4tilføjet af

Venter på svar.

Åh hvor er det sværet at vente... Har mødt den dejligst fyr som jeg er forelsket i, vi har været sammen flere gange, og har kendt hinanden et halv år. Men han er bange for at starte et forhold til mig påtrods at han gerne vil mig. Alle hans kærester har endt med at såre ham ved utroskab, og han er meget bange for at blive såret igen. Og han er bange for at såre mig, fordi at han ikke kan finde ud af hvad han vil. I går var han så ked af det og ville slet ikke rør ved mig, og vidst ikke hvad han ville. Jeg har bedt ham om at finde ud af om han tør et forhold til mig eller ej..
Puha ventetiden er svær og jeg frygter at han ikke tør :-(
tilføjet af

Hmm...

du har lige skrevet, at han gerne vil dig....men alligevel er han i tvivl om, hvad han vil? Så ved du jo ikke, om han gerne vil dig....
Jeg synes, at du skal sige til ham, at du holder meget af ham og rigtig gerne vil have en fremtid sammen med ham....I kan sagtens tage det stille og roligt, men du er nødt til at vide, hvor han står. Dertil skal du nævne, at du godt er klar over, hvor svært det er at stole på en pige igen, når han er blevet såret flere gange, men at han kan vælge at bearbejde det evt. ved en psykolog, hvis det er så belastende for ham eller at blive ved med at dyrke det, så det i længden bliver svært for ham overhovedet at komme til at stole på nogen igen.
Du kan sige, at han i hvert fald kan stole på, at du holder meget af ham og gerne vil det her med ham....men at han tvivlen gør dig bange, frusteret og ked af det, hvor det egentlig skulle være dejligt og I skulle være glade. Kærlighed skal IKKE gøre ondt, hvis det gør det....så er det det forkerte, man er i gang med. Du vil gerne vente, men du er også nødt til at se fremad....at du kan ikke vente for evigt. Du har også et liv og en fremtid at tænke på, og hvis han ikke tør dele den med dig....så må du jo finde en anden, som tør dele den med dig. Dermed ikke sagt, at I ikke kan være gode venner og man skal jo aldrig sige aldrig. Det kan være, det bare ikke er nu, men senere, at I tør starte et forhold med hinanden.
Det kan godt være, at han er blevet frygtelig såret før, men han sårer jo også dig ved at holde dig hen.
Held og lykke med det :-)
tilføjet af

Det' lissom å arbejd mæ dyyr!

Fremgangsmåden er den samme:
Uendelig tålmodighed, man sørger for ALDRIG at skræmme dem, glemmer alt om krav og opbygger gradvist et gensidigt tillidsforhold.
Og så skal man kunne leve med, dels at eksperimentet til hver en tid kan mislykkes, - dels at det de sår, modparten har fået - ALTID - vil være der.
Til gengæld er det sværest i begyndelsen - indtil den første tillid er etableret.
Er du villig til at indgå i et forhold på de præmisser?
tilføjet af

ffffff

Er sårbarhed overfor kritik et tema i dit parforhold?
Mange af os bruger en del tid på at kritisere hinanden i vores parforhold i stedet for blot at udtrykke de længsler og behov, som dybest set gemmer sig under kritikken. - Synd, fordi vi på den måde saboterer vores kærestes lyst til at komme os i møde og dermed også går glip af muligheden for at få vores ønsker opfyldt.
tilføjet af

utro

du lyder lidt som den utro type. Har du nogensinde været en fyr utro?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.