25tilføjet af

udlændinge

I skal acceptere os, og i har IKKE noget andet vej. ellers i skal også forlade vores land.Der er et ordsprog i vores kultur som siger: hvidløg siger til løg at , hvor er du lugtende . Det handler også om nogle danske racister . når du kalder udlændinge i danmark som racist, det er det samme som en hvidløg som siger til løg , hvor du lugter megeeet ! selvom selve hvidløg( I racister) er de stinkdyr !!!
tilføjet af

????????????

Sig mig, er du helt normal??????
tilføjet af

Hmm ....

..... du er vist ikke helt rask oppe i hovedet !! (Og så har jeg endda udtalt mig meget pænt)
tilføjet af

?????????????????

kartofelllllllllllllllllll
tilføjet af

hahahaaa

??????? eller Hmmmmm eller anonym.
Du er en med 3 Id. er du paranoid?? gå til psykolog.
I har gode psykologer p.g.a antallet af sindsyge mennesker. så du kan få behandling hurtigt!
tilføjet af

Til forskel ...

... fra dig, ja ....... du er da totalt håbløs og lige til at opgive !!!
tilføjet af

Det ved du vist alt om

Når du kan sige at vi har gode psykologer og at man kan få behandling hurtigt, så må det jo betyde at det ved du alt om, hvilket vil sige at du er så syg i hovedet at du går eller har gået til psykolog siden du ved sådan noget.
Hvis du har gået til psykolog og altså ikke gør det mere, så synes jeg at du skulle begynde igen, men ikke her i Danmark rejs dog hjem hvor du kommer fra og bliv behandlet der, så gør du alle i Danmark en tjeneste.
tilføjet af

hjemrejse

som du udtaler dig, gør du da også dig selv en stor tjeneste ved at rejse hjem hvor du hører hjemme.
tilføjet af

Jo hurtigere...

jo bedre - og tag endelig nogle tusinde med dig. Jeg vil godt give et lille bidrag til billetten.
Så kunne vi igen leve i fred og fordragelighed i vort dejlige land, sammen med dem der respekterer det og os.
tilføjet af

udlændninger=racister

Det er jer der kommer til vores land, og det er jer som er ca. 16 gange så kriminel(statestikker) som os, og det er jer som er udgør størstedelen pr. person af arbejdsløsheden. Så fortæl mig, hvem er det der ikke kan respektere hvem? Det er sgu da danskerne der betaler jeres bistand.
tilføjet af

udlændinges statstik

kære finderen :
det var danskerens statstik og nu skal du også kigge lidt på fremmedes statstik!!!

DaNmark har 5 million indbyggere:
2 million af dem er over 80 år.
1 million af dem er invalid fordi deres mødre var enten alkoholikere eller narkomand under garviditet.
1 million af dem er sindsyge og begår selvmord.
og resten af dem skal spiser piller for at blive gravid
tilføjet af

Til Finderen

Ja det har du ret I!
Dem der udøver kriminalitet eller anden skade på Danmark eller danskerne tænker ikke!
Man skal være noget uintilligent når man "hugger" den hånd af der Huser, Føder og Klæder en selv og familien.
Og nogle af jer takker os danskere for at føde og klæde jer med spyt, vold, hærværk og anden kriminalitet´,
"I" er RACISTERNE
Ydermere tror "I" selv på, at "I" skaber respekt omkring jer ved at være voldelige!
Tro mig, det "I" skaber har ikke noget med respekt at gøre.
Venlighed og god opførsel skaber respekt.
Måske bliver danskerne trætte af at betale for den slags personer og vil ha' dem ud! Hvad skal "I" så gøre????

Der er ca. 45% af indvandrerne fra ikke vestlige lande der er uden arbejde og lever af overførselslønninger!
Det koster hver enkelt arbejdende dansker .....ca. 60.598kr ..... om året til overførsler, og landet omkring ca.30-32 mia.kr
Dertil kommer så yderligere Hærværks udgifter som ligger på mange millioner kr. alene Hærværk mod postkasser i år for fem mio. kr. Vinduer i én skole 1mill. kr på en weekend, og sådan kan jeg blive ved, der er nok at ta' af.
F.eks. anbringelse af én utilpassed Ung med problemer som skal mandsopdækkes koster 1½ - 2 mill om året.
***********************************
Driftsudgifter pr. indsat pr. dag
De lukkede fængsler 1.239,- kr. om dagen
De åbne fængsler 611,- kr. om dagen

Arresthusene 600,- kr. om dagen
tilføjet af

udlændinges statstik

Ja, er det ikke utroligt at vi danskere med al den elendighed du her beskriver om dem, alligevel kan skrabe penge nok sammen til at 45% af indvandrene og deres familie-sammenførte kan leve her uden at røre en finger!
Til din oplysning kan jeg fortælle dig, at der er 50 tusinde indvandrer over 60 år! Og at det er indvandrerne der er overrepresenteret på kvindehjem, skadestuer, psykiatiske hospitaler, og læge-venteværelser.
tilføjet af

til I.M

Kære IM:
du har ret. men arbejdsløsheden er et problem i hele verden, og når speredere sig også i Europa. du skal ikke være så overfladisk. tror du at det er udlændinges skyld?? det synes jeg ikke. hvis vi flytter fra imorgen til vores land , har i stædigvæk arbejdsløshed.problemer er større end noget som vi ved. og det er fordi , at kina er blevet første magt i verden og derfor kommer konflikter i eropa .
tilføjet af

tsk tsk tsk....

... og så kalder danskerne sig for cicvilliserede... Vor herre bevar mig vel
tilføjet af

Hjerneskadet

Man kunne godt få den tanke at du er et produkt af et fætter kusine forhold,du virker ikke helt rigtig i hovedet
tilføjet af

re: udlænding

Kære udlænding.
Hvis du vil ud med et budskab, så sørg dog for at gøre det på den ordentligt måde. Dine indlæg tegner ikke ligefrem det bedste billede af invandrerene i Danmark mig inklusiv). Tænk dog på andre mennesker før du begynder at skrive.
tilføjet af

Til Udlænding!!!

Svaret på din udlændinge-statestik var nu ment som et ironisk svar på dit ret så uartige indlæg! Men jeg er ikke helt klar over om det er det eller mit andet indlæg du svarer på?!
Ja hvad skal jeg sige til dig, når der på forholdsvis kort tid er kommet 30-millioner flere mennesker til Europa kan man vel godt sige at det har noget med indvandrene at gøre også!
Og hvis I rejste som du siger, så ville der som du siger stadig være arbejdsløshed, men den ville være meget mindre - og der ville heller ikke være de meget store udgifter som vi har nu på grund af indvandrerne. Og det har ikke noget med kineserne at gøre.
tilføjet af

Til 'Rockogrul'

Jeg har meget svært ved at tro at det er en dansker?! Læs brevet en gang til!
tilføjet af

svar til IM

Im !
du har igen ret. hvis vi rejser,bliver arbejdsløsheden mindre.
men vi bor i jorden og ikke i en firekant. vi kan rejse tilbage, men der er mange danskere i andre lande , og så de skal goså rejser tilbage, din tanke er ikke logisk . man skal ikke være egoist. hvis vi bliver også egoist, vi kan lukke vores olie mod Europa, ... og bagefter i bliver fryset i jeres lille kølskab.. undskyld lille danmark!!!
tilføjet af

Et indavl produkt.Meget tydelige træk

Det kunne tyde på at den muslim er ud af indavls forældre fætre/kusine produkt.her er et tydeligt produkt af det.
Hans primitive tankegang.Hvorfor fanden rejser han ikke bare ned til sine fætre/kusiner/onkler og alt det rakkerpak som de er.
tilføjet af

Til 'udlændinge'

Ved du hvad, dig kan jeg godt li', du svarer i det mindste tilbage på indlæggene - det er der mange andre indvandrer der ikke gør, og gør de så er de meget ubehagelige. Ros til dig. :0)
Men Men! Hvis "I" stopper med at sælge olie til os, så dør "I" før vi gør, for "I" LEVER af olien og vil dø af sult hvis i stopper, så hvad skal "I" så bruge olien til?!

Og fryse kommer vi heller ikke komme til, det bliver lidt mere besværligt, men vi har store skove og kakkelovne, og så vi har brande, kul, koks, tørv m.m. vi kan fyre med! Hvordan tror du vi klarede os før olien?!
Og hvorfor skulle danskerne rejse hjem?! Vi betaler selv for vores ophold, og i de lande vi bor i arbejder vi - og lægger ikke nogen pengemessigt til byrde! Vi flytter også kun til de vestlige lande, så den kan du ikke bruge!
tilføjet af

Til IM

Kære IM:
For det først svarer du til dig selv, når du siger at vi dør hvis vi ikke sælger olie til jer. på den måde af vi mennesker i hele verden er afhængig af hinanden på forskellige måder. vi dør hvis vi ikke sælger noget og I dør hvis I ikke have olie. Men de kommer an på , at hvilken land kommer vi udlændinge fra. måske man dør i Afrika , hvis I europærer ikke hjælper med jeres mad varer, men vi fra asia dør ikke , fordi vi kan blive mæt med planter og ris og kartofler . vi har også mange forskellige dyr. vi kan spise deres kød. Måske vi mangler teknologi på nogle måder men vi mangler ikke mad varer og sådan noget tig.men jeg skal fortæller dig noget. Jeg har hørt af selve danskere af I havde kun kål og æble og svine kød fØr udlændige kommer i Danmark.og det var os udlændinge som presenterede mange madvarer og frugter til jer...
vi er også stærk og vi kan tåle sult på grund af vores opdragelse ( ikke fattigdom). og også i de varme lande får man meget energi af sol og bliver man ikke hurtigt sulten.
men andet ting som du sige: at I danske betaler selv jeres penge og I ikke får hjælp:
min svar: hvordan kan du finder af det at jeg får hjlæ af kommune?? Og hvordan finder du ud af det at de danskere i udlandet får penge fra Danmark ??? Måske arbejder de også ( som jeg) i udlandet og får løn. Eller måske de laver bussiness. Husk kun danske pensionister får penge fra Danmark og ikke alle danskere.
Med venlig hilsen
?
tilføjet af

Til 'udlændinge'!

Kære 'udlændinge'!
Når du skriver at VI fryser ihjel hvis "I" ikke sælger olie til os, så går jeg automatisk ud fra at du kommer fra et olie-sælgende-land!
MEN igen VI dør IKKE hvis der ikke bliver solgt olie til os, det hele bliver lidt mere besværligt, men det klarer vi også!
Det er nok nærmere de oliproduserende lande der skal være nervøse, på geund af at de vestlige lande udvikler alternativer til energi b.-a. vindmøller! Og der er også vestlige lande der har olie! Vi har bl.a. i Danmark!
Og Norge har m.f. Den dag vi bliver selvforsynende af energi, og ikke har brug for olien mere bliver ikke så morsom, så kan "I" ikke true os med det mere!
Hvorfor du ikke fortæller i dit første indlæg at du ikke er fra et olieproduserende land forstår jeg ikke?! Jeg svarede på et indlæg der handlede om at fryse ihjel og om olie, og nu kommer du og siger at det handler om ris m.m. asien!!!
Det er også helt i orden - du burde kunne se på mit indlæg at det ikke gælder jer! Jeg ved alt om at asiatiske mennesker kan klare hvad som helst, jeg har en meget stor respekt for dem! Jeg ved I er stærke og udholdende.
Men at vi ikke havde andre grønsager end kål æbler og svinekød før I kom til Danmark!! Må jeg ha' lov til at spørge dig om hvor du har fået de oplysninger fra, jeg har aldrig hørt noget lignende please fortæl mig hvor du har hørt det!! Og troede du på det???!!!
Hjælp fra kommune:
Som sagt skulle du ha' undersøgt hvilke indlæg jeg svarede på, så ville du bedre forstå mit svar, det var ikke dig jeg svarede regner jeg med, hvis det var det har du ladet mig forstå at du var araber, og der er 45% af dem der lever af kontanthjælp.
Forstå dette at hvis jeg flytter til et andet land, så skal jeg bevise at jeg har penge nok til at forsørge mig selv. Eller jeg skal bevise at jeg har fast arbejde og bopæl og hvor længe jeg har det, når jeg søger ophold i et land, eller hvilken forretning jeg har tænkt mig at åbne selvfølgelig også for egne penge! Når du ikke har mere arbejde bliver du udvist hvis du ikke kan bevise du kan klare dig selv! Jeg kan ikke gå nogen steder hen og få kontanthjælp, eller nogen anden hjælp!
Jeg har selv haft forretning i udlandet, så jeg ved hvad jeg taler om!
Selvfølgelig ved jeg at det kun er pensionisterne der får penge hjemmefra! Mener du dermed at alle andre danskere der bor i udlandet får hjælp?!
I.M. :0)
tilføjet af

Glider i olie

Til almindelig oplysning, så er Danmark selvforsynende med olieprodukter, vi tjener oven i købet penge, godt nok ikke så meget, på at sælge til udlandet. At man ikke hører så meget om det, hænger selvfølgelig sammen med, at vi ikke sætter olie/benzinpriserne ned, for så får staten ikke afgiftsindtægter nok fra den kant.
tilføjet af

Fuck dig!!!!!!!!!!!!

Heey
Jeg er perker og respektere min gud.. hør her, det er ikke alle perker der er kriminelle er det forstået eller er du dum eller bare dum? Og jer dansker, der er et stort antal at dansker hader racister din fucking RACIST... Hvad har du gang i? Såå luk hellere...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.