8tilføjet af

vil han prøve at kunne lide mig???

Hej
Jeg har for nylig mødt en sød fyr. Vi har mødtes i min lejlighed 4 gange, hvor vi har snakket utroligt godt, haft sex, og vi har fortalt hinanden hver især nogle vigtige ting, der er sket i vores liv,( har allerede stor tiltro til hinanden).
Så er det jeg gerne vil vide, om i tror, at han mener, at vores affære er noget at bygge videre på, når han siger, at han ikke elsker mig, men at at tiden vil vise ham svaret??? Jeg føler jo at jeg allerede elsker ham, men vil godt vente på, at han evt. også kan komme til at kunne lide mig.
Jeg er sådan i tvivl, for jo mere jeg ser ham jo mere glad bliver jeg for ham. Skal jeg stole på ham og være tålmodig og vente på han evt. kærlighed? Eller lyder dette forhold som noget, der ingen fremtid har???
tilføjet af

Hjælp?

Hej Lone..
Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive til dig, men jeg prøver alligevel.. Jeg synes du skal stole på ham og se hvad tiden viser, men pas endelig på med at lade ham komme for tæt på, forstået på den måde at du skal passe på ikke at komme til at få nogle følelser i klemme hvis ikke du allerede har det. Sådan som det lyder, tror jeg helt sikkert at det udvikler sig ti noget mere end det I har nu, men man ved jo aldrig, der kan pludselig ske noget uventet..
Jeg har selv haft det på lidt samme måde, og det løste sig selv ved at jeg viste tålmodighed, men jeg kan jo selvfølgelig ikke sige om det vil hjælpe i din situation..
Held og lykke fremover..
Jeg håber du kunne bruge det svar jeg gav dig bare en lille smule..
tilføjet af

svar til anonym

Hej
Tak for dit svar det hjalp lidt.
Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig, om på hvilken måde du udviste tålmodighed?? lod du være med at spørge ham, om han kunne lide dig?? eller lod du være med at kontakte ham og lod ham tage initiativet??Det er jo svært, når jeg allerede føler noget for ham. Måske skal jeg lige nævne, at det var mig der startede vores forhold via en sms, og han ville gerne møde mig, så han skal jo også have tid til at kende mig..Nu ved jeg ikke hvem der tog initiativet i dit tilfælde, hvor det endte godt. Jeg vil bare gerne lære at være tålmodig, så måske du kunne give mig et par fif, hvis du ville svare mig igen det var helt fint.
tilføjet af

Svar

Jeg lod være at skrive til ham og jeg lod ham skrive til mig.. Der gik højst 6 dage før han ikke kunne lade være at skrive til mig, så det var ventetiden værd i mit tilfælde..
Jeg var også den der startede vores forhold først på nettet og derefter via sms..
Med hensyn til de fif jeg kan give dig så tror jeg der er vigtigst at du bliver klar over hvor dine grænser går, så du ikke overskrider dem..
Det er måske lidt dumt formuleret, men jeg håber ud ved havd jeg mener.. Ellers må du jo lige sige til..
Held og lykke..
tilføjet af

SEX SEX SEX UDEN KÆRLIGHED!!!!!!!!!!!!!YEARHH!!!!!!!!!!!!!

Al den kærlighedssnak...det er til at brække sig over, det er som taget ud af en Danielle Steel film!!!
tilføjet af

svar nr 2 til anonyme

Hej igen!
Jeg fik ikke skrevet og sagt tak for dit svar i går. Men jeg gør det nu. Det hjalp så meget, det du skrev. Jeg vil helt sikkert prøve at være tavs med smserne, indtil jeg håber, jeg hører noget. Jeg tror også, at man bliver mere interessant af ikke at henvende sig med søde ord hele tiden. Må jeg spørge dig, om hvor lang tid der gik fra din 1 sms til ham og så til han svarede dig, fordi han ikke kunne lade være???Hvor lang tid han tog til at betænke sig?? Jeg har set min "kæreste" i ca 1 måned nu, men vi har kun mødtes 4 gange.Lyder det ikke også rimeligt?? når den ene part jo skal have tid?? Måske du gider svare mig igen hej fra Lone
tilføjet af

Tak

Hey..
Jeg er meget glad for at det har hjulpet det jeg skrev, fordi jeg var meget i tvivl fordi der er forskel på hvordan mennesker reagerer..
Der gik højst 1 uge mellem at vi skrev sammen, fordi vi respekterede hinanden og gav hinanden den plads vi havde brug for, så det virkede ikke som noget slemt at der gik så lang tid imellem..
Min veninde hjalp mig også med at tænke på noget andet så jeg ikke gjorde noget dumt som at skrive til ham hvis vi havde aftalt af vente lidt..
Fra jeg sendte den første sms overhovedet til han svarede gik der ikke ret lang tid.. Men han var meget forsigtig for ikke at gøre mig ked af det eller gøre noget jeg ikke havde lyst til..
Jeg synes det lyder meget rimeligt det antal gange I har mødtes..
For mig er en del af et forhold også at kunne vise respekt og tålmodighed (ikke en af mine stærkeste sider). Hvis man "overdriver" og er sammen hele tiden uden pauser, kan det hurtigt gå hen og blive et forhold hvor man konstant tænker på at man er træt af den anden, og det ender surt selvom det kunne fungere godt, hvis man bare gav den anden plads..
Jeg ved godt dette svar ikke er helt så direkte eller præcist som man kunne have ønsket, men jeg kan ikke lige formulere det anderledes.. Sorry!!!
tilføjet af

tak igen

Endnu engang tusind tak fordi du svarer mig.Jeg vil stadig følge dit råd med at vente lidt med smserne. Tak
tilføjet af

Det var så lidt

Det var da så lidt.. Håber det kommer til at fungere mellem jer... =)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.