6tilføjet af

Vil du hjælpe mig!?

Hej alle sammen herinde.
jeg håber der er nogen der gider at bruge tid på at læse det jeg skriver nu. det er meget svært for mig at forklarer mig med de mest præcise ord, men jeg skal prøve. da der ligger mange følelser i, håber jeg at i har lyst til at hjælpe mig, ellers er det helt OK!
Sagen er det at min eks. kæreste slog op med mig i foråret, det var meget hårdt for mig, da jeg på daværende tidspunkt havde åbnet mig helt op for ham, følelses mæssigt, og endelig var begyndt at elske ham mere end andre kærester jeg havde haft.
jeg ved godt at alle braste forhold er svære, men det var så hårdt at jeg havde meget svært ved at fungere i en længere periode. da jeg endelig var på vej, ville han have mig tilbage, men da jeg holdt fast på at det ikke var det rigtige, vendte han mig ryggen helt. på trods af det, har vi haft kontakt, og inderst inde tror jeg der vil gå lang tid før alle mine følelser for ham forsvundet, men sådan er kærlighed jo..
i sommers skete der så det at han ret tilfældigt kom til at gå på sammen skole som min beste veninde, som har støttet mig 100% igennem hele min sorg over forholdet. og MEGET tilfældigt kom de også i klasse sammen. jeg har ikke rigtig vidst hvordan jeg skulle reagere på det, men med vilje har jeg ikke spurgt til ham, fordi jeg ved at jeg ikke kan klare endnu engang at skulle til at forstå det aldrig bliver os igen...
sagen er den at de (min eks. og min veninde) er blevet emeget meget gode venner, og det gør at hun snakker meget om ham. jeg har indtrykket af at de hænger på hinanden konstant. hun er begyndt at sige "så gjorde...og du sku høre...og forleden så..." og selvfølgelig vil jeg gerne høre om hendes nye klasse, men det er meget svært for mig at sætte en grænse for hvad jeg kan klare at høre på. Det eneste jeg har sagt, er at jeg ikke vil have at de diskuterer vores gamle forhold, da jeg ikke vil kunne være der for at forsvarer mig. det har hun accepteret, men stadig er det som om hun ikke har noget filter mht. oplysninger jeg skal høre på...
det er som sagt min bedste veninde, og jeg vil helst ikke have at der kommer en eks. imellem os, men jeg tror hun vil blive meget sårget hvis jeg begynder at lukke af for hendes fortællinger om min eks.
mit spørgsmål er, hvad fandes skal jeg gøre!? jeg har tænkt på at det kunne være jeg skulle finde mig en ny kæreste, men har meget svært ved at åbne mig, og vil nødigt blive utrolig sårget igen allerede. jeg føler mig meget ensom i den her situation, for det var jo netop sådan en jeg skulle kunne tale med min bedste veninde om..!?
..men i hvert fald, så var det rart at få sat nogle ord på...
knus Chalotte
tilføjet af

Hej Charlotte.

Allerførst- han ville have dig tilbage, men du holdt fast i din beslutning. Det virker, som om det er det rigtige for dig. Bl a fordi det tog så hårdt på dig med bruddet og fordi han virker ikke som om, han er moden til at håndtere de følelser, du havde fortalt ham om.
Du kan sige til veninden, du er glad på hendes vegne og tal det igennem med hende. Dog synes jeg ikke, du skal give hende "filter" på ift. Jeres samtaler.
Brug derimod muligheden for nye relationer med nye venner/veninder. Derved får du nye indtryk, nye øjne på sagen og flere oplevelser, der ikke involverer de to. Derved vil de helt logisk blive lidt nedtonet rent følelsesmæssigt ift. nu-jeg mener, de vil ikke fylde så meget i din bevidsthed, fordi du også bruger ressourcer på de nye oplevelser.
Held og lykke og varme tanker herfra.
Håber du kan bruge det.
Ace
tilføjet af

Jeg bukker og skraber

Du er meget klog, absolut, Du er en "ØRN".
tilføjet af

tak

det betyder meget for mig at du har sat dig ind i min historie, og ikke bare har svaret "let røven" ect. men at du har skrevet et svar jeg kan bruge til noget. det er rigtig jeg bør finde mig nogle andre ting der kan optage mig så meget at jeg tænker på andet end min eks.
Jeg er glad for at høre andres mening, for nogengange når man tænker meget på en ting, kan man bliver helt ude af den af tvivl, fordi der er så mange tanker og følelser.
tak..
tilføjet af

Selv tak :o)

Jeg kender det alt for godt- man kan gå helt i selvsving og tænke det hele i småstumper....
I hvert fald de bedste håb herfra mig til dig :o)
Kram fra Ace
tilføjet af

karsere ham.........

uh en vammelthed.han er en dårlig lytter til dinne sårbare ord.iforhold til din egne ord..er du den stærke...:)
tilføjet af

hmm

Hey! jeg kender dit problem alt for godt! HAR SELV PRØVET DET SAMME! det bedste du kan gøre er at fortælle din veninde, hvad du føler! og at du ik syntes det er fedt at hun snakker om din ex kæreste hele tiden!
held og lykke....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.