7221.asp
Håber at du får en posivtiv og dejlig dag.
mange tanker fra mig
Cstine
tilføjet af

Prøv at læse mit svar til dig.

Jeg kan godt forstå at du har det sådan, men det er altså ikke din egen skyld at du har fået det sådan. Derfor er der ikke ngen grund til at du straffer dig selv, når du i virkeligheden er blevet straffet nok i forvejen. Det du har er en slags sygdom som skyldes nogle oplevelser som du har haft som ganske lille da du var omkring et og et halvt år gammel sådan cirka. Derfor kan du ikke huske det og så tror du at det som du prøver er det rigtige. Men bare rolig for du kan få et helt normalt liv hvor du får det godt med dig selv. Men du er nødt til at blive behandlet for din sygdom af en psykolog. Hun ved godt hvordan du har det og hun vil hjælpe dig og du har krav på hjælp. Jeg tror nok at sygdommen kaldes borderline men det kan jeg altså ikke sige sikkert alene på baggrund at dit brev, så du kan tage et kopi af det som jeg har skrevet og tage det med op til en læge, og det er lige meget hvilket en læge som det er, og lægge det på bordet foran ham. På den måde er du fri for at forklare noget, og så må han svare. Gør det, vil du love mig det ?
tilføjet af

håber du har fået hjælp

ellers må du jo skrige om mere hjælp det har du krav på held og lykke i frem tiden
tilføjet af

søde pernille

hejsa pernille,
Der er mange andre der har det som dig, fx min svigerdatter. Det er et rent helvede, men det bliver ikke bedre før du selv tager magten over dit liv og ber om hjælp de rigtige steder.
En psykolog er ikke en læge for "idioter", men derimod en person, der er uddannet til at hjælpe dig med at hjælpe dig selv - så lad være at tro det er "pinligt" at snakke med en.
Du skal tage til din læge, der henviser dig til en psykolog. Så skal du søge - evt. med hjælp fra lægen - støtte til den psykologbehandling.
MEN, hvis ikke du ændrer din holdning til dig selv og det du ønsker af ønsker af livet, så kan du ikke komme videre - INGEN kan gøre det for dig - det er DIN kamp.
OG KOM SÅ IGANG.
knus og varme kærlige tanker
tilføjet af

trist

søg nu læge inden du render mod døren:-)
tilføjet af

Nu er pigens situation ikke sådan, at man skal ironisere over hende

Du har uberettiget fået nogle skyldsfølelser, og retter så et had mod dig selv, men der er ikke noget grundlag for, at få sådanne skyldsfølelser.
Tal med en psykolog, der kan du sammen med psykologen finde årsagen til dit selvhad, der måske nok kan sit afsæt i nogle hændelser der har gået dig imod. Men det tyder på, at det er mindreværdskomplekser der plager dig og har vokset sig til et stort problem for dig.
Du vil hurtigt opdage, når du taler dine problemer igennem med en psykolog, at der er en vej ud af denne uberettigede skyldsfølelse, psykolog samtalen vil give dig en ny selvtillid, ved at åbne din øjne for dine egne kvaliteter som du sikkert har en hel del af, men blot ikke selv kan se dem ligenu.
tilføjet af

forstår ikke helt...

Tak for dine råd, det sætter jeg meget pris på.
Men der er noget jeg er i tvivl om...Hvordan kan du vide at det er nogle oplevelser jeg har haft, da jeg var mellem et år og halvandet?
Tak igen.
tilføjet af

Tak for det...

Jeg takker meget fro dine råd, jeg vil prøve at følge dem så godt jeg kan...: )
Takker herfra igen.
tilføjet af

kebab

Nu var det ikke ironi, men et kærligt spark bagi *s*
Håber Pernille så det på samme måde?
knus OG KOM SÅ AFSTED
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.