7tilføjet af

Unge piger laver lige et røveri.

Unge piger stjæler lige en taske fra en ældre kvinde , hendes penge mister hun så , samt personlige ting. Pigerne skal skam ud og købe dyrt mode tøj. Hvad får dog de unge til at begå sådanne handlinger? Nogen unge er *styret* af voksne mennesker , man forstår jo ikke , at voksne mennesker kan opfører sig på en sådan måde. Det er en meget svær oplevelse , at være offer for kriminelle handlinger.
tilføjet af

nemmelig

hvorfor de gør det hmm, De vil have nyt og moderne tøj OG chancen for de bliver taget for sådanne et tyveri hvad er chancen?
De skal straffes og lære DET GØR MAN BARE IKKE.
tilføjet af

mere vil have mere

tænk så bare!
at det ofte er overklassens piger der rapser tøj,makeup,forældrende har nok ikke den store mistanke til de små "pus"!!!
Mærkelig beskæftigelse:modefreaks.
tilføjet af

Tror at du har ret...

i at forældrene nok ikke mistænker de unge frøkener i deres rapse kriminalitet. Måske fordi de forkælede unger langt mindre en tyvekosterne, har mere brug for det "kick" deres tyverier giver dem.
Jeg tror at det må være komplet under stimulerede unge piger som ikke får tilnærmelsesvist den opmærksomhed fra forældrene, som disses karrierer gør. For ikke at tale om de 18 huller, eller stræk-og-bøj.
Det er så enkelt at løse dette problem..kærlighed..opmærksomhed, ja simpel interesse for de børn som de selv har sat i verden.
Mvh Speedy
tilføjet af

snakker vi

om et konkret røveri eller hvad!? jeg er stadig kun ved at finde ud af om dette bare er lort lukket ud i æteren, eller der er hold i denne historie!?????
tilføjet af

Der henvises til...

et tyveri begået mod en ældre kvinde. Men jeg kæder den så fuldstændig uautoriseret sammen med det man talte om i løbet af ugen, nemlig fundet af tyvekoster i ungpigers værelser fra særdeles velstillede hjem.
Som sagt står sammenkædningen helt for min regning.
Mvh Speedy
tilføjet af

samfundet i dag

Ja det er en kedelig tendens..Tidligere var det mest drengebander,men pigebanderne er kommet med her på det sidste. Det eneste fælles ved disse bander er deres overfald på sageløse mennesker.
Mennesker der ikke kan forsvare sig selv, jeg er ikke helt enig med dig i at de bliver styret af voksne.
Jeg tror i stedet de har været under stort gruppepres, hvor de forskellige individer så er blevet en til en bande, hvor de dyrker fællesskabet.
tilføjet af

Fællesskab...

Ja, ungdommen har ingen respekt i vore dage... Gad vide hvorfor...
Simpel beregning kan vise lidt af problemet:
Antisympati = (Folkepension) - (bistand til unge der ikke kan få job).
Det er da godt vi er fælles om noget herhjemme, og arbejder sammen til landets bedste? - Især for de ældre...

Domix
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.