13tilføjet af

tør hånd

der er mange forklaringer på hvordan man laver et prefekt blowjob her inde men hva med hånden? hvordan v i fyre ha vi skal hakke den af på jer? det er jo rart at kunne tilfredstille sin kærest...
kramr
tilføjet af

"Hakke " den af?

Man skal ikke "hakke" den af på sin kæreste!Det synes jeg lyder utroligt ufølsomt. Hvis du gerne vil give din kæreste en dejlig oplevelse kan du jo starte med at slikke hende. Kør tungen rundt på hendes klitoris der er hun mest følsom. Slik hende som du ville slikke en is. Sug & slik det synes jeg er dejligt. Brug fingrene på samme måde lad dem bevæge sig frem og tilbage på hendes klitoris - PAS på med flossede negle samt for ru hud. Brug evt. lidt olie ( madolie kan bruges ). Tro ikke dine fingre er din diller ved at presse alle 10 op i hende. Leg med klitoris er 100% bedre. Men det er jo selvfølgeligt blot min mening.
Knus
tilføjet af

tændt!!!

Din, din Gavtyv... jeg tror der er en der taler af erfaring her, og kan kun sige at man bliver sqda helt tændt ved bare at læse det :P:P:P rav... tlf. add. plz - nej dig må jeg besøge, du siger lige til næste gang du er alene hjemme ;)
tilføjet af

Huuuu ha da da. :)

Hej "tændte Moi". :)
Sikke da noget, er du kommet ovet det??? ;)
Håber iøvrigt du får glæde af det jeg skrev. ;)
Men mit tlf. det får du dog ikke. :D
Hygge til dig. :)
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

Øv bøv

nej det går nok... er kommet over skuffelsen over at jeg ikke at få dit tlfnr. ;)
men så må jeg prøve at få en anden til at prøve det på moi :P (kan godt gå hen og blive kedeligt at gøre det selv... / har ikke haft nogen til det de sidste år🙁øv øv..
men jo tak og i lige måde - hyg dig :)
Kh moi(6)
tilføjet af

Hør... hov du der.

Hej. :)
Jeg troede "moi" var en pige???
Undertegnede er sgu' da selv af "hankøn". *G*
Så jeg priser mig lykkelig over at jeg IKKE oplyste mit tlf. *GGG*
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

forklaring fra min side

jeg sendte indlægget ind og jeg er en pige jeg v ikke hvem tændte moi er men tak for rådet...... vil prøve det i dag på min kæreste juhu.... du er god til at hjælpe danke...........
men held og lykke med dit liv...og alt muligt mysser
tilføjet af

Hej til den "rigtige" moi. :)

Hejsa. :)
Ja okay, synes da osse nok lige, at kun en pige ville spørge på den måde. ;)
Men ellers tak for din hilsen, og held og lykke. :)
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

Giver gavtyv helt ret....

Ja der er helt sikkert et G-punkt på denne før nævnt position. Selv har jeg haft samme oplevelse og gennem tiden nærmest perfektioneret "massagen"...
Jeg kan dog anbefale at bruge pege og "fuck" fingerne i stedet. Derved blive oxo skedevægene masseret mere (hvis der er plads til flere fingre 2-x'ne gang så brug ring- og evt lillefinger oxo), dette giver kvinden en ekstra pirende fornemmelse at blive udvidet.
Med disse 2-4 fingre kan pigen også vende som hun lyster (på ryggen/doggystyle).
Der er dog en ting man skal "passe på med", nogle kvinder kan få kraftig udløsning(er) af G-punkts-massage. Dvs de enten kommer ud af Vagina med en nærmest hvid tyk creme eller at de "tisser"... dette er ikke tis men et biprodukt noget nær mandens presæd, dog mere flydende. Denne udløsning vil nogen gange give pinlige situationer for kvinden, jeg synes dog det er herligt hvis kvinden får udløsning... kan anbefale man skaffer sig et Latex/lak-lagen.
Hvis kvinden er inforstået med det ikke gør noget fra mandens side af, er dette en utrolig kraftig orgasme der kommer ud af det. Nogen gange skal der mange g-punkt-orgasmer til andre gange kun 2.. sker som regel ikke ved den første.
Hyg jer alle...
tilføjet af

sorry

tror det siger nok...
undskylder
tilføjet af

Wauv

Hold k. jeg bliver sgu helt liderlig, det vil jeg prøve, Gavtyv du er enhver piges drøm! :-)
tilføjet af

Ja ja ja. :)

Hej Rikke. :)
Prøv det nu først, mennesker er jo (meget) forskellige, og selv om jeg aldrig har mødt èn pige, som IKKE kunne lide når jeg anvendte denne "fidus", så findes de selvfølgelig et eller andet sted, det er jeg da udmærket klar over. :)
Og det er jo heller ikke sikkert, at første forsøg bliver helt optimal.
Men uanset hvad, så: Held og lykke. ;)
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

Okay.

Hej. :)
Jamen det er da okay.... Så alt forladt. :)
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

også mig

Jeg blev sgu også helt våd og jeg glæder mig til min kæreste læser dit indlæg
På forhånd tak
Susanne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.