7tilføjet af

Vil så gerne...

Jeg er en kvinde på 27 år. Det eneste der fylder mit sind for tiden er drømmen om et barn. Udadtil ser det så perfekt ud: Nyuddannet akademiker, fast arbejde, fast kæreste, hus, bil osv, men på mit arbejde står vi overfor enorme omvæltninger fra august, og hvis jeg bliver gravid nu, vil jeg være bange for at komme tilbage til en arbejdsplads jeg ikke kender og være ude af stand til at opfylde de nye krav. Jeg føler at jeg er nødt til at være med det første år (til sommeren 2006), men hvordan overbeviser jeg mig selv om at jeg skal vente til næste vinter med baby-projektet? Jeg er ved at være desperat - mine venner og søskende får børn og i nyhederne bombarderes vi konstant med meddelelsen om hvor slemt det er at kvinder bliver ældre og ældre før de får børn...
tilføjet af

Ikke vente

Du skal ikke vente du:-) Jeg er selv på barsel nu og når jeg snakker med mine arbejdskolegaer så kan jeg da godt mærke at jeg ikke er der hver dag og når jeg kommer tilbage til feb. kommer det helt sikkert osse til at føles som en ny arbejdsplads, selvom der ikke er sket de store forandringer. Så selvom du venter så er jeg sikker på du vil føle det samme også senere. Man kender det jo osse fra en fridag eller sygdom. Man føler bare der er sket så meget når man har været væk...
Så kom i bare i gang du...
Held og lykke med det og rigtig god jul:-)
tilføjet af

For høj skat

Er der nogen som kan forklare mig hvorfor vi skal have så høj skat? Hvorfor laver vi så stor en offentlig sektor som jo snart er støre end den private. Hvad render de rundt og laver andet end administere sig selv og flere ubrugelige regler.
Kan ikke fatte at der ikke er flere som efterhånden er så træt af at betale så høj en skat uden at forlange mere effektivitet?
tilføjet af

ja nu skal du se...

jeg syndes du bare skal sige til dig selv at: det er jo også bedre at vende for man for jo lidt mere mave. det ved jeg af erfaring. så jeg syndes du skal vende og kom over dit problem.jeg havde det på samme måde.
tilføjet af

Det er....

Det er uden tvivl en beslutning som du selv må tage!
Hvad føler du inderst inde? Hvad synes din kæreste?
Men som jeg ser det, virker det som om at du lader andre træffe beslutningen for dig! ... gør det når du er klar, ikke når andre gør det eller mener at du bør gøre det.
Held og lykke med det & God jul.
/Helpo
tilføjet af

vælg med hjertet

kære du,
børn mener jeg man skal få, når man har lyst! det tror jeg nemlig er det bedste udgangspunkt for tilknytningen mellem mor og barn, og for samarbejdet mellem mand og kvinde!!
jeg ville aldrig lade et job, en arbejdsplads eller andre ydre omstændigheder påvirke mit og min mands ønske eller vores lyst til et barn. vi får børn, fordi vi har LYST til at få børn. fordi vi har en masse at tilbyde dem, og fordi vi synes livet med vores børn er dejligt og givende.
børn er den del af livet, der er så umådeligt svær, og for rigtig mange, helt umulig, at planlægge. lad dig dog rive med af din lyst!! er du bange for at fortryde? forholdene på en arbejdsplads kan aldrig forudsiges 100% - tænk hvis du tager fejl. lad dog østrogenerne råde, søde.
den måde vi har valgt at leve på, handler om, i de fleste henseender, at leve med lysten forrest i livet, for på den måde får man fuld udbytte og stor tilfredsstillelse i livet. NYD livet. lad dig rive med. børn er livets største gave. derfor glæder jeg mig uhyre meget til at møde vores femte barn til juni :-)
held og lykke
tilføjet af

og hvad har

for høj skat med børn at gøre???
tilføjet af

bor i norge

hei jeg vil så gerne vide hvor lang basel da er i denmark, jeg er nemmelig født i denmak men har bod i norge så lenge at jeg ikke ved lengre hvad der gjelder,hvordan er lønnen under barsel og hvolke kriterier er der. i norge er det såden at man må arbeide 6 ut av di ti siste månederne før fødsel. for å kunne få fult utbytte av barsel tiden da kan man også velge om en vil ha fuld lønn i 8 måneder eller 80% lønn for 1 års barsel.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.