3tilføjet af

vær sød at hjælpe mig!

hej, jeg er en pige på 16 snart 17 år, der har et problem.. jeg har kommet sammen med denne her fyr i et år og en måned. og han tog min mødom, han har givet mig alt min selvtillid tilbage, han har givet mig troen om at det ikke er alle der er utro. der er så mange ting.. men jeg har et problem jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre, inde for de sidste par måneder er det gået total galt, vi skændes hele tiden og han sårer mig så tit, han er blevet uvenner med mine forældre fordi de mener han ikke behandler mig ordenligt.. men det gør han, han sårer mig bare lidt tit.. han har aldrig været mig utro eller noget i den stil. men vi har skændes så mange gange og jeg græder hver evig eneste gang.. jeg er så ked af det her, jeg vil bare have det skal gå godt, for jeg er virkelig sikker på at han er den eneste ene for mig.. han har gjordt så mange gode ting for mig.. men hjælp mig hvad f..... skal jeg gøre. jeg elsker ham så højt og vil leve resten af mit liv med ham, men der er så mange ting der siger mig at det ville være best at gå fra ham, MEN jeg kan ikke, jeg elsker ham så højt.. jeg græder tit når han ikke er der, når han ikke ved det.. han er bare begyndt at virke som om han vil have det hele ødelagt så han kan komme videre.. men hjælp mig hvad skal jeg gøre...
knuz fra mig!
tilføjet af

kender det kun alt for godt..

Har selv lige været igennem det samme... I starten var alting PERFEKT, men så gik det lige så stille galt.. Troede også at han var den eneste ene for mig. Vi snakkede om at flytte sammen, men i sidste ende var vi vist for forskellige.. Han kunne ikke udstå min mor, mente hun gjorde ALT for at ødelægge hans liv.. (Han er 22) Vi skændtes meget pga hans anstrengte forhold til min familie.. Jeg begyndte altid at græde til sidst, og jeg kunne simpelthen ikke holde det ud! Jeg stod mellem min kæreste og min familie, og der er det umuligt at vælge side.. Men jeg blev hos ham, for jeg elskede ham jo over alt på Jorden!! Han behandlede mig i starten som en prinsesse, men lige pludselig var jeg ikke god nok, smuk nok, kiggede for meget på andre fyre, så ikke til hans side (som han selv sagde det). Vi havde kommet sammen i 1 år og 10 mdr da han i starten af december var sammen med en anden, det var en pige fra hans arbejde.. Han fortalte mig senere at han havde været forelsket i hende længe, men at han stadig elskede mig.. TAK FOR LORT! siger man så.. Skulle du ikke have fortalt mig det lidt tidligere?? Han kunne ikke selv se det forkerte i det.. Troede jeg betød alt for ham.. Jeg havde heller ikke grund til andet, eftersom han tit fortalte mig at jeg var den han ville leve resten af sit liv sammen med.. Kan kun sige til dig, at hvis han beder dig vælge mellem din familie og ham, SÅ DROP HAM! Det virker ikke som om han respekterer dig, og personligt mener jeg ikke, at han behandler dig ordentligt.. Der er jo noget galt i forholdet, når I skændes hele tiden, og at du begynder at græde så tit. Han virker ikke til at være så interesseret i at bygge videre på forholdet, hvis han helt dropper svigerfamilien.. Tag en snak med ham, selv om det er svært, og fortæl ham hvordan du har det. At din familie betyder meget for dig, og at du gerne vil have, at han kan enes med dem. Jeg er ikke længere sammen med ham, han "valgte julefrokost-flirten" frem for mig. Var ked af det længe, men nu er jeg ved at være ovenpå igen.. Har heldigvis indset at der er mange andre fisk i havet..😉Held og lykke!!
tilføjet af

har overkommet det.

Kære søde ven. Har du prøvet at finde en forklaring hos ham❓Det kan være han måske selv går og bøvler med noget og det kommer til at gå ud over dig❓Prøv at finde en årsag og giv ikke op på forhånd jeg har selv været igennem det samme i en periode og fandt årsagen han var bange for at jeg vil være ham utro da hans tidligere kæreste var det. Men nu har vi været sammen i over 3 år og vi skændes da og græder da stadig men ender altid som gode venner og elskende igen. Det er altid en årsag.Prøv at sige at han sårer dig ,fortæl ham at du græder,husk selv at leve livet og ikke bare kun for ham,gør noget godt for dig selv ,husk at der altid er venner der holder af dig.
tilføjet af

Kom videre


Hej med dig
Nogen gange er det best at give slip, selvom at det er svært.Men du kommer over det. Giv slip og brug noget tid alene til at finde dig selv og lære at elske dig selv for den du er.

KNUS LOVMS
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.