3tilføjet af

Vedr varme opgørelse !

hej alle. håber I kan hjælpe mig. Jeg flyttede ind i min nuværende lejlighed 1. feb i år. Og nu har jeg lige modtaget en efterbetaling på varmeopgørelsen på 2175 kr. Kan det nu også passe..For det første dyrker jeg meget sport og derfor bader meget sjældent hjemme. Og spiser meget ude, så varmt vand til opvask sker bare ikke. Jeg har i den tid jeg har boet der, ikke fået afmålt varmen..så hvordan kan man lave et nøjagtigt regnskab?? nu har jeg idag talt med min underbo, og der blev der sagt man deler vandet (varmen) ud mellem de fire lejligheder i opgangen??..og en af dem har stået tom al den tid jeg har har boet der ?? hvorfor skal jeg betale for de andre?? det må da være ulovligt?? de målere må stå et sted jeg ikke har adgang til?? så jeg har ingen mulighed for overhovedet at følge med om der er fusk involveret?? oveni det har jeg ikke nogen målere selv på badevandet og vask i badeværelset..kun en måler i køkkenet..men om den registere varm vand eller kun brugsvand (kold) ved jeg ikke..det kan da ikke lovligt?? der må være en paragraf eller lov jeg kan henvise til når jeg laver min indsigelse?? for den regning æder jeg ikke! jeg håber virkeligt der er nogen som kan hjælpe med, eller har oplevet noget lignende.. på forhånd mange tak! mvh martin 🙂
tilføjet af

Vedr varme opgørelse !

Det er ikke ulovligt at dele udgiften mellem flere lejligheder, men stærkt kritisabelt, det har jo også vist sig at når der blev sat målere op for hver faldt forbruget drastisk, både for vand og varme.
Og der er stadig nogle steder hvor de deler strømmen ligeligt 😃 , jeg læste om et sted hvor beboerne fik presset igennem at der blev opsat målere, disse ville tjene sig hjem i løbet af lidt over et år.
Vilde protester fra nogle af beboerne.......vel dem der godt ville have lys og elvarme 24/7
Kommunerne har i mange år presset både almennyttige og private udlejere til at installere målere for vand og varme. Dels sparer det udgifter idet boligsikring ikke dækker forbrug og de godkender ikke en "løs" huslejeopgørelse med estimeret husleje ud af den totale udgift, og dels er det en miljøgevinst.
Hvad vedrører tomme lejligheder betaler du i sidste ende til dem også, man lukker jo ikke totalt for varmen idet det giver skader når det bliver koldt og fugtigt, udgiften bliver i langt de fleste tilfælde tørret af på de andre lejere.
tilføjet af

Vedr varme opgørelse !søg her

tilføjet af

Vedr varme opgørelse !

🙂 mange tak for jeres svar !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.