1tilføjet af

Tør ikke møde kæresten

Tror der er ved at være lidt knas på linjen i mit parforhold. Jeg har det ellers godt med min kæreste men pga stres fra arbejdet kan hans grænser for hvad der er rimligt godt blive rykket et stykke.
Problemet er, at han bor et stykke udenfor byen og for at komme derud skal man tage et tog. Lige for tiden får jeg fri sent fra mit arbejde og det vil sige at for at komme ud og besøge ham, skal jeg tage toget mens det er mørkt, sådan så han ikke altid skal komme ind til mig især ikke nu hvor han har en stresset periode. MEN jeg er mørkeræd....jeg TØR ikke tage et tog om aftenen ud til en øde hovedstad og især ikke når jeg oftest befinder mig alene i toget. Det har så udløst en mindre konflikt, som jeg ikke lige ved hvordan jeg skal tackle. Lad os være ærlige, alle vore kærester har jo et par fejl hist og her, ligesom vi selv. Min kæreste har så den fejl at han ikke er ret forstående når han er stresset. Han bliver irriteret på mig og synes det er underligt at jeg ikke tør køre derud til ham. Hvorefter jeg bliver gnaven, fordi at jeg ikke synes han prioriterer min sikkerhed særlig højt. Det er lidt svært at tale fornuft med ham....nogen der kan give mig et godt råd til hvordan man får en presset mand til at lytte? OG forstå....
tilføjet af

Lidt hjælp måske?

Hej
Det er aldrig rart at føle sig utryg! Jeg hader det selv, og er heller ikke særlig glad for at færdes alene ude, når det er blevet sent og mørkt. Nogle gange tror jeg mænd, har lidt svært ved at forstå det, men hvis man nu fortæller dem, at man ikke synes det er rart, og at man er hunderæd for man møder nogle ubehagelige personer, så vil jeg tro at et eller andet sted, så vil din kæreste forstå dig. Hvis du tager toget, så sæt dig ind i en kupeé med masser af mennesker, eller bare nogle. Og så bed din kæreste om at hente dig på stationen. Så i kan følges hjem til ham, eller tag en taxa.
Hilsen mig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.