4tilføjet af

Tænker tilbage

Tænker stadig tilbage efter 7 måneder, på min x🙁Det er ikke slemt, men syntes jeg tænker for meget! Sker i perioder, men ville da lige spørge. det er da meget normalt ik?
tilføjet af

jeg tænker også

på min ex efter 15 års ægteskab med min dejlige mand.....( indimellem er det også frække tanker) Det giver inspiration........
tilføjet af

normalt

Jeg tænker sgu også ofte på en bestemt ex... Det kan gøre mig i godt humør, også selvom jeg har haft et par andre siden og jeg har været været sammen med min nuværende i lang tid. En der har sat dybe spor i ens hjerte, kan man vel ikke undgå at tænke på, tit.
tilføjet af

også sige det er normalt...

Det lyder vist meget normalt, jeg kan sagtens have dem næsten dagligt i tankerne 1 år efter.
tilføjet af

Glad

Det er jeg glad for at høre, jeg var bange for at det nærmest var en besættelse! Ja hun kommer oftest i tankerne et par gange om dagen, og også hende (xén) jeg hurtig er til at beskylde hvis humør er dårligt eller noget!
Hvem der dog ikke dømte såadn mere, og bare var sig selv igen. Hvem der kunne være glad hele tiden, ude at tænke så meget over tingene. Jeg er jo glad, men har nogle gange grund til at være lidt depri, men VIL ikke. Før jeg var sammen med eksen var alting meget nemmere!
Tror selv på at mange kærester gennem livet er falsk glæde! En form for beskyttelse og opmuntring, ikke så ofte fordi man ønsker personen som sin nr 2! Det gjorde jeg med hende🙁øv, gør jeg nogensinde det igen?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.