3tilføjet af

Undervægt : (

Hej!
Jeg er en pige på 15 år, der MEGET gerne vil tage på, gerne 5-10 kg, men det er helt vildt svært!
Jeg spiser meget normalt, måske lidt mere end de fleste, spiser en del mellemmåltider, mest om aftenen. Jeg er ikke så glad for morgenmad, men tvinger mig selv til at spise bare lidt om morgenen.
Spiser en rimelig stor forokost, og spiser så igen et eller andet når jeg kommer hjem fra skole, tit en eller to små sandwiches og nogen chips ellers sådan noget. Så er der selvfølgelig aftensmad hvor jeg spiser 1 eller 2 rimelig store portioner, og så noget slik-lign. senere.
Dyrker ikke ret meget motion, er helt vildt doven! Undervægt kan skyldes stress (ikke direkte, men..), men det er nok heller ikke ligefrem det jeg lider af! : )
Har et ret normalt liv, bruger meget tid med mine venner, går til fester, skole, arbejde, familie, musik og lign.
Jeg er TRÆT af at få at vide at jeg er for tynd, folk tror at det er sådan noget man bare kan sige til folk. Jeg går da ikke hen til en overvægtig og siger "Hold kæft, hvor er du fed!"!
Er der nogen der har nogle gode råd til hvordan jeg kan tage på?
KH
Sofie
tilføjet af

lev som et svin!!

Jeg er en fyr på 17 år, der selv har været undervægtig. For et halvt år siden ville jeg også meget gerne tage en 10-12 kilo på.. jeg begyndte at spise mere, bare en smule, men mere og mere!! jeg begyndte også at være ligeglad med om det var sundt det jeg spiste, alså chips, cola, slik, eller bare fed mad! kort sagt, man må gerne leve som et svin i et stykke tid! efter en måned havde jeg taget 4 kilo på, og jeg fortsatte bare stille og roligt med at tage på!! på de 6 måneder hvor jeg levede sådan to´ jeg ialt 18 kilo på!! så det virker alså!! jeg kunne godt klare det, var meget undervægtig...!! det kan forresten også virke , hvis du begynder at styrketræne!! men ikk for meget, piger er ikk så kønne hvis de er store og pumpede...(:
tilføjet af

Kunne det være noget for dig?

Kære Sofie
Jeg har læst dit indlæg her med stor interesse, da jeg er ved at lave en artikel til Vi Unge om undervægt. Jeg vil derfor høre, om du kunne være interesseret i at være med i artiklen og fortælle lidt om problemerne ved at være undervægtig.
Kunne det måske være noget for dig, så kontakt mig meget gerne på malene@alternatum.dk
Kh
malene
tilføjet af

Er os undervægtig

Hejsa.
Jeg vil fortælle, at jeg er også undervægtig, og jeg kan heller ikke tage på uanset hva jeg spiser. Jeg lever som et svin, spiser både alm og usund mad, men intet hjælper, og jeg er også begyndt at styrketræne.. Jeg er ca 168 høj og vejer kun omrking 50 kg. Vil gerne tage 5-10 kg på også, men det kan være meget svært. Jeg har faktisk næsten opgivet. For ved snart ikke hva jeg mere kan gøre. Jeg har gennem årene hørt på folk sige jeg er for tynd og sådan. Det synes jeg ikke er sjovt. Fede mennekser synes jo nok heller ikke det er sjovt at få at vide de er overvægtige. Vi tynde mennesker har det altså på samme måde.
Kan kontaktes på mail anita-er-her@sol.dk
Eller skriv her.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.