17tilføjet af

svært at finde ud af...

Jeg er single og enlig mor, og er på mange måder glad for min tilværelse.
Jeg synes, at livet som single giver mange muligheder og en stor grad af frihed - MEN alligevel kan jeg godt længes efter en kæreste.
Problemet er så, at jeg har det med at "trække mig", hvis en mand viser for stor interesse. Jeg har ikke lyst til at binde mig, når det kommer til stykket.
Jeg har haft en del forhold til gifte mænd - den slags forhold giver mig meget, og er samtidig uforpligtende, hvilket passer mig glimrende. MEN alligevel synes jeg somme tider, at der mangler noget......
Jeg synes, det er svært at finde ud af kærligheden... :-)
tilføjet af

klart du har det svært.

Du er jo en person der har forhold med GIFTE mænd.
det skaber grobund for en personlighed som generelt kke kan finde ud af at være et helstøbt menneske.
du har opdraget dig selv ved at vælge sådan en vej til at blive...
EN KLAM ULÆKKER VAMMEL PERSONLIGHED.
lev med det og stop dit TUDEFJÆS.
tilføjet af

tak for det

det lyder som om det gør ondt
tilføjet af

Hvad er der galt med dig. ?

Du skriver :
"Jeg synes, at livet som single giver mange muligheder og en stor grad af frihed"
Og samtidig smider du et andet indlæg på siden hvor du søger en sæddonor.
Hvad vil du have, en stor grad af frihed eller endnu et barn. ?
tilføjet af

Find ud af hvad du vil?

Så må du finde ud af, hvad du vil med dit liv. Det virker til, at du er noget rodløs og useriøs. At du kun er interesseret i gifte mænd, har kun noget med sex at gøre, at du og han få noget uforpligtende sex. Det har ikke noget med kærligheden at gøre. Hvis du også vil have kærligheden med, må du søge efter et forhold som bygger på begge dele. Så skulle du måske søge efter en singlemand. Altså må du gøre op med dig selv, hvad det er du vil have, og hvilken type mand du gerne vil have, og hvilke forventninger du har til dit kærlighedsliv og sexliv.
tilføjet af

Hvis du nu

slår de første 2 indlæg sammen, så er det både til gaden og vejen.
tilføjet af

Du vil ha det som andre har

Du er typen som kun vil ha det som andre piger har. Du har ingen skrupler over at tage en gift mand, bare du kan få det som andre har - du er ikke noget godt menneske. Du vil aldrig kunne finde en mand for dig selv, der er jo noget galt med dig. Du kan garanteret ikke få fat på andre, derfor ar du nød til at ty til gifte mænd.
tilføjet af

når nødden er størst

nødt til - ikke nød...
tilføjet af

nej det er det ikke....

måske skulle du læse min indlæg ordentligt, før du besvarer dem.
én af mine bedste venner har været sin kone utro jævnligt gennem hele sit ægteskab, men det betyder jo ikke, at det er mig, han er sammen med, vel..?
At jeg har været sammen med gifte mænd betyder jo ikke, at jeg er sammen med ENHVER gift mand, der krydser min vej.
Desuden ved jeg, at mange andre kvinder end jeg har prøvet at have forhold til gifte mænd, OG at der er mange mænd, der har prøvet at have forhold til gifte kvinder, så jeg føler mig ikke så meget "anderledes" end så mange andre.
At nogen af jer, der vælger at kommentere mit indlæg så vælger at være snæversynede og fordømmende - det er jeres problem.
tilføjet af

det er rigtigt....

men at få flere børn er jo ikke nødvendigvis=at man ikke har nogen frihed overhovedet.
Selvfølgelig skal man tage mange hensyn til sine børn - men derfor kan man sagtens have frihed til at gøre nogle ting alligevel.
Jeg synes, at det at have en kæreste nogle gange kan indskrænke ens frihed mere end det at have børn gør.
tilføjet af

Til SDFT og Kedelig-mand

nå så har i nok fundet ud af at jeg havde ret, det er samme person som nu har 3 inlæg her på siden;-) og det er hende selv som er utro med venindens mand, hvor klamt, hvad har hun måske ikke været skyld i af opløste ægteskaber??? føj for en....
tilføjet af

jeg ved godt

at der er forskel på, at have et forhold til en gift mand og at have "sin egen" kæreste. Nu er det ikke sådan, at jeg ALTID kun har haft forhold til gifte mænd.
Jeg har også haft længerevarende forhold til andre singler.
At jeg som 28-årig ikke lige har fundet den "eneste ene" og derfor ind imellem kan synes, at det med kærlighed er svært - det synes jeg egentlig ikke er så underligt.
Jeg kender da mange, der har det ligesom jeg. Men jeg har valgt at starte denne debat, fordi jeg gerne vil høre, hvad andre tænker..... det er da egentlig et meget seriøst udgangspunkt, når jeg selv skal sige det.
tilføjet af

der tager du nu fejl....

at have et forhold til en gift mand er ikke ensbetydende med, at man er et dårligt menneske.
Det er jo altid nemt at dømme andre......
Hvad med de mænd, der har forhold til gifte kvinder? Er de så også dårlige mennesker...?
tilføjet af

læs dog de indlæg

inden I begynder at kommentere dem. Helt ærligt!
Jeg har IKKE og jeg gentager IKKE et forhold til min venindes mand. Det har jeg ikke skrevet på noget tidspunkt, så det er jeres fortolkning...
Jeg har derimod en god ven, der har været sin kone utro i mange år. Derfor har jeg startet debatten, fordi jeg undrer mig over hans "motiver".
tilføjet af

JA der

er ingen forskæl på om det er en mand, eller kvinde der er sin partner utro. de er lige STORE S......
tilføjet af

Ja det siger du nok

...At du er en god ven. Men du lyder nu lidt desperat, siden du kan have 3 indlæg her i debatten på en og samme dag? Som handler om utro ven, og du søger en sæddoner, og nu her...SÅ gå dog ud og find den mand... for det gør du jo ikke ved at sidde forand pc..VEL? god jagt.
tilføjet af

Utroskab

Dette svar hører måske til en dit andet indlæg om din utro ven men da det er her du skriver at du selv har været sammen med gifte mænd svarer jeg her. For det første hvis han er en god ven hvorfor så ikke spørge ham selv om hans motiver og ikke bede vildt fremmede om at svare for andre?! Og hvis du selv har haft flere forhold til gifte mænd må du vel have en eller anden ide om hvorfor de gør det!!
Og i øvrigt er det lige slemt at være sammen med en gift person om man er mand eller kvinde, sådan noget burde man ikke gøre.....
tilføjet af

helt fint...

at du svarer her.
Selvfølgelig kender jeg til en vis grad min vens motiver - og du har ret; jeg kender selvfølgelig også noget til, hvorfor de gifte mænd, jeg selv har haft et forhold til, har valgt at være deres koner utro.
Jeg har valgt at tage emnet op her, fordi jeg gerne vil høre andres umiddelbare holdning. Det kan jo somme tider sætte nogle tanker i gang, når man hører andre folks holdninger til et emne - også selv om det er "vildt fremmede".
Jeg siger ikke, at det er ok med utroskab - men jeg vil påstå, at de fleste mennesker i løbet af deres liv kommer til at stå i en situation, hvor de enten selv har været utro, eller hvor deres partner har været det....
Det legaliserer selvfølgelig ikke utroskaben, men jeg tror, at det er svært at undgå...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.