27tilføjet af

ung pige ældre mand

Jeg er en atraktiv pige på 20 år, der mødte ham her Lars i svømmehallen .
vi skal så ses første gang på fredag og er sgu lidt nervøs, da jeg ikk har været sammen med en der er 12 år ældre før .
Mit spørgsmål lyder: Kan ældre fyre godt lide hair extensions?
-lidt eller meget makeup?
-er det okay at vise at man stadig er en ung pige? (altså fortælle platte jokes osv)
-hvad tænder mænd i den alder typisk på?
Please kom med en masse råd!
tilføjet af

Vær dig selv

Hej Josefine !
Fyren du skal møde er sikkert blevet lidt vild med dig fordi du netop er den du er. Så prøv ikke at lave dig om til f.eks. at være ældre eller anderledes, Det bliver for kunstigt for Jer begge og slet ikke rart. Så vær du bare på som dig selv og nyd det.😉
tilføjet af

hej med dig

det betyder mest at du er dig selv og du bare nyde den møde i to får jer og tro mig han vil være lige så navøs som du er så bare tag det helt rolig og hels og lykke med jeres dag
tilføjet af

Sørg for rene trusser

Så undgå at sige for meget så er det ok.
tilføjet af

Mænd i den alder

Alle mennesker er indidualister og har helt deres egne præferencer. Deriblandt også mænd mht. piger.Nogle tænder på fede piger hvor andre tænder på tynde piger. Det er ligesom mennesker der bedre kan lide Kondivand istedet for Coca Cola. Om du har hair extensions eller er skaldet tror jeg ikke har den helt store betydning. Bare du er dig selv og kan stå inde for de ting du gør og siger, så skal det nok gå. Kan han ikke acceptere det... Ja, så er det ikke ham du skal spilde din tid på. Mænd i den alder tænder på det samme som yngre mænd generelt. De har bare en langt større livserfaring og ved hvad de vil have. Husk at det eneste der aldrig bliver gammel på mænd er øjnene. Så selvom han måske er 45, så synes han stadig at en ung pige på 20 er lækker. Thats facts. Gammel gris eller ej. Det er op til den enkelte at vurdere.
Held og lykke med det.
tilføjet af

Herregud

Manden er vel til de unge piger, så du skal bare være dig selv.

Attraktiv, 😉 ja, det er du vel for ham.
Hvad mænd tænder på i den alder , tror du ikke de er forskellige. Det har da ikke noget med alder at gøre.
tilføjet af

32 = ældre fyr ?!?!

hvis du synes en fyr på 32 er en ældre fyr, så er det måske ikke noget for dig.
tilføjet af

Du skal tænke anderledes....

Hej Josefine :)
Først vil jeg sige, du aldrig skal gøre noget du ikke føler dig tryg ved.. Det er selvfølgelig lidt anderledes at være sammen med én, som er "så meget ældre"..
Men altså, alder er kun et tal.. Det burde heller ikke være alderen som tæller, men hvordan man har det sammen, og hvad man føler for hinanden.
Hair extentions? Make-up? Ung?..
Søde, de ting er kun udepå, hvordan du ser ud, har intet med hvordan du er inden i. Hvis han er oprigtig, vil han ikke gå op i hvilket hår du har, men hvordan du er inden i.
Jeg synes bestemt ikke du skal gå for meget op i de småting, men hellere være dig selv, for hvis du udgiver dig for at være et, men senere bliver noget andet, vil han jo sige at det ikke var det han faldt for. Og det vil være svært for dig at være dig selv..
Det som DU skal bekymre dig om er:
Det er da anderledes at være sammen med en ældre, mest fordi han jo er mere moden, og erfaren i livet, end du er.. Han går 100% op i andre ting, end hair extentions, og hvilken nederdel du lige har på. Han ser sikkert anderledes på utrolig mange ting, og hele livet og hvad han vil.. Du skal spørge sig selv om du er klar til at være mere moden end din alder, og leve på en lidt anden måde end du ellers ville gøre.. Er du klar til at se på sommerhus, hvis han vil det en dag? Have forståelse for at hans arbejde måske er meget vigtigt for ham? At byen måske ikke er det man gør hver weekend?? Osv osv...
Lad mig fortælle dig noget....
Jeg var 21, da jeg mødte min kæreste. Han var 32... Dvs 11 år ældre end mig.. I starten var vi begge sådan lidt, øhhh, vildt tiltrukket af hinanden, og havde rigtig svært ved ikke at flirte og direkte fortælle hvordan vi havde det. Så vi talte i tlf 6 timer den nat, og vi havde altså kun kendt hianden 14 dage!! Vi aftalte at vente et halvt år, til vi kendte hinanden bedre, især pga alderen.. Og hvad vi ville sige til folk omkring os. Men efter tre dage endte vi i armene på hinanden!! Og dagen efter det, boede vi sammen, og har gjort lige siden. Det er snart to år siden! Vi har det skønt den dag idag..
Nu er vi 23 og 34 år, og vi tænker slet ikke på det med alder. Kun i starten, fordi det var nyt for os begge. Men meget hurtigt blev vi ligeglade.. Jeg er altså også meget mere moden af min alder, af mange grunde, hvilket kun er positivt for mig, og en af de grunde han faldt for mig. For han er meget voksen.. Og havde helt klart brug for at finde en pige der også var voksen.
Jeg var mig selv helt fra første dag. Du må da gerne være barnlig og ung, og fortælle dumme jokes. Det gjorde jeg da også. Gør jeg stadig. Det vigtigste er bare, at vide hvornår man så skal være alvorlig.. Tro mig, når du lærer Lars bedre at kende, finder du ud af, at han sikkert er så fjollet og barnlig, som dig, for sådan er min kæreste også. Gud, hvor kan han være pjattet... Og det er fuldt ud tilladt.. Som sagt, bare vigtig at kunne vide hvornår det er okay og hvornår det er alvorligt.. Min kæreste siger altid: Ej hvor er du sød og dejlig når du gør det og det.. :D😃
Du skal bare vise lars hvem du virkelig er, og at du både er ung, men også kan være voksen når det kræver det.. Held og lykke med det hele søde, og bare tag den helt med ro..
tilføjet af

altså....

>Jeg tror ik hun mener han er ældre, altså gammel. Men at han er ældre end hende... det er han da også... altså min søster er da også 2 år ældre end mig. betyder ik hun er gammel...
så tror virkelig ik det er det som josefine mener!!!!
tilføjet af

.......

Dejlig langt svar! tak skal du ha (:
tilføjet af

:)..

Det var så lidt :-)
Men kunne du bruge nogle af de ting jeg sagde til noget??? :-)
tilføjet af

ja .

Det kunne jeg . mit problem er bare at jeg på nogle områder er mere moden end ham, men at jeg os nogle gange elsker at være total plat og barnlig .
men han må ta mig som jeg er (:
tilføjet af

alderen

hejsa
Min kæreste er faktsik 12 år ældre end mig... Så jeg ved også hvad det handler om... vi har været sammen i 4 år.
Sug til dig hvad "feks 23 og 34" har skrevet. Det er sandheden.
Husk husk husk at være dig selv. Det er det aller, aller vigtigste, men det er der uanset alderen. Hvis du virkelig gerne vil ham, og I bliver forelsket, så er det jo bare sådan det skal være. Lad være med at fokusere udelukkende på alderen. fokuser i højere grad på hvem han er som person, og om du finder det attraktivt.
held og lykke
hilsen yrsa12
tilføjet af

De kan se gennem folk

og foretrækker den ægte vare.
tilføjet af

Sådant svineri, mandfolk er de samme

stadigvæk, ka ikke la en ung uskyldig pige få fred. Forbyd så det her sex svineri mellem ugifte folk.
tilføjet af

Kommunen gør hvad den kan

og går ind i hver eneste sag.
tilføjet af

Men pas nu på ikke at optræde som skvalder Amalie

Fra Paradise hotels, hun er smuk, men kender ikke det gamle ordsprog, at 'tavshed kan være guld'. Her lukker mange mænd helt af, da der er grænser for hvor fjantet man kan være. :)
Mænd beundrer smukke piger, dette uanset alderen, så er en smuk pige smuk, uanset om den der ser det er 22 eller 60 år. Det er naturligt at beundre de unge smukke piger/kvinder, og det bliver man ikke en gris af. :)
Jeg morede mig over en mand der sagde til mig, man kan ikke kigge på en pige/kvinde man toretisk kunne være far til. Hans datter havde flere miss titler og var smuk, mens jeg havde en alder hvor jeg kunne have været far til hende som 16 årig.
Det blev han mopset over, jeg spurgte så, om han mente jeg ville være en børnelokker, hvis jeg kiggede på datteren når han blev firs år, så ville datteren være 60 år.😮
tilføjet af

ung/gammel

Alderen betyder intet, så længe man ikke er gammel.............det er først når han er 72 og du 60 at det begynder at kunne mærkes.
Vær ikke nervøs, han er indeni lige så ung og pjattet som dig. Det er vi alle lige til det er slut, det er kun hylstret der gammelt :-)
tilføjet af

12 år

er det vildt meget?? 20 år så er han 32 år meget normalt tror jeg. Min mand er 10 år ældre end mig og vi mødtes da jeg var 21-22 år. Og hvis ham der "Lars" vil mødes med dig skal du da være dig selv. Han faldt vel for at du var dig selv i svømmehallen :-)
tilføjet af

Hvorfor

kan det mærkes når han er 72 og hun 60. Forklar lige det
tilføjet af

Ingen make-up

hvis du har mødt ham i svømmehallen hvor du nok ikke havde krigsmaling på, så skal du ikke smøre dig ind i maling og spartelmasse. Vær som du var i svømmehallen.
Du skal bare være ung af opførsel, det er det han kan lide. Gamle mænd på 32år tænder på unge lækre tøser og kan fnise og pjatte og er frække :-)
Min kæreste gennem 3 år er også 20år og jeg er en ung mand på 42år, og vi har det superfedt sammen, så bare klø på :-)
tilføjet af

...

Hvis du skal spørge et sted som det her, hvordan du skal "fremtone" dig selv for en 32 årig mand, så er du slet ikke gammel nok til at gå ud med en "voksen" .
Hold dig til dem på din egen alder ;-)
tilføjet af

hehe

tar mig ikk rigtig af spydige kommentare.. din stakkel .
tilføjet af

smiller

sjovt nok min forlover er også der omkring de 20
tilføjet af

til anonym

Det kan godt være at jeg tager fejl, men jeg har set nogle eksempler med den nævnte alder hvor det knap er så godt. Men selvfølgelig hvis kærligheden er der, så lever man nok med begyndende skavanker
tilføjet af

20 år??

OK - men han ser sikkert ældre ud😉
tilføjet af

Tænder.!!

Jeg tror at langt de fleste mænd tænder på en pige er er sig selv, har det godt med sig selv og ikke forsøger at gøre sig til andet end sig selv.
Så bare vær naturlig, tag det på du selv synes du befinder dig godt i, og vær glad for den lille smule nervøse forventnig der gør det hele lidt mere spændende.
Men samtidigt, vær forsigtig, opmærksom på din egen intuition og så bare nyd det så meget du kan.
Held og lykke med det.
tilføjet af

Men yngre kvinder

facineres ofte af vores størrelse (!) stamina og erfaring :-)))
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.