5tilføjet af

uønsket tattovering

er der nogen der har fået fjernet en tattovering med laser? hvor fik du behandlingen udført? forsvandt den helt? hvad kostede det? var det smertefuldt?
tilføjet af

Har prøvet...

Jeg har fået en fjernet på plastik kirugisk afd. i Århus, altså ikke med laser.
Jeg var lokalbedøvet, og fik først klippet halvdelen af, og resten et år senere, fordi huden skulle gi`sig. Det gjorde ikke ondt, men lidt ubehageligt var det da.
Min sad på overarmen, og er idag erstattet af et ar, ikke særlig kønt.
tilføjet af

ville også

gerne have "slettet" et par stykker men ved heller ikke hvordan eller hvad det koster
tilføjet af

jeg ved

Jeg ved ikke hvor du bor men jeg er selv igang med at få fjernet en 6 gange 6 cm tatovering. Jeg har fået laser på den 5 gange og der er stadig grønt tilbage, så jeg skal nok ha 2 gange mere. Rød og grøn farve er svær og fjerne. Det foregår i Hellerup for mit vedkommende og koster 1000 kr pr gang. Smerten er til at holde ud.
tilføjet af

nop

har ingen tatoos...
'
har i mange år gerne ville have en, og har tegnet flere jeg gerne vil have... men tør ik at få dem lavet...er bange for jeg fortryder :)
håber du finder ud af det, men kan se på movsers indlæg at det hverken er nemt eller billigt.
tilføjet af

Gratis

Jeg gav ikke noget for det på Plastik kirugisk på Århus kommune hospital. De sagde bare, at jeg skulle være sikker på, at det ikke var min mand, der havde taget beslutningen, og at jeg ikke skulle møde op senere, med en ny de skulle fjerne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.