15tilføjet af

Væbnet røveri

Tre røvere stod fredag bag et væbnet røveri mod en restaurant i København. Røverne var bevæbnet med knive og pistoler, og de fik udleveret ca 10.000 kroner. Herefter forlod røverne stedet i løb. Røverne i restauranten beskrives som værende tyrkere i alderen 20 til 25 år.
Udlændingeloven må ændres. Kriminelle udlændinge sendes hurtigst muligt ud af landet efter straf. Det er det eneste, som de forbryderiske udlændinge frygter.,
tilføjet af

det vil

Udvisninger af de mange kriminelle udlændinge vil også virke afskrækkende på udlændinge, der overvejer at udføre kriminelle handlinger.
tilføjet af

I mere end

Det er ikke nok at få de kriminelle fremmede sendt ud af landet. De mange fremmede(og deres pårørende) som er på overførselsindkomst i mere end seks måneder, må ligeledes sendes hjem hurtigst muligt.
tilføjet af

er der

Er der blevet bedre forhold i de herboende såkaldte flygtninges hjemland, bør de repatrieres sammen med deres pårørende. De hjemsendte flygtninge hjælper til med at bygge deres land op.
tilføjet af

Håbløst

Så længe vi har de politikere, vi ikke fortjener, er det håbløst at gøre noget ved sagen, selvom sandheden er den, at vi kunne stoppe problemet totalt indenfor mindre end en måned. Massive og konsekvente udvisninger af kriminelle muslimer ville få en omgående virkning. der er intet de frygter mere.
tilføjet af

Gu er regeringen da noget pak

Men den lovgivende forsamling HAR altså forsøgt sig med dine våde drømme. Det er dommerstanden du skal have fat i.
Hvad vil du gøre ved det?
tilføjet af

Sig mig engang

Er I da helt væk fra vinduet. Sidder de der og galper for at få en lov, der allerede er vedtaget og har været det i årevis?
Hvad fanden stille man op med sådan et par scoterhoveder?
tilføjet af

Hvad venter du på?

Du må da ud og lave fredelige forhold. Christ!!!!!
tilføjet af

Slap lige af fliseLise

Hvis du vil deltage her....så lad være at skrive mine indlæg af.
tilføjet af

kommer fra

Det store flertal af kriminelle udlændinge kommer fra lande i middelalderøsten og afrika(især nordafrika).
tilføjet af

det vil

Det vil gavne de danske borgeres sikkerhed og økonomi, hvis staten sørgede for at ekspedere de kriminelle fremmede ud af landet. Det vil også være fornuftigt at få hjemsendt de mange fremmede(de kommer især fra islamiske middelalderstater), som lever af overførselsindkomst i mere end f.eks to måneder.
tilføjet af

Krisen

Krisen gør det nødvendigt for staten at spare. Ved at hjemsende de arbejdsløse fremmede og de kriminelle fremmede samt de mange økonomiske bekvemmelighedsflygtninge kan staten spare mange milliarder(mere end 50 milliarder) kroner pr år.
tilføjet af

Bevogtes

Grænserne må bevogtes bedre. Det bliver derved sværere for velfærdsturister og kriminelle udlændinge/flertallet af disse er fra islamiske middelalderstater) at komme ind i landet. Tillige må de mange herboende velfærdsflygtninge repatrieres hurtigst muligt.
tilføjet af

udover at

Udover at få de kriminelle fremmede sendt ud af landet, må staten også sørge for at repatriere de mange langtidsarbejdsløse fremmede hurtigst muligt. Forøvrigt kommer flertallet af de udgiftstunge fremmede fra lande i middelalderøsten og nordafrika.
tilføjet af

Vil gavne

De økonomiske flygtninge(de kommer især fra tyrkiet, pakistan og irak samt iran) må også sendes hjem helst omgående. Det vil gavne de danske skatteborgere og dermed statskassen.
tilføjet af

Mere end

Undersøgelser viser bl.a. at mere end firs procent af alle tyrkiske og pakistanske samt marokkanske gæste"arbejdere" lever af overførselsindkomst i længere tid. Det er en god ide at få disse udgiftstunge fremmede(og deres pårørende) repatrieret hurtigst muligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.