28tilføjet af

Valentines Day

Hvordan har du det med at vi overtager sådan en Amerikansk tradition? Er det kun blomsterhandlerne der får noget ud af det eller?
Personligt er jeg lidt i tvivl, får det er jo også meget hyggeligt.
tilføjet af

fuck

stik da det lort op et vis sted. lad dog den amerikanske møg tradition blive i usa
tilføjet af

Glem det!!

Jeg synes det noget opreklamret skrammel. Hvorfor skal alt "amerikaniseres". Har vi ikke nok af traditioner her i Danmark, jeg synes i hver fald. Måske skulle man åbne en blomsterbutik, de er da de eneste der får noget ud af det. Personligt køber jeg IKKE én eneste blomst/gave den dag. Det er ligesom at bare man købe noget på V-dag så kan slippe resten af året (lige bortset fra Mors-/Fars-dag). NEJ - gør som jeg, køb en blomst eller en lille gave når han/hun mindst forventer det, for så gør man det af lyst og ikke af "pligt". Drop Valentines Day.
tilføjet af

hvad er det med jer?????

hvad helvede sker der for det her lorteland jeg vrider mig i skam hvad bliver det næste lort independence day?????
tilføjet af

NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi skal ikke til at have mere Amerikansk lort i vores land ud med det og så kan vi samtidig returnere Halloween til Irland hvor det hører til
tilføjet af

Helt ærligt!

Prøv at hør her!
det er noget overdrevent pis, der kun er til for at kortfabrikanter og blomsterhandlere skal tjene penge, lad nu bare amerikanerne have deres tradition i fred... de holder jo heller ikke fasterlavn, som vi gør. hvert land skal passe sig selv og verne om sine egne og gode gamle traditioner!
tilføjet af

Idéforladt...tsk

Folk skal vel for fanden ikke have en bestemt "dag" for at tænke på dem de holder af!
At det så er amerikansk gør det kun endnu værre. Nej tak siger jeg bare...
tilføjet af

Farvel kultur

Det smagløst og skamfuldt amerikaniseringen skal stoppes NU!!
tilføjet af

Rolig nu!!

Jeg har nu ikke noget imod det!! Hørte også lige i fjernsynet igår, at det stammer fra Grækenland, så stop jeres had til USA!! MEN, for der er et men!! Hvis man ikke har en kæreste, er det virkelig ikke til at holde ud, man bliver bare mindet om hvor forfærdeligt ens liv er.. Så på nogle punkter vil jeg holde med jer i at det er lidt for overdrevet.. Men hvis jeg havde en kæreste ville jeg da elske at blive forkælet på lørdag.. Øv øv..
tilføjet af

hmm

Jeg kan kun give de andre, der har skrevet ind i går, ret i deres synspunkter. Den eneste grund til, at vi her i Danmark holder vanlentiens dag, er pga. butikkerne. Jeg synes personligt, at det er noget opreklameret lort. Men det der med at, vanlentiens dag ødelægger vores kultur, er ikke sandt. For vi er da så amerikaniserede i forvejen. Det klassiske ek. MC.Donalds, burger king. Folk er da osse begyndt at købe græskar til Hollowine. Nu holder vi sku osse snart Thanksgiving!!!!
tilføjet af

jaså

Som en af de andre skrev, så er det da latterligt, med EN dag hvor man forkæler hinanden. Det skal bare gøres af kærlighed, måske hver dag. I stedet for, at man bliver mindet på det, når det er den 14 feb.
tilføjet af

sig det med blomster

kærlighed er en skøn ting men valentines day er kvalmende og hører ikke hjemme i danmark. Når jeg giver min kone blomst gør jeg det spontant, af ren og skær kærlighed.Der skal ikke være en bestemt dag om året hvor man tænker på hinanden. STOP VALENTINE DET ER NOGET KOMMERCIELT LORT!!!
tilføjet af

Altså

Hvis du havde en kæreste ville du nok sætte pris på at blive forkælet mere end en gang om året da!?
tilføjet af

Hmmmm???

det er vel op til hver enkel a finde ud a hvad de vil, jeg gider det ikke, men må da indrømme, bliver da smirget når jeg får blomster. men er det så bare dagens skyld??? HMMM.. det burde da ikke være dagen skyld, a ens nuværende fyr/mand giver en blomster, hellere blive overrasket på en alm. onsdag fx....!
tilføjet af

tanken der tæller eller??

Jeg synes det er i orden at danskerne har taget valentines day til sig, det er da hyggeligt at få og give en lille ting til kæresten, men det er lidt overdrevet; ta´fx linket med gaveideer til ham, fjernsyn,mobil osv. Det er overdrevet for "det er jo tanken der tæller......." eller hvad???
tilføjet af

jeg syntes det lyder herligt

jeg syntes det lyder smukt og så syntes jeg også det er ret sødt at give hinanden gaver eller blomster stort øv jeg har ikke nogen kæreste
tilføjet af

USA ER DIN MOR

Jeg er ikke udelt begejstret for, at vi USA-liderlige danskere også skal til at fejre det hersens Valentines-bras.
Men til dem, der brokker sig over muslimsk kultur og værdier i det danske samfund: Hvor kommer truslen mod danske værdier reelt set fra - vest eller øst ???
tilføjet af

så skrub dog af med jeres amerikanske lort

at ædelægge vores iforvejen ustabile kultur pisser mig af
tilføjet af

Solhverv

Hvis der skal indføres traditioner,så genindfør den gamle nordiske tradition solhverv.Fuck USA alt deres bræk og alt deres væsen JEG HAR TALT!!!!
tilføjet af

hva sker der for dig harry potter

du er en møgludder valentines gay stinker det er kun for lebber
tilføjet af

FØJ

Hvis min kæreste jacob giver mig et eller andet på lørdag, Så får han en springskalle.Valentines Day er klamt og det skal stoppes NU!!!!!!!
tilføjet af

Ja tak

Hvis det kan få bare en lille del af vore uromantiske danske mænd til at oppe sig lidt, synes jeg det er helt fint.
Danske mænd er ikke gode til at give komplimenter, komme med små overraskelser - som bestemt ikke behøver koste noget, måske bare at have taget opvasken til konen kommer hjem - og i det daglige pleje romantikken.
Hilsen en romantiker
tilføjet af

ludder

fy for den lede en lorte tradition
tilføjet af

Hvorfor siger du det? Det kan du da selv være!

Jeg forstår du ikke kan lide traditionen. Jeg er heller ikke vild med den.
Men hvorfor fanden kalder du en anden "luder" i din overskrift - og hvis du endelig har så meget brug for at skrive sådan noget til folk, hvorfor lærer du så ikke at stave det ordenligt?
tilføjet af

Hvorfor ikke??

Hvorfor ikke få lidt romantik i hverdagen? Sig til din udkårne at du elsker ham/hende eller kom med små hint hvis I ikke er sammen!!
Det behøver selvfølgelig ikke lige være den 14. februar, men en hvilken som helst anden dag..men hvis det nu er den samme dag, får man lige en reminder en gang om året..nå ja, jeg skulle jo være romantisk!!
tilføjet af

Jeg ville..................

Hej......
Jeg ville sq da gerne have blomster eller noget fra en sød fyr på valentines day. Det ville smelte mit hjerte totalt.
Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skulle overtage andre traditioner. Specielt når det er en der virkelig giver os mulighed for at udtrykke vores følelser for andre.
Qnuz
tilføjet af

valentine


Hm... valentine er efter min mening noget opreklameret fis, som blomsterhandlere tjener fedt på. Enhver almindelig pige får ikke ligefrem blomster af kæresten eller elskeren, bare fordi det er valentine.
Selvfølgelig er det meget hyggeligt, hvis man virkelig går op i det, men hvor mange fyre gør det?
Jeg jeg mener som sagt, at det bare en en fed fortjeneste til blomsterhandlere mm.
Hvis I er uenige, er I meget velkomne til at skrive det...
Hilsen Tanja.
tilføjet af

helt enig


Jeg er til dels enig med dig, men jeg synes dog ikke det er noget lort, men lad det endelig blive i Amerika ligesom halloween...
tilføjet af

HeJ

Hej...
Jeg er en pige på 13. og jeg ved at det faktisk stammer fra itallien og ikke america.. ´Jeg synes det er fedt at holde valentin.. Jeg har givet mine to bedste veninder en kæmpe MERCI pakke hver... De blev glade men vidste ikke vi købte gaver fordi jeg ville overraske dem.. Og det var rart at se dem så glade.. Kan godt lide at glæde andre mennesker🙂Kram Johanne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.