12tilføjet af

tattoveringer på nettet

Hej alle sammen :)
Jeg skal snart have lavet min første tattovering, men jeg er stadig meget i tvivl om hvad der skal være på den. Min bror holder nogle blade med tattoveringer som jeg skal have kigget igennem, men er der nogle af jer der kender nogle sider her på nettet hvor det er gratis at glo en masse tusser igennem?
Alle sider jeg er komme ind på, når man lige at se et hvis antal, hvorefter den beder en om at betale.. woot.
Håber i kan hjælpe :)
tilføjet af

Google

Du ska bare Google "Tattoo", så kommer der da en masse.
På tattoojohnny.com (eller noget i den stil) er der tegninger, som du så ska betale for at downloade. På eviltattoo.com er der en masse billeder af tatoveringer.
Håber det ku bruges:)
tilføjet af

hvorfor har

folk herinde li så travlt med at dømme oz med tattoveringer [:|]
det er og blier da en personlig beslutning også hvor den skal sidde, da jeg for mange år siden overvejede min den første da jeg var 19, kom det også fra min stedfar, at han syntes det var en dum ide og jeg ville fortryde den dag jeg mødte en sød fyr tog ham med hjem og han så skred når han fandt ud af at jeg var tattoveret. mit svar til ham var at så skulle jeg personligt vise ham døren 😃 idag er jeg 35 og har endnu ikk oplevet det
idag har jeg 7 og 5 planlagt og NEJ har ikke fortrudt en eneste tværtimod. dertil kan så tilføjes et par piercinger 😃
kan kun sige HELD OG LYKKE med din første men pas på det er vanedannende 😃 og man nøjes sjældent med en.....
tilføjet af

fordi cheser

vi gør vedkommende opmærksom på, at man skal tænke sig gevaldigt om, før man får lavet en tatovering, da det i nogle tilfælde kan være umuligt at få den fjernet igen. Man skal også gøre sig klart, at en tatovering kan give et negativt signal i visse situationer.
tilføjet af

tro

mig anbefaler altid folk at tænke sig længe og grundigt om før de får lavet en tattovering. bla fordi den er for livet.tænkte mig om et år før jeg fik min den første... meeeen nu var det jo ikke kun det flere herinde nøjes med.
jeg arbejder til dagligt i hvid skjorte og slips som sikkerheds vagt og hvis du mødte mig på gaden så ville du ikke ane at jeg havde 7.
det jeg prøver at si er lad nu være med at dømme folk som mindre begavet og idioter bare fordi de syntes det er flot at smykke sin krop med en tattovering. 😉
tilføjet af

Ang. Poul og det at finde et design

Selvom jeg ikke forstår folk der forsøger at udøve deres personlige korstog i den slags debatter. Så forstår jeg ærligt talt heller ikke den anden side i debatten. Sådan en fyr som Poul spilder sandsynligvis sin tid og får næppe skrevet noget, potentielle ejere af tatoveringer, ikke har hørt før fra venner eller familie. Men når det er sagt så syntes jeg måske også der mangler lidt mådehold fra fortalernes lejr. Det er oftest helt tydeligt at de folk der giver "gode" råd ikke aner en klap om hvad de skriver om.
Jeg har også set et afsnit af Miami Ink og endda bladret igennem et tattoo-magasin. Men det gør mig langt fra ekspert udi alle aspekter af hele det fænomen der hedder "tatoveringer".
Så hvad med om både debattens Poul Jørgensener og hans modpoler lige holdt lidt igen?
Ang. at finde et design så er der allerede blevet givet et godt råd: brug google!
Derudover så kan jeg anbefale at sætte sig lidt ind i hvad de forskellige danske tatovører kan. For sagen er den at du sikkert har en eller anden idé om hvad du vil have lavet - om ikke andet så i hvilken stil det skal være. Derfor mener jeg du vil få meget mere ud af at finde en rigtigt dygtig tatovør og så inddrage ham/hende i din søgen efter det rette design.
Man kan i øvrigt også låne bøger om tatoveringer på biblioteket og de har derudover masser af bøger om kunst generelt.
tilføjet af

til alle :)

Så tror jeg det blev lidt mere en debat om hvor vidt det er flot at en pige/kvinde har en tattoo eller ej.. Alt det der med at man kan fortryde osv, det kunne jeg selv tænke mig til da jeg også er født med en hjerne😉For mig betyder det ikke noget om hvad andre mener om den, men hvad jeg selv mener. Og ja, der er da sikkert også mange der fortryder at de har fået dem, men jeg kan godt tænke selv :)
Og til poul, så har jeg selv en far, behøver ikke 2 ;)
- Jeg tror også jeg får en tatovør til at kigge lidt nærmere på sagen så jeg kan finde en der passer til mig :)
Tak for alle svarende..
tilføjet af

nu syns jeg

liiiii du skal tage og læse dem der taler FOR tatoveringers indlæg igen.
for ingen af oz har bladret i kun tattomagasiner osv. dvs det gør vi også fordi det int oz. men jeg feks har 7 tattoveringer pt og har int mig for emnet 16 år og en af de andre skrev han havde kroppen fuld.
så vi aner måske LIDT MERE end en klap om hvad vi udtaler oz om. så hvad med du holdt liii lidt igen før du udtalte dig om hvem der ved hvad de taler om. for du gør tydeligvis ikke
tilføjet af

hejsa

vil give dig ret i at det endtli er gået lidt langt væk fra den endlige tråd.
håber du finder den tatovering der lige er dig, hvis du har en ide som du kan tænke dig så kan tatovøren tegne en for dig. nu ved jeg ikke hvor du bor i landet, men kan
anbefale claus i århus tattocenter i jægerborgsgade, der fik jeg min den første. eller hvis du bor herovre kan colorblind eller Brian i oles tatto nyhavn 17 anbefales. Henning i Helsingør skulle også være rigti god.
er meget vigtig at du har en go mavefornemmelse når du kommer ind til den der skal tattover dig. føler du dig utryg ved stedet eller tattovøæren så vend om på hælen og smut 😉
som jeg også har skrvet før en tatovering er for livet 😉
go fornøjelse
tilføjet af

Cheser

Jeg mener sådan set ikke at alle, der skriver herinde, ikke aner en klap om tatoveringer. Jeg påpeger blot det forhold at der ofte bliver givet nogle "råd" som er helt ude i hampen og i øvrigt skriger til himlen om at de kommer fra en afsender, uden det mindste kendskab til emnet. Det må du da for fanden også have bemærket, hvis du ved så meget om tatoveringer som du påstår.
tilføjet af

tror li

du skal prøve at læse svarene i den her tråd IGEN
ja der er mange her på sol debatten der skriver som de har forstand til også om andre enmer.
men hvis du gad læse svarene her igen så finder du ikk et af dem. men snarere en masse der taler imod tattoveringer.
så tror bar du skal skyde dit spredhagl af et andet sted. 😉
tilføjet af

Tror lige

du skal køle lidt ned kammerat 😉 Jeg kom med en generel betragtning over de "gode råd" der bliver givet herinde, og så gav jeg i øvrigt et svar til det stillede spørgsmål.
At du så har et problem med hvor og hvad jeg skriver....ja det kan jeg ærligt talt ikke tage mig af.
tilføjet af

Alt er ikke gratis!

Hvis du vil have en ordentlig tattoo så burde du også overveje at betale for en af de sider med billededatabaser af tattoos. Selv bruger jeg Chopper Tattoo og har aldrig fortrudt at have smidt de par håndøre for et permanent medlemsskab med uendelig mange fede tattoos! Google billedsøgning er bare til grin i forhold til!
Tjek selv siden ud. Den har de varmeste anbefalinger herfra:
http://kasperknop.choppertat.hop.clickbank.net/
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.