6tilføjet af

Vi må ikke generalisere, men...

Der er sikkert mange gode undskyldninger. måske er de blevet tvunget på potte som små. DERFOR MÅ VI IKKE GENERALISERE!!!!!!!

"Indvandrerbander er blevet grovere"

De udgør hovedstadens suverænt største kriminalitetsproblem og har i en årrække fyldt mere og mere i statistikkerne over vold, trusler, indbrud og gaderøverier.
Nu er grupper af unge indvandrere på vej op ad den kriminelle rangstige. De vil i de kommende år gøre rockerne rangen stridig, når det gælder organiseret kriminalitet, vurderer politiet, skriver Jyllands-Posten.
- Medlemmerne af det, som vi kalder gadebander, bliver mere professionelle med røverier med døgnbokse, narkohandel, grove trusler og hævnaktioner, siger Troels Ørting Jørgensen, leder af Efterforskningsstøttecenteret.
tilføjet af

hvad vil du generalisere over?

Hvad vil du på den baggrund generalisere over?
At der findes een eller flere kriminelle person, der iøvrigt kører på motorcykel gør vel ikke alle motorcyklister kriminelle?
tilføjet af

Jeg skriver jo netop at vi ikke skal generalisere!

Jeg skriver jo netop at vi ikke skal generalisere!
Hvis du ellers kunne læse indad. Der er sikkert mange gode undskyldninger for de fremmedes kriminalitet. Der er jo mennesker på disse sider, der har gjort det til en specialitet.
tilføjet af

Til Satyr

Det har du ganske ret i. Nogle kan ikke forstå at nogle mennesker bare er sådan. Derfor er det nemmere at finde på undskyldninger. "Han havde en dårlig barndom, han har en anden kultur, han er opdraget anderledes". Und so weiter. Seriøst: Da jeg var barn, var der sgu ingen dårlige undskyldninger. Var der en der ikke var ordentlig, var der noget der hed konsekvens. Istedet for misforstået blødsødenhed, der intet hjælper. Han kunne bare se at opføre sig ordentlig, sådan en knægt. Så er det vel ligemeget om man hedder Peter eller Muhammed. Man skal bare opføre sig ordentligt. En anden undskyldning er kedsomhed. "Vi har ikk´noget at lave, giv os et ungdomshus, eller tilbyd os gratis fodbold"?!
Hallo, find selv på noget at lave. Saml selv et fodboldhold, gå hjem og hyg jer med en film. Brug hovedet, istedet for at give alle andre skylden!
tilføjet af

Skræmmende!

tilføjet af

Blødsødene danskere.

Er jeg sikker på har meget af skylden for at det går så dårligt med invandrene, hvergang man høre om problemer med invandre, kan man sammentidig høre at man fra systemes side skal tage sig sammen sørge for job til dem også selv om de har en plettet straffeattest, der er ikke noget at sige til at invandre mener og tror at de skal have særbehandling, de kan feks tillade sig at gøre meget mere, ( unge er kriminelle, voldige,vold i familien dårligt socialt fungerende osv) uden at myndighederne griber ind.
Tænk sig hvis en dansk Per Hansen havde den samme adfærd som muhammede, hvad var der så sket? allerede når han startede som 10 årig så var hele systemet sat ind og senest som 13 årig var han fjernet fra hjemmet.
Det kan og vil man ikke gøre ved invandre, for det er jo deres kultur og de har det så svært, ja ja ja right, deres kultur og deres splittedehed er fulgt dem helt til trejde generation nu, det er vist på tide når man har været i danmark i tre generationer at man kommer vider, kender den danske kultur de danske normer og indordner sig.
Desuden er der vel ikke nogen kultur der har det i sig at det er ok at være voldige?
Syntes sgu at det er synd for de danske unge, en enlig mor på bistandshjælp har heller ikke råd til at sende sine unger til sport, eller holde fødselsdag eller tage på tur, er det ikke synd for hendes børn, hvorfor hedder det sig at en enlig mor bare kan tage sig sammen og finde job, og kan hun ikke klare sig så kan hun lade være med at få børn, hvorimod muhammede der har 5 og 6 søskende ham er det synd for, den familie er det synd for, de har så svært ved at tilpasse sig i det danske samfund det er på grund af deres kultur, og deres hudfarve.
Pladder jo mere LO** de laver og jo mindre har danske arbejdsgiver lyst til at give dem en chance, jo større deres flok mentalitet er, jo mindre har danske unge lyst til at være sammen med dem-
Stil sammen krav til dem som til danske unge, let jeres røve, pas jeres skole, søg noget fritidsjob, GØR ET ELLER ANDET SELV, lad være med at sidde og pibe hele tiden, og lad være med at tro på at det er så synd for jer selv, man ligger som man har redt!!!!
Hatten af for ALLE invandre der kan finde ud af at arbejde, og ikke kun sidder og kigger ned i egen navle og syntes at det er så synd så synd!
tilføjet af

mmmm flot

Du skriver jo
"Vi må ikke generalisere, men..."
så jeg spørger igen - hvad er det du vil generalisere over?
Så sviner du mig måske til igen, men hvis det er det eneste du kan ...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.