13tilføjet af

træls når de største følelser man har haft dør

Når man mister er den ubeskrivelige smerte man bærer på den værste.Den gør at man mister vejret og når man lige får det afvide føles det uvirkeligt.Man går rundt i en trance og smerten begynder at æde ens hjerte op.Man føler et tomt hul i hjertet som er forsvundet med det man savner.Efter et par dage kommer sårbarheden krybende langsomt op igennem kroppen og tårerne glider i en volsom strøm ned af kinden og man føler at det kan blive ved sammen med smerten.
tilføjet af

Fortæl, fortæl

Kære Hjerteknuste!
Fortæl noget mere om din smerte.
Kærlig hilsen
Askepot
tilføjet af

jeg fortæller

Min exkærste er lige død.Vi gik fra hinnanen for 3 måneder og han og jeg forblev venner, for der var et bånd af kærlighed imellem os.Vi kunne bare ikke få et forhold til at fungere og det vidste vi begge.men pointen er at jeg føler et hul i hjertet og jeg tror på at skal miste det man elsker,før man er sikker på at man virkelig elsker.Det kan gøre ondt at elske,være lykkeligt at elske,men det kan gøre forbandet ondt at først finde ud af hvor meget man elskede det mistede
tilføjet af

Kondolence

Kære Hjerteknuste!
Der står et menneske helt tæt ved dig, og det er mig, men måske kommer der snart flere til.
Jeg kondolerer, hvilket betyder, at jeg udtrykker min medfølelse med dig, og måske løber der også en lille tåre ned ad mine kinder.
Hvor gammel er du - bare sådan cirka.
Kærlig hilsen
Askepot
tilføjet af

tak,det varmer med en kommentar,askepot

Jeg er 34 og har 2 dejlige sørgfylte unger på 9 og 11.Hvad med dig og din alder.knus,prinsessen
tilføjet af

Glæde

Åh, jeg er snart 60 - har over et enkelt glas vin siddet og spekuleret over, hvad jeg kunne skrive til dig, som kunne gøre dig om ikke munter, så dog alligevel puste lidt livsglæde ind i dig.
Dagen i dag har været een af de virkelig smukke vintersøndage. Efter kirken gik jeg en lang tur gennem engen, langs fjorden, gennem skoven for at slutte af med et enkelt meget stort glas øl på mit 'stamværtshus'. Jeg blev sådan fyldt med en glæde over at være privilegeret nok til at kunne se det smukke i det, der er. Alligevel blev min største glæde i dag dog at vide, at jeg fik lov til at komme dig til undsætning.
Kærlig hilsen
Askepot
tilføjet af

Askepots gode gerning

DU gjorde en god gerning og skabte glæde i dig selv samtidig med at du varmede et hul i mit hjerte ved at være her.hullet i mit hjerte heler hen af vejen og jo mere det heler jo stærkere blir jeg,for mit liv har altid været en krigers kamp og det må der være en dybere mening med.Når jeg begynder at føle at jeg skal bruge mindre våben til bekæmpelse,så er jeg først den stærkeste kriger og jeg kan stoppe krigen.Jeg kan lade andre lære af mine erfaringer med min livserfaring.Jeg skal nok overleve.jeg er stenbuk og kan spige fra en sten til en anden.Jeg er stædig,så hvis jeg ikke tror at jeg kan springe så langt:SÅ PRØVER JEG ALLIGEVEL OG TAGER CHANCEN.Knus fra mig
tilføjet af

Mindet

Kære Hjerteknuste!
Hvis livet ikke havde været en kamp, ville det nok have ringe fylde. Der findes også problemer i min tilværelse, hvor jeg må nøjes med at springe fra sten til sten, men det er så sandt, så sandt, når du skriver, at det er først, når man har mistet, at man opdager, hvad det var, man havde fundet.
Var jeg dig, hvilket jeg jo ikke er, ville jeg, når blomsterne fra din exkærestes grav er fjernet, helt stille og uden at nogen får det at vide, nedgrave en klase vintergækkerløg i den fjerneste krog af graven. Du kan tage dem i skoven nu, og så gemme dem i en spand et par måneder. Gør du det, vil de til næste vinter, stå som et minde om den kærlighed, der var imellem jer.
Held og lykke med dit fortsatte liv - det skal nok lykkes for dig.
Kærlig hilsen
Askepot
tilføjet af

vintergækkeløg

GOD ide,min kære skriveven.Jeg vil tage din geniale ide og udføre den,for du har ret:JEG VIL PLANTE VORES KÆRLIGHED VED HAM;SÅ HAN MÆRKE AT MIN KÆRLIGHED VILLE HAVE BLOMSTRET HOS HAM;HVIS HAN VAR HER:Tak for et godt råd.men nu vil jeg finde hylden og prøve at sove med de gode minder.Tak fordi at du var her.knus
NAT TIL DIG.
tilføjet af

Hårdt

Hej Hjerteknuste
Har lige læst hele tråden igennem.Med små-tårer i øjnenene. Husk at "kæmpe" vidre. Du må/skal være stærk nu, både for dig selv, og dine 2 børn.
Selvfølgelig savner og holder du af dem!!!
Tror og håber for dig, at du har støtte, af venner, familie.En dag møder du een ny mand, som vil visse, at han holder af dig og dine børn.
Ok det tager tid, og du har sikkert ikke det med i dine tanker lige nu, hvilket er helt naturligt.
Ved ikke om dette giver mening.???
Knus & kram
tilføjet af

intet giver mening i nuet,men det kommer

Tusind tak for dit svar.Jo.Det du skriver giver mening,men man føler at man går i en trance,indtil det går op for en at det er sandt at det man elsker er væk for evigt og kun lever i minderne.Er på vej ind og sige farvel,for at komme ud af den uvirklighed jeg går i og selvfølig for at give ham min kærlighed med på vejen til fred.Den hjerteknuste
tilføjet af

Livet

Kære Hjerteknuste!
Det, du søger, vil komme - og det, vi mennesker måske har en tilbøjelighed til at glemme, er, at vi alle er underkastet en lov, vi ingen indflydelse har på. Udi al evighed er din ven og exkæreste nu i denne lovs varetægt, en lov som jeg kalder for Gud.
Din ven vil leve videre i dig, men det må ikke afholde dig fra at have øjne og hjerte åben for en ny ven, som du sammen med dine børn måske netop kunne få det så rart sammen med, at I også kunne finde hinanden i et varigt forhold. Sådan er livet jo også, eller sagt lidt anderledes, livet skal leves, mens vi har det.
Kærligste hilsener
Askepot
tilføjet af

kærlighed følelser så store............

Man møder mange følelser igennem livet,men jeg fik først lov at mærke mine for 7 år siden,da jeg åbnede dem for ham og håber at jeg vil finde en en dag som kan få mig til at mærke mine følelser på ,måske ikke samme måde,men med samme styrke,som ham.Han blir svær at undvære og jeg har valgt at jeg mindes ved ham med tanken om hvordan han rørte mit hjerte så det føltes helt.Dette var nogle store ord og rolig jeg har meget indsigt i mig selv og skal mok komme videre med det han lærte mig,nemlig at føle med hjertet.
tilføjet af

"den mest hårdt ramte hjerteknuste person"

hej med jer alle triste!
jeg fik lysten til at give mint indlæg her,til sorg siden.
for mange år siden havede jeg ret go´ven som var min bedste ven.der skete så det at denne ven var meget syg ,og døde på en meget tragisk måde.-han begik selmord!
jeg vil ikke uddybe hvordan ulykken skete.for det er så sårbart som noget kan være.han døde i 1995 ,0g blev kun 25 år.men ret meget *savnet*
mit hjerte er totalt knust.-men jeg har snakket med nogen om det,så det venne tab ikke ødelægger mit liv!..han var simpelthen for dum..
jeg var med til hans begravelse som fore gik optil julen den 8dec.95.jeg savner ham meget,jo,det gør jeg utroligt meget.idag er det mærkeligt at han ikke er her mere.men mindet lever somsagt stadig.det er rigtig nok at man får et særdelles kæmpe stort et chock, når man får det af
vide.til hans begravelse tude,tude og tude meget over ham.for han var bare en ener for mig.der var mange ting som for igennem hovedet på en,som er ubeskriveligt.
de første ord var -hvorfor forlod du mig,og hvorfor gjore du det,hvorfor talte du ikke med nogen om det problem!?
jeg bor sammen med en kæreste som havede et tæt knyttet bånd til ham.vi alle tre gik på et beskyttet socialt sted for arbejdsløse mennesker.det kaldes osse for "pluggen".
DIN STORE IDIOT.det var hvad man har lyst til at sige,men kunne ikke.kort sagt det rørte mig temmeligt dybt.når jeg tænker,eller taler om ham *meget*så tænker jeg på de timmer vi mig og boyfrienden der havede sammen med vores goe ven.men heldigvis var vi dem som nået mest med ham.
hvis man kunne tale med ham nu selv om han er død.ville jeg sige dette her til ham nu som jeg aldrig fik sagt.

jeg elsker dig over alt på jorden,som en rigtig go veninde.
jeg håber du er der oppe hos ´vor herre´ når jeg engang havner der selv,når min aldrer tilbyder det.du skal vide en ting du var så inderlidt min bedste ven i hele verden.jeg vil aldtid tænke på alle de stunder vi havedet sammen før du gik bort.de varmeste hilsner fra en rigtig go veninde.hvis du vidte hvor meget "du"betyd for mig kan ikke siges med ord.hvil i fred.
min kæreste kan ikke sige hvor meget han holdt af ham,for det er for sårende for ham.
til jer der ude vil jeg sige op med humøret selom det er fandens hårdt.lad os alle græde frit,lad vores tåre trille ned af kinderne.-få det ud af kroppen nu inden det er forsent.m.kn.fr.miss solskin:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.