2tilføjet af

sundhedsvæsen????

"Jeg blev voldtaget af en fyr jeg havde datet et par gange, en en havde mødt på nettet!
På 3 date ville han ting jeg ikke var med på, og jeg sagde gentagende gange nej, og kæmpede fysisk imod, men til sidst overgav jeg mig og lod ham! Jeg ved godt nu at det var VOLDTÆGT! ..
Jeg har fået myoser i undelivet, hvilket er smertefuldt og så sover jeg dårligt om natten. Jeg oplever pludselig at jeg ikke er den stærke pige jeg troede jeg var, og at den date har sat sine dybe spor!
Jeg har fået en henvisning af min læge til en psykolog, men er meget overrasket over at der ikke er fuldt tilskud til en psykolog når man har været udsat for en sådan hændelse.... jeg skal nu både betale psykolog og fysiotearepeut... Jeg er ikke helt med på det danske system.... Jeg ved godt man ka få gratis hjælp på forskellige stiftelser men det er ikke nemt at stå frem på den måde... det ville være mere behagligt at ku gå til en selvvalgt psykolog... er der nogen der kender en eller et sted hvor man får god hjælp??"
Jeg blev chokeret når jeg har læst det.
Hvorfor betaler vi den højeste skat i verden hvis vi ikke engang får sygesikring. Ja, den eneste man har gratis er et kort besøg hos sin læge, og sit navn på en venteliste. Ellers betaler manselv for alt, medicin, tandlæge,pykolog, fysioterapeut,..
Skulle regeringen ikke løse de problemer i sted for at snakke altid om udlændinge.
Jeg føler mig snydt
tilføjet af

Prøv

Kære du,
I Snekkersten er et center, der bl.a. færdiguddanner psykologer: se på www.dispuk.dk. D
Af hensyn til træningen af terapeuterne giver de private gratis samtaleterapi. Klip fra nettet:
Gratis samtaleterapi. Til familier, par eller enkeltpersoner med psykiske eller sociale problemer. Samtalen foregår i Snekkersten og Århus og varetages af professionelle behandlere som en del af et efteruddannelsesforløb i DISPUK.
Henvendelse hverdage mellem
kl. 10.00 – 14.00 på 4922 5161."
Kærlig hilsen og gode ønsker for dig!
Lysfé
tilføjet af

du har ret...

- jeg kom bare i tanke om at man også kan søge ,,klinik,, på universiteterne, under de fakulteter der uddanner psykologer, afgangsstuderende tager folk ind og det er gratis. Man kan rekvirere et ansøgningsskema hos fakultetet. Men jeg fik dog afslag...
Prøv det også..
Men hold fast i at få det arbejdet igennem, du sku nødigt ende med at hade mænd, fordi der er nogen af dem der er syge i roen og skulle have kappet... ja ja
V.h.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.