12tilføjet af

Tøjvalg...?

Ganske kort...
Min kæreste beder mig altid tage tøjet af når vi er hjemme så han kan se mig og det er da oss skønt at han holder af at se mig nøgen...
Men det er for koldt i længden - og da vi bor i en blok hvor alle altid kommer uanmeldt på besøg, så støder det nogle når jeg går rundt nøgen, og så tror de de forstyrrer midt i noget og går igen..
Ide til noget tøj han ville syntes om som stadig ikke er noget som får de andre til at gå da de tror de forstyrrer noget?
tilføjet af

Idé

Jeg synes du skal købe dig en polo t-shirt. Tag den så på og knap den helt ned så brysterne anes og synliggøres når du bukker dig frem... rigtig frækt! :-)
Smid så trusserne også. Fordelen ved netop en polo-shirt at den er lidt længere, så den dækker rumpen, så ingen ser du er trusseløs og holder den varm. Så er det jo bare at løfte lidt i trøjen, når missen skal vises frem! :-)
Der findes mange frække polo'er... se bare her:
Du kan finde den der passer dig her, der er flere sider at vælge imellen:
http://www.polo.com/family/index.jsp?categoryId=1760896&cp=1760782&nav=lhn
Du kunne også vælge en bedstefarbluse:
http://www.polo.com/product/index.jsp?productId=1844675&cp=1760782.1760896&nav=lhn&parentPage=family
Den kan jo knappes endnu længere ned, hvis det er det du ønkser
tilføjet af

Ikke dumt:)

Takker for dit bud:)
tilføjet af

Selv tak

glæder mig til at høre om dine resultater med det!! :-)
Du kan sikkert godt fornemme at jeg er glad for polo-shirts. rent umiddelbart er de jo ganske kedelige når de ligger i butiken, men så snart man får dem på sker der et eller andet og det kan også sagtens bruges af kvinder... og knappes de langt nok ned og man ingenting har på under kan de jo også blive rigtig sexet!!
Du kunne jo evt. vælge en i hvid, så kan dine brystvorter jo næsten ses igennem!! :-)
tilføjet af

Ja, helt enig

Synes også lyder som en rigtig god idé... polo'er er også lige mig og sikkert også dig!!
Du kunne jo også iklæde dig en åben skjorte, så kan du jo altid skjule brysterne når nogen kommer forbi!!! :-)
Har jeg da nogen gange selv gjort, altså rendt rundt i en åben skjorte og dermed med nøgne bryster! Sådan lidt for sjov og får at glæde ham... :-)
tilføjet af

Det ku der...

... være noget om - tror næsten jeg vil lade min kæreste få lov at forære mig en - så må det jo oss komme lidt efter havd han nu lyster...;)
tilføjet af

:) - bortset fra...

at det med at skjule mig hvis der skulle komme nogen ikke er noget jeg gør noget i med mindre det de skulle føle sig stødt.
Men tak anyway:)
tilføjet af

Ok...

Jamen så lader du jo bare skjorten være åben, så de ser dine bryster!!! :-)
tilføjet af

H&M

H&M har polo'er der kan knappes langt ned...
tilføjet af

Fed idé

Har en god idé til dig...
Det er jo så populært blandt de kendte at ankomme til filmpræmiere osv iført gennemsigtigt tøj...
så min idé er følgende: Køb dig en gennemsigtig kjole og tag den så på til en præmiere i den lokale biograf og lad så hele biografen beundre dine bryster gennem kjolen!! :-)
Hvis de kendte kan, kan du dælme også!! Det er godt nok blevet populært at gøre det og hvad bliver det næste... Angelina Jolie, Tara Reid eller en af de andre ankommer til en fest kun iført stive brystvorter og nøgen mis??? LOL Tænk den udvikling... alle vil vise sig frem. Janet Jacksons stunt var så gennemtænkt som noget kunne være... konkurrencen er benhård blandt de kendte!!!
tilføjet af

adresse

Kunne jeg ikke få din adresse, så vil jeg komme til din dør og sælge en lodseddel, og så nyde din dejlige nøgne krop, jeg syntes du har en rigtig klog mand/kæreste.
tilføjet af

Hvordan går det???

Hejsa
Hvordan går det med dit tøjkøb??? Vi er spændte på at høre noget... :-)
tilføjet af

Cardigan

Prøv med en hvis cardigan uden BH under selvfølgelig... godt nedknappet!! Har prøvet det nogle gange!! I skulle se folk blikke, da de opdagede at jeg intet havde på under!! :-) Mine bryster var mere tydelige end jeg lige havde regnet med!! :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.