4tilføjet af

Strålebehandlinger

Det er så nemt for sundhedsministeren at sygeplejerskerne bare kan tage noget overtid, han er selv en del af en regering der ikke har satset nok på uddannelser.
Radiologiske sygeplejersker skal have en overbygning på et år. Og overtid svækker koncentrationen, strålebehandling på forkert sted skader mere end det gavner.
I det hele taget, når man sammenligner den danske kræftbehandling med andre nærliggende lande, så er mit indtryk at vore privatpraktiserende læger ikke er gearet til at observere tegn.
Da vor læge endeligt var i vilrede, blev min kone sendt til mammografi, så blev hun opereret 2 dage efter mammografien, men i stedet for tilbud om efterbehandling hor en onkolog, blev hun "garanteret" rask.
Den gang metastaserne faktisk opstod i bækkenet, sendte lægen hende til speciallæge i at fjerne åreknuder, efter et halvt år begyndte behandlingen for gigt. Da der kom en forværring, blev hun sendt til røntgen, hvor metastaserne blev fundet, og de var meget aggressive.
tilføjet af

strålebehandling

Jeg har svært ved at se at sygeplejerskernes koncentration bliver bedre hvis de får mere end 200 kr. i tillæg for overtid.
Det her handler mere om at disse sygeplejersker, bruger dødssyge mennesker som gidsler for penge. Det siger meget om menneskerne bag, når de tager sådanne skridt. Når der er konflikter på det almindelige arbejdsmarked, bliver livsvigtige funktioner altid holdt udenfor, men hos dem hvor dette måtte være en selvfølge, kan vi se at de skider på de syge mennesker som de er sat til at tage vare på.
Sygeplejersker burde tage deres arbejde mere højtideligt, og ikke bruge stakkels hjælpeløse mennesker som gidsler i en lønstrid.
tilføjet af

Sundhedsstyrelse og medicinaldirektør!!

Jeg synes det er meget mærkeligt.
At hospitalerne ikke bare følger loven, og sørger for at de overholder loven om 4 ugers behandlingsgaranti. Der sidder en masse mennesker og er ansat til at sørge for at der findes sygeplejersker nok til arbejdet. Hvorfor passer de ikke deres arbejde??
Man skal ikke løse problemet med strålebehandling ved at sende folk på overarbejde, især ikke i sundhedsvæsenet, det er da logik!!!
Men hvad der er endnu mindre logik er at direktøren for sundhedsstyrelsen også er direktør i et medicinalfirma!! Er han inhabil eller hvad!! er han forretningsmand ( læs svindler ) eller hvad?
Mindre stråler = flere piller.
Jeg vil takke alle de dygtige mennesker der passer deres arbejde i sundhedsvæsenet, takke dem for deres personlige indsats.
Jeg har bare ikke mødt dem!
Jeg er blevet totalt skuffet over vores sundhedssystem og jeg forventer reelt ikke nogen behandling overhovedet hvis jeg bliver syg.
Sidste 5 kontakter med væsenet, løste ikke mit problem, var besvær og fejlbehandling.
Mit råd er: Bliv ikke syg, overhovedet!!
Jeg kan kun gå ind for brugerbetaling, så kommer der måske lidt konkurrence i et tilsyneladende bundkorrupt statsligt system.
Men jeg har bare ingen penge til det.
Så reelt er vi tilbage i stenalderen, kloge koner og egen fordring er vores eneste værktøj mod sygdom..
Velkommen til ondskabsdanmark 2006
Hvordan kan man være medicinaldirektør og direktør for sundhedsstyrelsen samtidigt??!
vh
tilføjet af

Nej, koncentrationen

bliver ikke bedre, og det batter hellere ikke så meget med en enkelt time.
Dersom der er nogen der bruger de syge, så er det Løkke.
tilføjet af

Trist

oplevelser, forhåbentlig får du bedre erfaringer i fremtiden, dersom du får bug for det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.