9tilføjet af

Trænger til at høre andres mening

Kære jer derude !
Trænger til at få luftet mine tanker lidt og høre andres mening om mine tvivl. Jeg har kendt min kæreste i ca. 2 ½ år. Jeg har efterhånden ofte lidt ondt i maven og er utryg fordi jeg et par gange har oplevet at min kæreste har haft tlf. nr. på ukendte kvinder i lommen. Adspurgt om dette oplyser han at kvinder kommer hen og giver ham telefonnumre når han er i byen og at han bare tager dem i lommen og så ikke gør mere.
Han har mødt sin ex kone og skrevet med hende selvom vi har aftalt at vi skulle være ærlige overfor hinanden. Min kæreste har også for ca. 1 år siden haft rigtig mange og daglige telefonopkald til bordeller. Vi har talt om det og han lovede at lade være med at ringe til disse bordeller. En måned efter opdagede jeg at han stadig ringede til bordellerne. Han oplyste mig om at det intet betød, men at han var blevet lidt afhængig at at ringe og overtale kvinder til at fortælle deres livshistorie m.m. Jeg ved at vi har et rigtig godt sexliv, men jeg føler mig utryg og meget utilstrækkelig når han lyver overfor mig og åbenbart har behov for spænding hele tiden ??
tilføjet af

Hej med dig

Kære tvivler
Et forhold bygger på tillid! Jeg forstår godt din tvivl. Det er ikke fair den måde din kæreste behandler dig på. Hvis det var ham der oplevede det som du gør, ville han så ikke blive ked af det? jeg regner med du har fortalt ham hvordan du føler. Har han tænkt sig at ændre det? Hvis det bare er uskyldige telefonnr. fra piger som lægger an på ham når han er i byen, kan han jo lige så godt fortælle dig om dem når han kommer hjem, for så er der ikke nogen grund til at skjule dem vel? det er dit valg hvad du gør, om du kan leve med denne utryghed. Få ham til at fortælle hvaordan det kan være han er afhængig af at ringe til bordeller, er han ikke tilfreds med jeres sexliv, eller er det bare en form for inspiration? der er mange❓som han skylder dig at svare på. gå til ham, få de spørgsmål/ tanker vendt med ham. Hvis han ikke forstår eller vil ændre, er det sig der skal gøre op med dig selv hvorvidt du kan leve med det.
Bedste ønsker fra mig til dig.
tilføjet af

Kom Væk!

Kære Tvivler.
Ærlighed er det vigtigste i et forhold, så glem alt om jeres sexliv er godt. Det er ikke det, det kommer an på.
Historien om de kvindlige telefonnummr han har i lommen når han kommer hjem; tror jeg ikke en meter på, det er sku ikke normalt. Hvor mange kvinder giver en tilfældig mand sit nummer, hvis de ikke har noget kørende. Det er for langt ude.
Det med de bordeller, ja jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige. Det er så synd for dig!!!
Det er sku ham der har et seriøst problem.
Det er ham der er noget galt med.
I har en aftale om at i skal være ærlige over for hinanden, men det virker som om at han skider så højt og flot på den.
Mit råd er helt klart at komme væk i en fart, men det er desværre letter sagt ind gjort.
Jeg ved hvad jeg taler om: Jeg har været sammen med en fyr i 1 1/2 år som jeg ikke kunne stole på og som var mig utro op til flere gange desværre fandt jeg først ud af det da vi var gået fra hinaden for knap et år siden.
Men i al den tid vi var sammen stolede jeg ikke på ham og jeg havde det af H til når vi var i byen hver for sig, men det var jo ikke uden grund, fandt jeg ud af.
I det 1 1/2 vi var sammen havde han fået mig kørt fuldstændig Psykisk ned, uden at jeg var bevidst om det.
Da vi så gik fra hinanden for et års tid siden havde jeg mit livs største og sværeste kamp. En kamp om at vinde min psyke og selvtillid tilbage og det var hårdt. Mit livs sværeste tid!!!
Jeg ønsker ikke for nogen at de skal opleve det samme som jeg og heller ikke dig, så tænk over hvad jeg har skrevet og overvej om du virkelig vil stå model til det de kæreste udsætter dig for, om angsten og tårende virkelig er det værd?
Kun du kan finde svaret.
Jeg ønsker dig virkelig alt held og lykke frem over, ligemeget hvilket svar du finder.
Knus.
tilføjet af

Et godt råd

Hey you
Jeg kan starte med at sige enagng utro altid utro...
Jeg ved hvordan du har det... Jeg havde en kæreste som også kom hjem med tlf.nr. fra en del piger når han havde været i bbyen, og fortalte heller ikke mig om det, han var mig utro et par gange, til jeg tilsidst besluttede mig for at gøre det forbi, og det var den bedste beslytning jeg har taget... Ikke engang god sex er grund til at blive hos en fyr, tro mig....
Jeg har for et halvt år siden mødt en rigtig sød fyr, og han vil mig kun det bedste, men jeg har desværre stadig problemer efter min eks, da jeg ikke rigtig stoler på hankøn mere....
Men jeg håber at du finder du af det, og tro mig, det er ikke dig der gør noget forkert, sådan havde jeg det nemlig....
Held og lykke, håber du snart finder ud af noget...
tilføjet af

Snak med ham

Hej Jeg har læst hvordan du har det og jeg synes du skal snakke med din kæreste igen og hvis det ikke hjælper så vil jeg drop ham Man skal ikke tag tlf. n. i sin lomme, selvom man ikke vil bruge det, og man skal heller ikke ringe til det nr., når man har kæreste på. At være ærlig over for sin kæreste er godt, til et hvis punkt. Men hvis I har kommet sammen så længe forstår jeg ikke at du ikke har droppe ham for læøngst Det kunn jeg personligt ikke holde til. Der findes bedre lige maget hvad.
Håber det hjælper
=)
Knuz
tilføjet af

Har talt med ham

....Og synes ikke jeg er tryg endnu. Langt fra. Han elsker at gå ud med sine arbejdskollegaer hver anden freadag og jeg har meget ondt i maven hver gang. Nogle gange har vi aftalt en tid han kommer hjem på. Nogle gange passer han den, andre gange blvier han så fuld at han kommer hjem flere timer senere. En enkelt gang imellem ringer han slet ikke for at sige han ikke kommer hjem til tiden.
En gang vi var uvenner efter vi havde været på bakken, fosvandt han en hel nat og kom først hjem om morgenen. Sagde han havde sovet i et busstoppested. - Det ved jeg med sikkerhed han aldrig ville finde på. Så jeg er gennemgående utryg. Når jeg taler med ham synes han nogenggange at forstå hvad jeg mener, mens han andre gange ikke gider høre på mig. jeg skal bare tage mig sammen og vide at han ikke laver noget bag min ryg.
jeg synes faktisk jeg føler mig helt nedkørt efterhånden.
tilføjet af

???

Kommer til at tænke på "Danser med drenge"'s sang:
Hvor længe vil du ydmyge dig?
Hvor længe vil du trædes på?
Håber at alle svarene du får kan virke som et springbræt til at overbevise dig selv om, at du skal videre i dit liv.
tilføjet af

Hejsa

Ej ved du hvad`?
Drop den fyr, han er intet værd for dig..
Du fortjener jo noget meget bedre end ham. Find i stedet for en dejlig og ærlig fyr du kan stole på. Vær ærlig overfor dig selv og for dit hjerte..
Giv dig selv en god lang pause, og forkæl dig selv. Tænk positivt på din fremtid..:-)...
Held og lykke
Maria Br.
tilføjet af

Kom væk med dit selvværd nogenlunde i behold

Jeg kender det udemærket. En af mine ekskærester var på nøjagtig samme måde. Nogle gange kom han oven i købet hjem med læbestift i mundvigene, skjorten revet op, men havde I HVERT FALD ikke lavet noget....
Han elskede at glo på pornofilm og spille den af uagtet om jeg lå i sengen og græd over hans egoisme og mit selvværd blev ekstremt lavt.
Jeg elskede ham højt den dag jeg gik fra ham, følte jeg selv og det var et par svære måneder der fulgte efter. I dag er jeg lykkelig for ikke at bo sammen med ham mere for det jeg følte var ikke kærlighed.
Kom ud af forholdet inden du får ødelagt dit selvværd. Det tager tid at rette op på og jeg ved at jeg efter min utro eks den dag i dag har mange kampe med mig selv for ikke at binde mine fyre på hænder og fødder i ren og skær angst for at de vil udsætte mig for det samme igen.
tilføjet af

been there og er meget klogere

kære dig!
jeg havde en udlandsk kæreste der sagde at han gemte dem for sin ven...og kondomerne.. Tro mig smut fra ham. Du tror måske at du ikke finder nogen bedre, men det gør du. Fordi at han elsker ikke dig med hele sit hjerte og er ikke færdig med at rende rundt med andre. Jeg havde mistanke efter 1 år men blev sammen med ham i 4 år, fordi han var meget overbevisende og jeg meget forelsket. Jeg fik også køns sygdom fra ham på 3. år, som han havde fået i byen.....
Jeg er i dag 4 år efter en MEGET glad mor til verdens guldklump på 2 år og en kæreste der er ALT for mig og jeg for ham. Tro på din kvindelige intition, den lyver aldrig.
Den fornuftige...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.